Įkraunama...
Įkraunama...

Ryškios rudens spalvos

smile.gif+2010 12 02, 14:29-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 12 02, 14:29)
Net pasitikslinau ką čia jauti.  bigsmile.gif

Rezonansas (lot. resonans) - reiškinys, kai sistemą veikiančios jėgos kitimo dažnis sutampa su tos sistemos laisvųjų svyravimų dažniu ir dėl to sistemai perduodama daugiausiai energijos bei ryškiai padidėja priverstinių svyravimų amplitudė.

Aga, o dar kariniams daliniams draudžiama per tiltus žygiuoti koja kojon, nes susidariusi rezonuojanti jėga gali sugriauti statinį.
Aš apie dvasinį rezonansą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 02 gruodžio 2010 - 16:57
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 02, 16:57)
Aš apie dvasinį rezonansą.

Kuris gali sugriauti ? bigsmile.gif Aš čia šiaip bandau suprast ar čia komplimentas ar kritika buvo... na jei kartu drebasi, tai gal komplimentas.

Va dar radau
rezonúoti [lot. resonare — duoti atgarsį], susižadinti (apie virpesių sistemą), kai išorinės jėgos dažnis lygus sistemos savųjų virpesių dažniui.

Aš tai su pirma tada nelabai susirezonuoju gal...ale tai virpesiai virpersiams nelygūs, tai gal tada irgi susirezonuoju. Kaip čia dabar sužinojus. mastau.gif
hihihi.gif

O apskritai tai pagal Albertą Didijį kokybės yra akcidensai. smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 gruodžio 2010 - 18:53
smile.gif+2010 12 02, 18:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 12 02, 18:37)
Kuris gali sugriauti ?  bigsmile.gif Aš čia šiaip bandau suprast ar čia komplimentas ar kritika buvo... na jei kartu drebasi, tai gal komplimentas. 

Va dar radau
rezonúoti (lot. resonare — duoti atgarsį), susižadinti (apie virpesių sistemą), kai išorinės jėgos dažnis lygus sistemos savųjų virpesių dažniui.

Aš tai su pirma tada nelabai susirezonuoju gal...ale tai virpesiai virpersiams nelygūs, tai gal tada irgi susirezonuoju.  Kaip čia dabar sužinojus.  mastau.gif
hihihi.gif
O apskritai tai pagal Albertą Didijį kokybės yra akcidensai.  smartass.gif

Žodyninis lot. variantas resono, ką reiškia jau parašei - duoti atgarsį, dar plius (at)kartoti balsą. Šį žodį ir pavartojau ta prasme, kad nuotraukos davė atgarsį. Dūšioj.
Net moksle sąvoka rezonansas naudojamas ne vienoje srityje - mechanika, elektronika, optika, akustika...

Ir apskritai - apie ką mes čia? Nepagaunu priekabės prasmės. Žodis ne į temą pavartotas?
Atsakyti
jooo... o aš vakar vakare foto į konkursą kėliau. pasižiūrėjau į datą, kad balsavimas nuo rytdienos ir kėliau. sistema maloniai priėmė, o gi šian žiū - nėr... puoliau blusinėtis, o gi pasirodo, kad yra skliausteliai su 17 sad.gif kas čia per naujovė? tai balsavimas tada iki kelintos valandos?
na taisyklės, kokios jos bebūtų keistos, yra taisyklės, pati kalta, kad vėlai užsukau.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 12 02, 12:40)
turiu namie sergantį vieną iš dvynių - Lauryną.

išsirinko šitą foto su "tuneliu"

"nu šita tai nerealiai!" (toks komentaras vaiko buvo wink.gif )

tad pirmas mūsų balsas šiai nuotraukai smile.gif

user posted image

Aha, šita tikrai tobula. Parsisiunčiau į savo grožybių katalogą, kad galėčiau bet kada pasigėrėti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 02, 21:25)
jooo... o aš vakar vakare foto į konkursą kėliau. pasižiūrėjau į datą, kad balsavimas nuo rytdienos ir kėliau. sistema maloniai priėmė, o gi šian žiū - nėr... puoliau blusinėtis, o gi pasirodo, kad yra skliausteliai su 17 sad.gif kas čia per naujovė? tai balsavimas tada iki kelintos valandos?
na taisyklės, kokios jos bebūtų keistos, yra taisyklės, pati kalta, kad vėlai užsukau.

mesk čia, netiesiogiai balsuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 02, 22:25)

Jug ta taisyklė jau N metų, kad paskutinę paraiškų priėmimo dieną moderatorė nuotraukas tvirtina iki oficialios darbo dienos pabaigos, t.y. iki 17 val
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2010 12 02, 22:12)
Jug ta taisyklė jau N metų, kad paskutinę paraiškų priėmimo dieną moderatorė nuotraukas tvirtina iki oficialios darbo dienos pabaigos, t.y. iki 17 val

išskyrus rėmėjų konkursams, darau išimtis, jei pati turiu laiko prisijungti prie PC po 17h
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 02, 20:02)
Ir apskritai - apie ką mes čia? Nepagaunu priekabės prasmės. Žodis ne į temą pavartotas?

Matai, Lašeli, priekabės čia nebuvo. Ir tiek...pabandžiau (turėjo būt nuotaikingai)suprast ką pasakei, nes nesupratau iš tikro. Tamsus aš žmogus, nemoku tokių žodžių.
Atsakyti
smile.gif+2010 12 02, 22:41-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 12 02, 22:41)
Matai, Lašeli, priekabės čia nebuvo. Ir tiek...pabandžiau (turėjo būt nuotaikingai)suprast ką pasakei, nes nesupratau iš tikro. Tamsus aš žmogus, nemoku tokių žodžių.

Bais pikta ir įtari pastaruoju metu esu, todėl net akivaizdaus jumoro nematau, Mano atsiprašymai.
Atsakyti

! 
Iš Fotokonkurso šalinamos dvi nuotraukos, kurios buvo dviejų vienos šeimos narių. Pažeista konkurso taisyklė nr 13.

13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).

kamzelka
user posted image

Olaiva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 12 03, 16:56)
[EX] Iš Fotokonkurso šalinamos dvi nuotraukos, kurios buvo dviejų vienos šeimos narių. Pažeista konkurso taisyklė nr 13.

13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).

unsure.gif huh.gif blink.gif Iš Olaivos tokio finto nesitikėjau blink.gif nemaloniai nustebino... o čia šeimos nariai, tai kas? Olaiva ir jos mama, jos sesė, jos dukra? Net pažiūrėjau žinutes, neįtikėtinai... Nes gi ten rašo moterys... negražiai,,, schmoll.gif
Atsakyti