Sveikos,
Dar vienas atvirukas, net nežinau ar man jis patinka, jau turbūt atbuko akys jų tiek bedarant. Na dar trys ir viskas bus...
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 11, 13:17)
Sveikos,
Dar vienas atvirukas, net nežinau ar man jis patinka, jau turbūt atbuko akys jų tiek bedarant. Na dar trys ir viskas bus...
Man jis patinka, net labai, tik gal siek tiek truksta atsvaros Pabandyk kita karta suzaist su kontrastinem spalvom. Pvz, jei briedukas cia zalias, pabandyk paimt pacia atvirute kokia raudona ar persikine.
As pati turiu spalvu ratuka ir pastebejau, kad ji naudoju jau net kasdieniniuose dalykuose, pvz., derinant vaza prie geliu ar zvakes kokias, jau neskaitant atviruciu/karoliuku kurimo.
Cia apie interjera, bet bendra spalvu teorija tiks viskam, gal pravers
O gal galima situ paveiksliuku schemutes gaut?
QUOTE(*Radvileee @ 2010 12 11, 17:16)
Užrašinė nuostabi
ačiū
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 11, 19:17)
Sveikos,
man tai patinka, net labai beje kompanija mano elniui ant užrašinės
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 11, 20:17)
Sveikos,
Man irgi patinka, o atviruko vidų pati iškirpinėjai ar kur užsakinėjai?
QUOTE(Katu @ 2010 12 11, 22:48)
Man jis patinka, net labai, tik gal siek tiek truksta atsvaros Pabandyk kita karta suzaist su kontrastinem spalvom. Pvz, jei briedukas cia zalias, pabandyk paimt pacia atvirute kokia raudona ar persikine.Cia apie interjera, bet bendra spalvu teorija tiks viskam, gal pravers
Dėkoju už patarimus - naudinga nuoroda Galiu atsiųsiti, parašyk man į AŽ mail'ą savo.
QUOTE(murkse @ 2010 12 11, 22:52)
Būtent ačiū
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 11, 23:17)
Man irgi patinka, o atviruko vidų pati iškirpinėjai ar kur užsakinėjai?
Ačiū, aha, pati kirpau. Skriestuvo neturiu, tai ieškojau tarp puodelių ir stiklinių tinkamo dydžio apskritimo Puodelį apibrėžiau ir iškirpau su kosmetinėm lenktom žirklutėm
Labai ačiū visoms
Peachy_sheila, nesu atvirukų fanė ir niekada į juos žurnaluose napasižiūriu, bet taviškiai išskirtinai gražūs, iš kur tokius trauki
Zundyte, žirgas nuostabus
QUOTE(Donalita @ 2010 12 12, 00:23)
Peachy_sheila, nesu atvirukų fanė ir niekada į juos žurnaluose napasižiūriu, bet taviškiai išskirtinai gražūs, iš kur tokius trauki
oij negėdink
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 11, 23:52)
Ačiū, aha, pati kirpau. Skriestuvo neturiu, tai ieškojau tarp puodelių ir stiklinių tinkamo dydžio apskritimo Puodelį apibrėžiau ir iškirpau su kosmetinėm lenktom žirklutėm
Šaunuolė, tikrai nėra ko gėdytis
QUOTE(Villy @ 2010 12 12, 17:13)
Sveikos :4u:nuo šios vasaros atradau džiaugsmą siuvinėjime Nuolat skaitau šią temą tik vis išlikdavau nebyli Noriu pasirodyti su keletu savo darbelių
Grazus darbeliai
sveika
Labai daili A raidelė, nematyta. Prijuostė irgi nematyta, smagi labai Flamingai
QUOTE(brendule @ 2010 12 12, 17:29)
Grazus darbeliai
QUOTE(murkse @ 2010 12 12, 17:32)
sveika
Ačiū