Įkraunama...
Įkraunama...

Ryškios rudens spalvos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 07, 14:41)
kažkada labai nedaug rėmėjų konkursų buvo,ir forumietės tokias konkursais džiaugdavosi  thumbup.gif
o dabar jau prizų reik... schmoll.gif

Cia matyt tureta omeny, ne tai, kad prizu norisi, o tai kad kai ne kurios vargsta siuntinedamos prasymus balsuoti, nesaziningai elgiasi ir pan. kai net prizu nera
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 07, 14:41)
kažkada labai nedaug rėmėjų konkursų buvo,ir forumietės tokias konkursais džiaugdavosi  thumbup.gif
o dabar jau prizų reik... schmoll.gif

QUOTE(Soy @ 2010 12 07, 14:45)
Cia matyt tureta omeny, ne tai, kad prizu norisi, o tai kad kai ne kurios vargsta siuntinedamos prasymus balsuoti, nesaziningai elgiasi ir pan. kai net prizu nera

Būtent.
Atsakyti
Tegu praso balsuoti ir juos pasalins biggrin.gif o tuo paciu as arciau medalio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 12 07, 15:31)
Tegu praso balsuoti ir juos pasalins biggrin.gif  o tuo paciu as arciau medalio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo drinks_cheers.gif o kuri tavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 07, 15:19)

nu, neprovokuok schmoll.gif

o aš balsavau kol kas tik už- saulėgrąžą, man labai patinka jos... o čia mėlyna-geltona...
Atsakyti
antras dvynys Martynas išsirinko šią foto

user posted image

už ką balsavau, aš tebūnie paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 07, 16:19)
Rytoj suzinosi biggrin.gif
Atsakyti
Gražus konkursas wub.gif

Balsavau už šias:
user posted image
Gyva.

user posted image
Tokia tikrai rudeniškai nostalgiška. Ir tas automobilis wub.gif ... Labai ypatinga nuotaika dvelkianti foto...

user posted image
Čia svarbus ne grožis, spalvos, o prasmė. Ir ji man labai graži.
Atsakyti
O vos nepražioplinau. Ką tik balsavau. O balsavau šįkart labai tiesmukai - už ryškų rudenį. Nes gražaus jo nemažai, o va su ryškumo supratimu matyt man kai kur kiek kitaip ir kiek mažokai jo matos.

Viena favoričių.
user posted image
Atsakyti
SVEIKINU LAIMĖTOJAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai laimetojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai laimėtojoms ir dėkui už balsus geltonajam autobusiukui smile.gif
Šita man smalsu labai dėl vienos nuotraukos biggrin.gif Baidykle, nuotraukoje Jūsų dukrytės nufotografuotos? blush2.gif
Atsakyti