plia laiptukų kaip gaila perbalsuosiu, bet mano pasikėlimas iširs
Rustele, o kur mano balselio galimybė, a?
nu niekaip čia be detektyvų Ruste, ir kaip nustatyti įmanoma, tik pagal IP o foto tikrai nerealiai gražios, aš už abi balsavau
QUOTE(MaršuA @ 2010 12 03, 16:17)
nu niekaip čia be detektyvų Ruste, ir kaip nustatyti įmanoma, tik pagal IP o foto tikrai nerealiai gražios, aš už abi balsavau
taip, ir pagal IP, ir pati autorė pripažino faktą.
gaila, man tie laiptai irgi super nuotrauka buvo, bet... nu ką padaryti, admino darbas turi ir nemalioniąją - baudėjos pusę
dar musu kaimynkas su tais paciais IP galit anuliuoti
ech,ismete,tai ismete,taip del prizo kovojau
seimynoj pasirodo 2 laisvuju menininku negali buti
ech,ismete,tai ismete,taip del prizo kovojau
seimynoj pasirodo 2 laisvuju menininku negali buti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 02, 21:58)
mesk čia, netiesiogiai balsuosim
a niiiiiiiiii kitam kartui pasiliksiu
QUOTE(Valerija @ 2010 12 02, 22:12)
Jug ta taisyklė jau N metų, kad paskutinę paraiškų priėmimo dieną moderatorė nuotraukas tvirtina iki oficialios darbo dienos pabaigos, t.y. iki 17 val
nežinojau nors, aišku, nuo atsakomybės nežinojimas neatleidžia
QUOTE(Rustė @ 2010 12 03, 15:56)
13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).
ėėė... o kas yra šeima? vyras ir žmona? o mama ir dukra? pagal šį parašymą lyg ir galėtų mama ir dukra tai apsigynimui galima būtų sakyti, kad kitą foto vaiko močiutė pateikė
gaila laiptu
QUOTE(lijo @ 2010 12 03, 18:17)
ėėė... o kas yra šeima? vyras ir žmona? o mama ir dukra? pagal šį parašymą lyg ir galėtų mama ir dukra tai apsigynimui galima būtų sakyti, kad kitą foto vaiko močiutė pateikė
šiuo atveju buvo pristatyta vyro ir žmonos atvejis.
jei būtų duktė su mama, o dukra seniai pilnametė, tokiu atveju dalyvavimas galimas.
tačiau ne taip, kad aš dalyvauju su dvyniais, ir mano mama dalyvauja su tais pačiais mano dvyniais.
Atidaviau balsa siai foto
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 03, 18:22)
Gaila laiptukų.... Bet taisyklės yra taisyklės.
zieminiam konkurse tie laiptai gales apsnigti dalyvauti bet vel bus nioliktos taisykles pazeidimas,neva anonimiskumas jau dinges
QUOTE(Yvette @ 2010 12 03, 22:01)
Gaila, kad buvo pašalintos foto, bet faina, kad Olaiva į faktą sureagavo normaliai
o kaip kitaip galima reaguoti?
po teisybei,taisykliu nesu skaiciusi tik zinau pagrindine,kad ir kaip cia foto butu apkalbinejama,neishsiduoti.kiek pavyzdziu tokiu buve.o kitas taisykles reiks pasiskaityti gal.ateiciai