balte,ieškai 10 skirtumų?
juokauju
man visi konkursai gražūs,smagūs irt.t.kad tik jų būtų.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 25, 14:28)
bent yr ką veikt, kai nėr ką veikt
o aš manau, jei jau čia supermamu klubas tai ir nuotraukos lai būna su vaikučiais.
fotokonkursas nėra supermamų klubas. tai foto (nesuprantantiems - nuotraukų) konkursas (nesuprantantiems - geriausios, gražiausios nuotraukos rinkimas). ne bile kokios nuotraukos su vaiku dėjimas kaip pvz. bendraminčiuose, o kokybiškos, gražios ir atitinkančios temą. viskams savo vieta, su vaiku ar be, tai visgi konkursas. pasirodymui yra kitos temos. nors visada atsiranda "koks kaip nebalsuosi", bus gi ir tokių, nenusiminkit
Valio, kad naujas konkursas paskelbtas Tik gaila, kad lauke jau mažai tų spalvų Turbūt neteks dalyvauti šįkart...
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 11 25, 18:01)
o aš manau, jei jau čia supermamu klubas tai ir nuotraukos lai būna su vaikučiais.
tai ir registruojantis gal uždrauskim griežtai toms, kas neturi
kam drausti, šioj temoj išsilies kad "viskuo nepatenkintos, kabinėjasi, bla bla bla, vaikų nekenčia" nemanau kad us vaikais bile kokių kaip ankstesniame daug bus, kadangi gerokai daugiau laisvės fantazijai palikta
QUOTE(grange @ 2010 11 25, 19:36)
tai ir registruojantis gal uždrauskim griežtai toms, kas neturi
aha, o be to gi dar tas posakis, kad vienas vaikas, tai ne vaikas tai minimum su dviem reik
QUOTE(MaršuA @ 2010 11 25, 20:32)
Tik gaila, kad lauke jau mažai tų spalvų Turbūt neteks dalyvauti šįkart...
Truputį per vėlus laikas tokiam konkursui, nes bus galima dėti tik seniau padarytas nuotraukas.. Specialiai konkursui jau nebenufotografuosi lauke tų ryškių rudens spalvų..
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 25, 20:09)
Truputį per vėlus laikas tokiam konkursui, nes bus galima dėti tik seniau padarytas nuotraukas.. Specialiai konkursui jau nebenufotografuosi lauke tų ryškių rudens spalvų..
galima dėti kad ir 10 metų senumo nuotraukas, nėra jokio skirtumo, svarbu ruduo
ruste,medaliai bus?