Sveikos
Poezija, poezija, poezija

Ir aš ją nelabai skaitau

Tiksliau pati, savo noru, eilėraščių knygos į rankas nepaimčiau visgi

Kiek skaičiau, tai tik mokykloje ir labiausiai patiko Nėris. Iš kitos pusės, mano ypatingajame sąsiuvinukyje yra vienas Rilkės eilėraštis, vienas Šekspyro sonetas ir begalė eilių, nusirašytų iš vienos knygos, lietuvių autorių eilėraščių rinkinio apie meilę

Pati taip pat esu brūkštelėjusi kelis surimuotus tekstus

Poezija tai nepavadinčiau, bet man pačiai jie labai mielai skaitosi, kaip tų dienų emocijų pliūpsnių išraiška
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 02, 13:23)
Ir eiliuotus kūrinius mėgstu skaityti. Mielai Šekspyrą, Šilerį, Goethe paskaityčiau, Puškiną. Man gražu, žaviuosi, kaip gražiai sudėliotos mintys.

Va, aš labiau ir mėgstu eiliuotus, gražiai surimuotus kūrinius, ypatingai Šekspyrą. O mokykloje labai labai patiko Jevgenijus Oneginas ir iš viso rusų eiliuoti kūriniai, netgi eilėraščiai

Yra tekę netgi kažkokiam teminiam susiėjime mokykloje deklamuoti eilėraštį apie kalnus

Gaila tik nebeprisimenu kokį

QUOTE(eliss @ 2010 12 02, 14:54)
As dar kaip tik pagalvojau,kad kaledine dovana nupirkau nenauja knyga

Bet juk as su gerais norais ja siusiu
Va būtent, visa esmė ir yra tame, kad knygą dovanoji su pačiais geriausiais norais ir nuo dūšios, tai nemanau, kad su tokiom gerom emocijom gali persiduoti kas nors negero. Aš taip pat dovanosiu jau kito žmogaus skaitytas knygas ir nemanau, kad taip perduosiu žmogui kažkokias blogas bangas. O jeigu ir taip, tai įdėsiu tiek dūšios, tiek meilės ir nuoširdumo į tą dovaną, kad visas blogis išsilakstys
Skaitymas - atgaiva sielai.