[quote=kla,2010 11 28, 17:41]
Darbelis super. Noriu paklausti, kiek užtrunka siuvinėjimo procesas? Ir ar galima būtų gauti schemutę
sauniai jus cia mergaites darbuojates
as irgi uzsidegusi kalediniu smulkmeneliu (didesniu ar mazesniu) ruosimu, bet vakar pagalvojau - kiek zmoniu tai ivertins? Man tai smagu daryt, o kitiems gal bus tik siaip telefono pakabukas ar adatine... Kaip zmones reaguoja i jusu tokias dovanas?
as irgi uzsidegusi kalediniu smulkmeneliu (didesniu ar mazesniu) ruosimu, bet vakar pagalvojau - kiek zmoniu tai ivertins? Man tai smagu daryt, o kitiems gal bus tik siaip telefono pakabukas ar adatine... Kaip zmones reaguoja i jusu tokias dovanas?
QUOTE(Meka @ 2010 11 29, 19:56)
rodausi ir as savo paskutiniu triju savaiciu darbelius
negaliu nepadekoti eilini karta pauksciuko archyvams
negaliu nepadekoti eilini karta pauksciuko archyvams
ohohoooo puikiai pasidarbavai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 29, 22:31)
" Kaciukas" siuvineta ant 14aidos,siulai DMC, kryziukais skaitosi 200x200, o iremintas 55x48cm
Liuksiškai atrodo, sveikinu pagaliau užbaigus
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 17:44)
QUOTE(Meka @ 2010 11 29, 20:56)
rodausi ir as savo paskutiniu triju savaiciu darbelius
oho kiek nudirbai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 29, 23:31)
" Kaciukas"
tikrai gražu
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 30, 10:24)
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 29, 23:49)
xxxxxx jokio bs nera, schema is igolki.ru
Inesiuuu, tiesiog fantastika Tas mano arbatinukas su puodeliu irgi is igolki.net. Taip pat ilgai dvejojau, bet nedaug atspalviu, nesudetinga schema, todel ryzausi.
Bet jau ispudingas tavo katinas tai sakes
Inesiuuu, niu ir grozis
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 29, 23:31)
" Kaciukas" siuvineta ant 14aidos,siulai DMC, kryziukais skaitosi 200x200, o iremintas 55x48cm
Super Taip subtilu, nematytas, tikrai graziai padirbeta
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 30, 09:58)
Tam kam sugalvoju dovanoti tikrai patinka ir ivertina, bet tikrai turiu zmoniu, kuriems net nesistengiu dovanoti, nes zinau kad jie to nesupras ir liksiu neivertinta Bet jau kam dovanoju, tai visi labai patenkinti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 30, 10:24)
Rodausi su savo kalėdiniais maišeliais. Trys skirti suaugusiems, o vienas vaikui. Surišiu aukso spalvos juostele. Juose bus meduoliukai dovanų
Rusiškas linas. Siuvėja aš - savamokslė
Rusiškas linas. Siuvėja aš - savamokslė
O meduoliukus irgi pati kepsi? Silta ir miela dovanele, as pernai riesutus dejau arba saldainiu ir liepiau issitraukti
Laabai grazus visu darbeliai
nesusilaikiau ir as neparodzius savojo dovana tevam (busimiem seneliam ) beliko tik isplauti, iremint ir padovanoti..
http://s50.radikal.r...d12e93dd490.jpg
P.S. pirmas darbas po ilgos pertraukos
kurio NIEKAIP nebuciau issiuvinejusi be Uodegytes pagalbos.. Tad didelis didelis AČIŪ Tau
nesusilaikiau ir as neparodzius savojo dovana tevam (busimiem seneliam ) beliko tik isplauti, iremint ir padovanoti..
http://s50.radikal.r...d12e93dd490.jpg
P.S. pirmas darbas po ilgos pertraukos
kurio NIEKAIP nebuciau issiuvinejusi be Uodegytes pagalbos.. Tad didelis didelis AČIŪ Tau
QUOTE(buckizs @ 2010 11 29, 18:43)
Ajajai kiek grozybiu daug Tik man idomu cia pagal uzsakymus tiek pridarei ar dovanosi?
drauge medziagas dave tai jia siuvinejau visi metrikiukai bus kaledines dovaneles jos draugems saviskiams si kartt nespejau nieko siuvient nes viska siuvineta divanojau praeitais metais dabar siuvineju dar viena metrikiuka kitai draugei
man patinka procesas ... o draugam mano darbas visi gauna abipuse naudau
gražūs darbai : metrikai, magnolijos, pasišiaušęs katinas, maišiukai
Net keista, kad iš igolki normaliai gavosi "očevidno no ne verojatno"
visos rodosi darbus ar procesus, tai aš t.p. pasigirsiu titanišku darbu
turėtų gautis toks
yra toks (1 lapas su 62 spalvom, liko tik 39 lapai )
Net keista, kad iš igolki normaliai gavosi "očevidno no ne verojatno"
visos rodosi darbus ar procesus, tai aš t.p. pasigirsiu titanišku darbu
turėtų gautis toks
yra toks (1 lapas su 62 spalvom, liko tik 39 lapai )
Labutis, labai gražūs darbeliai ir procesai.