Įkraunama...
Įkraunama...

Ryškios rudens spalvos

QUOTE(Soy @ 2010 11 27, 08:37)
Kol kas sios patiko
user posted image

Na, man si nuotrauka atrodo lyg nuskanuota is kokio zurnalo. ax.gif
Atsakyti
Haha kaip juokinga skaityt pirmuosius postus, vos tik tema paskelbta biggrin.gif Tokia paranoja, kad neduok D, ims kas ir ides kokia nerealia foto su vaikais lapuose ir ji laimes lotuliukas.gif

Pakolkas nematau uz ka balsuot. Nuobodzios nuotraukos...gal kas kazka idomesnio ides, kas juoka ar sypsena sukeltu ax.gif Pirmyn ir drasiau ne tik peizazus dekit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 11 27, 16:58)
Haha kaip juokinga skaityt pirmuosius postus, vos tik tema paskelbta  biggrin.gif Tokia paranoja, kad neduok D, ims kas ir ides kokia nerealia foto su vaikais lapuose ir ji laimes  lotuliukas.gif

Pakolkas nematau uz ka balsuot. Nuobodzios nuotraukos...gal kas kazka idomesnio ides, kas juoka ar sypsena sukeltu  ax.gif Pirmyn ir drasiau ne tik peizazus dekit  cool.gif

biggrin.gif
kaip keista, kad pati iš spalvų konkurso reikalaujies juoko, įdomumo ax.gif toks būtent buvo konkursas prieš tai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip noris kazko tokio, kas geru emociju sukeltu ir demesi pritrauktu. Dabar beveik visos nuotraukos-kaip atvirukai parduotuvej, pro kuriuos dazniausiai praeina daugelis ir net demesio neatkreipia. Esu isitikinus, kad ir su rudens spalvu tema galima atrast kazka tokio bigsmile.gif

Tegu nesupyksta tu nuotrauku autores-labai grazus darbai siaip, ypac jei reiktu mociutei atviruka is ju isrinkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 11 27, 18:57)
Taip noris kazko tokio, kas geru emociju sukeltu ir demesi pritrauktu. Dabar beveik visos nuotraukos-kaip atvirukai parduotuvej, pro kuriuos dazniausiai praeina daugelis ir net demesio neatkreipia. Esu isitikinus, kad ir su rudens spalvu tema galima atrast kazka tokio  bigsmile.gif

Tegu nesupyksta tu nuotrauku autores-labai grazus darbai siaip, ypac jei reiktu mociutei atviruka is ju isrinkt  tongue.gif

Laimei visų skoniai skirtingi....
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 11 27, 17:54)
Na, man si nuotrauka atrodo lyg nuskanuota is kokio zurnalo.  ax.gif

blogai atrodo smile.gif juostelinė čia foto, o ne iš žurnalo.

p.s. nuotrauka ne mano, autoriaus nepažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 11 27, 21:26)
Laimei visų skoniai skirtingi....

laimei.... mirksiukas.gif kažin kodėl toks trumpas šis ftkonkursas.....nors - žiema gi atrėpliojo. konkursinę fotkę turi, arba neturi - neišgimdysi jau niekaip....gerai viens du trys....ir rezultatai.....
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 11 27, 08:37)
Kol kas sios patiko
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tikrai šios labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 18:50)
blogai atrodo  smile.gif juostelinė čia foto, o ne iš žurnalo.

p.s. nuotrauka ne mano, autoriaus nepažįstu.

kaip suprast juosteline? bigsmile.gif

o tai nebutinai turi but spalvos vien tik rudenio? nu ta prasme:

http://www.supermama...p...&phid=21392

http://www.supermama...p...&phid=21353

cia neirodymas kad ruduo,nes spalvos ne gamtos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yoplait: 29 lapkričio 2010 - 01:05
QUOTE(yoplait @ 2010 11 29, 01:03)
cia neirodymas kad ruduo,nes spalvos ne gamtos

o gal įrodymas cool.gif yra ne "čia", o "kitur". Kaip kas supranta temą, taip į ją ir atsako. Gal tas kas jum visiškai nesuprantama kitam itin susiję ir "kalba" apie rudenį. Gal nereikia susiaurinti rudens tik iki augmenijos. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 lapkričio 2010 - 01:31
gražu,
user posted image bet trūksta spalvų. kaip ir toj, kur lapas ant delno.
Atsakyti
o man labai graži šita, ir jokių spalvų netrūksta wub.gif
user posted image
Atsakyti