Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(eliss @ 2010 12 03, 08:48)
Gal kuri skaitet  Anita Shreve "Sviesa ant sniego"?
Skaičiau, kovo mėnesį biggrin.gif Štai kokį atsiliepimą radau savo sąsiuvinuky:

"Keistas kažkoks įspūdis perskaičius šią knygą. Net negaliu tiksliai pasakyti ko iš jos tikėjaus, bet tikrai ne to, ką gavau. Paprasta istorija, papasakota kažkaip paviršutiniškai. Trūko gal gilesnio pasiknaisiojimo veikėjų jausmuose, gilesnės psichologinės įžvalgos. Kažkokia jokia knyga, nepalikusi jokio įspūdžio. Neįtikino ir kai kurios dvylikametės išsakytos mintys, pasirodė jos man per brandžios 12-os metų mergaitei."

Bet vėlgi, čia tik mano subjektyvi nuomonė. Aš patarčiau taip: jeigu tau ne itin brangi, svarbi ar įdomi knyga, kurią mainai į "Šviesa ant sniego", tai manau gali mainyt ir pati paskaityt kas ir kaip ten joje. Tačiau iš savo varpinės galiu pasakyt, kad tai tikrai nėra labai ypatinga ar labai gera knyga.
Atsakyti
smile.gif+2010 12 02, 21:58-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 12 02, 21:58)
žinot, šiaip jau nemėgstu gamtos vaizdų aprašymo. dažniausiai praleidžiu juos. o vat šįsyk, skaitydama "parduotos vasaros" skaičiau su malonumu ir stebėjausi, kaipgi galima paprastus dalykus gražiai aprašyti. ir supratau, kad man iki to labai toli. mano kalba gana skurdi, kad ir kiek skaityčiau knygų, visgi nesugebu taip gražiai aprašyti.

Kaip faina, kad tau patiko. Artima dusele. Va, paskaiciau tavo pacitavima ir siela atsigavo. bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2010 12 03, 08:48)
Baigiu skaityt "Likimo supuoklese",kokia nuostabi knyga,seniai jau tokia beskaiciau smile.gif
*****, negundyk biggrin.gif Aš jos vis dar noriu, bet vis dar laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 03, 08:58)
*****, negundyk biggrin.gif Aš jos vis dar noriu, bet vis dar laikausi biggrin.gif

as ja pirkau uz 30 lt,bet kita diena sena.lt ,ziuriu, uz 15 lt pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 03, 08:58)
Kaip faina, kad tau patiko. Artima dusele. Va, paskaiciau tavo pacitavima ir siela atsigavo. bigsmile.gif

kad Tu žinotum, kaip apsidžiaugiau radusi tokį atsiliepimą. ačiū 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 03, 09:13-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 12 03, 09:13)
kad Tu žinotum, kaip apsidžiaugiau radusi tokį atsiliepimą. ačiū  4u.gif

Baltusis - sena mano meile. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Fati wow koks atsiliepimas. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2010 12 03, 09:09)
as ja pirkau uz 30 lt,bet kita diena sena.lt ,ziuriu, uz 15 lt pardavineja doh.gif
man taip pat keletą kartų yra suveikęs toks pats principas doh.gif Už tai dabar visur išsiuostinėju kainas ir tik tada jau išsirenku kur ir už kiek pirkt biggrin.gif Ir tai, yra buvęs atvejis, kai jau galvojau, kad tikrai pigiai nusipirkau knygą, po kurio laiko SM išparduotuvėje ją pardavinėjo dvigubai pigiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labryt,

Beveik perskaiciau Mergina su drakono tatuiruote. Vidutiniskai patiko kaip tokio pobudzio skaitalas. Stilius neblogas, bet pati istorija...neverta toooookio istesto, issamaus pasakojimo. Neperskaite nieko neprarasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 gruodžio 2010 - 10:40
QUOTE(ingina @ 2010 12 02, 19:42)
Perskaičiau "Tik su dukra" - paliko neišdildomą įspūdį  thumbup.gif . Buvau skaičiusi knygų apie moterų situaciją musulmoniškose šalyse. Bet tai visai kas kita - šioje knygoje kalbama ne apie musulmones moteris, kurių situacija man atrodo nepriimtina bet kuriuo atveju, tačiau apie krikščionę moterį, kuri tampa musulmoniškos šalies įkaite... Siaubas, kad yra tokių šalių kaip Iranas, kur įstatymai prieš moteris, o gal už vyrus...  doh.gif Žodžiu, sužinojau daug naujo, ypač apie konkrečios šalies įstatymus. Tad jei pažįstate kokią merginą, kuri rimtai draugauja su musulmonu - įbrukite šią knygą į rankas. Prieš priimant pasiūlymą keliauti jo šalin, šią knygą būtina perskaityti. SUPER prevencinė priemonė  mirksiukas.gif

nono.gif kiek tenka paskaityti musulmonių atsiliepimų, nėra joms ten taip blogai. tiesiog kita kultūra, kitas supratimas. nėra ko norėti nuvykus į svetimą šalį padaryti revoliuciją tongue.gif
be to, įvykiai ar ne kokių 30ies metų senumo - ten irgi daug pasikeitimų yra. pvz.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 00:00)
Taigi, žadėtas komentaras.
Marius Abramavičius "Punktyrai kelio paraštėse: kelionė į Iraną 2009 m. vasarą"

Aš jos jau seniai norėjau (netgi yra Kalėdų geidaraštyje), o po tavo komentaro norėsiu dar labiau rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 03, 10:33)
Labryt,

Beveik perskaiciau Mergina su drakono tatuiruote. Vidutiniskai patiko kaip tokio pobudzio skaitalas. Stilius neblogas, bet pati istorija...neverta toooookio istesto, issamaus pasakojimo.  Neperskaite nieko neprarasit.

Na va ir šaunu (dėl paskutinio sakinio) tongue.gif , matyt, visgi nieko nepraradau ją numetusi blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 12:00)
matyt, visgi nieko nepraradau ją numetusi blush2.gif
O aš nieko nepraradau jos net neėmusi į rankas biggrin.gif
Atsakyti