Įkraunama...
Įkraunama...

Ryškios rudens spalvos

prabalsavau 4u.gif
Atsakyti
ir aš jau drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o aš leisiu dvyniams pasirinkti po foto, o trečia išsirinksiu pati smile.gif

Atsakyti
As taip pat jau.. bigsmile.gif
Atsakyti
turiu namie sergantį vieną iš dvynių - Lauryną.

išsirinko šitą foto su "tuneliu"

"nu šita tai nerealiai!" (toks komentaras vaiko buvo wink.gif )

tad pirmas mūsų balsas šiai nuotraukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 12 02, 11:40)
turiu namie sergantį vieną iš dvynių - Lauryną.

išsirinko šitą foto su "tuneliu"

vaikų lūpomis kalba tiesa biggrin.gif
aš už dvi prabalsavau, trečios niekaip neišsirenku unsure.gif
Atsakyti
Aš ir jau balsavau smile.gif Aš kadangi laikomas pasikėlusiu žmogumi biggrin.gif Tai aš už kilimą biggrin.gif Kalneliai, laipteliai, kalvelė... bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkodėl šitos.... Jaučiu rezonansą su tom nuotraukom.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš už vaikus. ir už tą prie geltono autobuso.
kažkaip šian atrodė,kad taip reik.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 02, 11:16)
Kažkodėl šitos.... Jaučiu rezonansą su tom nuotraukom.

Net pasitikslinau ką čia jauti. bigsmile.gif

Rezonansas (lot. resonans) - reiškinys, kai sistemą veikiančios jėgos kitimo dažnis sutampa su tos sistemos laisvųjų svyravimų dažniu ir dėl to sistemai perduodama daugiausiai energijos bei ryškiai padidėja priverstinių svyravimų amplitudė.
Atsakyti
smile.gif+2010 12 02, 14:29-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 12 02, 14:29)
Net pasitikslinau ką čia jauti.  bigsmile.gif

Rezonansas (lot. resonans) - reiškinys, kai sistemą veikiančios jėgos kitimo dažnis sutampa su tos sistemos laisvųjų svyravimų dažniu ir dėl to sistemai perduodama daugiausiai energijos bei ryškiai padidėja priverstinių svyravimų amplitudė.

nu hi, tu visad, na ok, beveik visad pakeli nuotaiką lotuliukas.gif gal pajuto priverstinį svyravimą tuo, kad pirštai savaime sviro spausti už jas? g.gif

Lašiuk, jei ką, tai aš džiaugsmingai, linksmai ir nepiktai. Tiesiog keliu visiems nuotaiką, padedu hi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 01, 12:27)
Manai? ax.gif O man tai panašu į foto su geru fotiku, tik neatiderintu režimu. Gal tiesiog daryta ant auto ne itin gerai apšviestoje vietoje... Bet čia aš tik iš savo menkos patirties psrendžiu, kai pati su auto esu bandžiusi biggrin.gif

Na, su auto taip nesigautų, čia, mano manymu, ir fotikas geras ir šiaip ne bet kas taip padarytų. Man panašu į kažkokį filtrą ar kakžką. Nuotrauka pati tai nuostabi, žaviuosi, kas taip moka, bet man joje tik vienas minusiukas - mažai ryškaus rudens... rolleyes.gif

QUOTE(Rustė @ 2010 12 02, 10:40)
user posted image

Kol jos nepasididinau, tai atrodė nieko čia blatno, o kai pasididini, liuks thumbup.gif
Atsakyti