Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi wub.gif
Atsakyti
Ech, jau nauja tema, siandien labai plepios visos buvot tai nebesuspejau ax.gif Bet visoms 4u.gif ko dar nepagyriau, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 25, 22:43)
O dar klausimas - kokia ten žalia medžiaga? Irgi siuvinėjimo linas, ar tiesiog panašią medžiagą pritaikei?

Paprastas žalias lietuviškas linas. Čia iš skūpumo, kad visos knygelės nereikėtų aptraukinėti brangiu siuvinėjimo linu biggrin.gif Nors man knygelės visada gražiausios, jei aptrauktos vienu gabalu. ax.gif
Atsakyti
merginos...norejau paklaust ar dar kur nors be darbstuoles yra pirkt veidrodeliu kur isideda siuvinetas paveikslelis...? ilindau i darbstuoles puslapi, bet ju ner...o man kaip tik reik dvieju unsure.gif gal dar kur nors yra?
Atsakyti
QUOTE(alla7 @ 2010 11 25, 19:48)
Sveikos darbštuoles thumbup.gif  Reikia pagalbos, gal kas siuvinejo si darbeli su Ariadna(muline) suliukais, nes DMC pas mus parduotuveje nera ax.gif Todel reiketu Ariadnos siulu numeriuku???

Man rodos tu jau ne pirmą kartą klausi. Aš siuvinėjau tokį su ariadna, buvau ir siūlus surašius aną kartą, pasiieškok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 26 lapkričio 2010 - 06:00
QUOTE(Daisiuke @ 2010 11 25, 23:28)
merginos...norejau paklaust ar dar kur nors be darbstuoles yra pirkt veidrodeliu kur isideda siuvinetas paveikslelis...? ilindau i darbstuoles puslapi, bet ju ner...o man kaip tik reik dvieju  unsure.gif gal dar kur nors yra?

Tu tiesiai savininkei rašyk, greičiau atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 26, 08:08)
Tu tiesiai savininkei rašyk, greičiau atsakys  mirksiukas.gif

nu bandysiu..nes ziuriu nei vienoj elektroninej parduotuvej neradau...jei negausiu teks is uzsienio siustis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif
Ir as jau pradejau ruostis Kaledoms,
labai megstu siuvineti kryziuku, tai kaledines dovaneles sugalvojau padaryti pati!!!
O ir apie kaledinius atvirukus nepamirsau, nes tai mielas ir originalus sveikinimas siais kompiuteriu ir mobiliu telefonu laikais!!! rolleyes.gif
Paziurekit ir jus i mano darbelius, o jei kas patiks- galiu ir jums padaryti!!! smile.gif
http://public.fotki.com/Ritulis2/
Atsakyti
QUOTE(ritulis2 @ 2010 11 26, 10:51)
Sveikos mamytes biggrin.gif
Ir as jau pradejau ruostis Kaledoms,
labai megstu siuvineti kryziuku, tai kaledines dovaneles sugalvojau padaryti pati!!!
O ir apie kaledinius atvirukus nepamirsau, nes tai mielas ir originalus sveikinimas siais kompiuteriu ir mobiliu telefonu laikais!!! rolleyes.gif
Paziurekit ir jus i mano darbelius, o jei kas patiks- galiu ir jums padaryti!!! smile.gif
http://public.fotki.com/Ritulis2/

Šaunu, kad darbuojies ir ruošies kalėdom, mes taip pat nemiegam, pačios dovanėles darom 4u.gif
Atsakyti
O pavarot biggrin.gif jau tema pabaiget ir naujos 3 lapus priraset thumbup.gif

O as su nauju darbeliu biggrin.gif

Uzrasu knygute 'katinas su tulpe'
user posted image
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 11 26, 13:06)

O as su nauju darbeliu  biggrin.gif

Uzrasu knygute 'katinas su tulpe'

wub.gif wub.gif miela
Atsakyti
[quote=Džeinė,2010 11 24, 13:43]
Mano naujausias darbas (jau galiu rodyt, nes padovanotas)
[/quote]

[quote=Mingomi,2010 11 24, 14:08]
Stai mano uzgimes drugelis-veidrodelis smile.gif
[/quote]

[quote=Ieva V,2010 11 24, 22:35]
Sveikutes,
[/quote]
[/quote]

Nuostabus darbai wub.gif visom po balioncika biggrin.gif Groziu prigaminot
Dvi nuostabu kaip visad thumbup.gif
Atsakyti