Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 02, 17:28)
* tikriausiai  biggrin.gif

Jeigu jūs apie "Šaltąjį kalną", tai juk ne visos dar ir skaitė šią knygą mirksiukas.gif Pvz. aš jos tai neskaičiau.

Šiandien gavau iš sena.lt Moemo "Dažytas vualis", kurios taip ieškojau bigsmile.gif thumbup.gif

Apie įvairaus plauko prietarus - kuo mažiau jų žinai, tuo lengviau gyvenasi, bent jau man smile.gif Džiaugiuosi, kad visokių prietarų žinau pakankamai mažai. Galvoju, gal dėl to, kad mano mama nėra itin prietaringa g.gif Va negera energetika tai šiek tiek tikiu unsure.gif Tačiau turbūt nereiktų ties ja užsiciklinti ir mažiau apie tai galvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gruodžio 2010 - 18:02

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 02, 17:51)
Šiandien gavau iš sena.lt  Moemo "Dažytas vualis", kurios taip ieškojau bigsmile.gif  thumbup.gif
bigsmile.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 02, 17:53)
bigsmile.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 02, 10:08)
Ir dar Donelaičio „Metus“ reikia perskaityt  doh.gif

Aš neseniai gavau "Metus", tai irgi galvoju, kad reiktų paimti ir normaliai visą knygą perskaityti, nes mokykloje tik dalį reikėjo. Bet visai patiko.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 02, 11:09)
Panos, man tada dar keisčiau pasidarė. Nemažai čia rašančių yra humanitarės, lituanistės, o poezijos visgi dauguma nemėgstant. O aš tiksliukė (pagal specialybę) , ir turbūt vistiek  galiu priskirti save  poetiškų sielų mažumai biggrin.gif

Aš pagal mokslus irgi tiksliukė, bet iš tikrųjų turbūt labiau "humanitariška". smile.gif
QUOTE(LEEja @ 2010 12 02, 13:33)
as ka tik parsiradau su Ezio elegancija ir Pieniu vynu  rolleyes.gif  norejau dar kokias 3 imt - nu bet nesidaugina kazkaip pinigai kortelej...

Kokios puikios knygos. thumbup.gif Norėčiau "Ežio elegancijos" būti dar neskaičiusi. ax.gif

Aš šiandien irgi ne tuščiomis grįžau. Vagoj tikrai neblogos knygos pigiai parduodamos, tik labai gaila, kad Remarko nebegavau. Norėjau kokių penkių, bet galiausiai pasiėmiau tik dvi:
Ian McEwan "Česilo pakrantėje"
Anna Davis "Batelių karalienė"
(šios jau seniai norėjau, tai dabar labai patenkinta).
Atsakyti

QUOTE(katilina @ 2010 12 02, 18:58)
Ian McEwan "Česilo pakrantėje"
Anna Davis "Batelių karalienė"
(šios jau seniai norėjau, tai dabar labai patenkinta).
Vuo, dar viena patenkinta grįžo biggrin.gif Su tuo ir sveikinam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 02, 20:58)

Kokios puikios knygos.  thumbup.gif  Norėčiau "Ežio elegancijos" būti dar neskaičiusi.  ax.gif

oho, netgi sitaip? rolleyes.gif wub.gif

as Harper Lee dabar skaitau Nezudyk strazdo giesmininko rolleyes.gif Irgi wub.gif
Atsakyti
Su pirkinukais visas 4u.gif

"Ežio eleganciją" aš gal irgi pirkčiau (nors, spėju, labiausiai ją matyt apsimoka pirkti Versus aureus leidykloje). Bet ji įtraukta į mano kalėdinį geidaraštį smile.gif , ką gali žinot, o gal gausiu tiesiai iš Senelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gruodžio 2010 - 19:39
Perskaičiau "Tik su dukra" - paliko neišdildomą įspūdį thumbup.gif . Buvau skaičiusi knygų apie moterų situaciją musulmoniškose šalyse. Bet tai visai kas kita - šioje knygoje kalbama ne apie musulmones moteris, kurių situacija man atrodo nepriimtina bet kuriuo atveju, tačiau apie krikščionę moterį, kuri tampa musulmoniškos šalies įkaite... Siaubas, kad yra tokių šalių kaip Iranas, kur įstatymai prieš moteris, o gal už vyrus... doh.gif Žodžiu, sužinojau daug naujo, ypač apie konkrečios šalies įstatymus. Tad jei pažįstate kokią merginą, kuri rimtai draugauja su musulmonu - įbrukite šią knygą į rankas. Prieš priimant pasiūlymą keliauti jo šalin, šią knygą būtina perskaityti. SUPER prevencinė priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau užduoti klausimą dėl dovanėlių. Kadangi turiu net porą to ką vienas asmuo nurodė savo geidaraštyje. Tai nežinau ką dovanoti. O geidaraščius kai sudarinėjot, tai pirmais numeriais ėjo labiausiai pageidaujama? (nes turiu nr1 ir nr3) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 02 gruodžio 2010 - 19:57
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 02, 20:39)
"Ežio eleganciją" aš gal irgi pirkčiau (nors, spėju, labiausiai ją matyt apsimoka pirkti Versus aureus leidykloje). Bet ji įtraukta į mano kalėdinį geidaraštį smile.gif , ką gali žinot, o gal gausiu tiesiai  iš Senelio biggrin.gif

Tai kad ir knygyne tik 20 litų tekainuoja. Kaip už tokią gerą knygą (bent jau man), manau, nėra daug. O aš, pvz., labai nustebau, kai pamačiau, kad nauja knyga "Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija" tik apie 11 Lt kainuoja (dabar rašau ir galvoju, gal blogai pamačiau g.gif ). Galėtų kas nors ją greičiau perskaityti ir pasakyti, ar verta pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 02, 19:54)
Norėjau užduoti klausimą dėl dovanėlių. Kadangi turiu net porą to ką vienas asmuo nurodė savo geidaraštyje. Tai nežinau ką dovanoti. O geidaraščius kai sudarinėjot, tai pirmais numeriais ėjo labiausiai pageidaujama? (nes turiu nr1 ir nr3) g.gif

Mano sąrašas buvo be jokio eiliškumo ir prioritetų.
Spėju, gal ir kitų taip pat mastau.gif

Net nebepamenu, ką ir surašiau. Tiesa, vieną knygą iš jo esu jau nusipirkusi blush2.gif blush2.gif Tai Balzako "Kurtizanių spindesys ir skurdas". Taip jau išėjo blush2.gif Na bet jei gausiu tokią pat antrą, nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 02, 21:03)
Mano sąrašas buvo be jokio eiliškumo ir prioritetų.
Spėju, gal ir kitų taip pat mastau.gif

Net nebepamenu, ką ir surašiau. Tiesa, vieną knygą iš jo esu jau nusipirkusi blush2.gif  blush2.gif  Tai Balzako "Kurtizanių spindesys ir skurdas". Taip jau išėjo blush2.gif  Na bet jei gausiu tokią pat antrą, nieko tokio smile.gif

As irgi taip pat padariau,jau nusipirkau knyga kuria irasiau i geidrasti. blush2.gif Bet jei gausiu nieko blogo. smile.gif
Atsakyti