Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skaitanti, su gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 25, 15:33)
Ai, ką pamačiau šiandien maximoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif dar viena knyga apie Kedį  blink.gif Ar jiems protas pavažiavo  blink.gif dvi knygos apie jį  blink.gif

Taigi neeilinė asmenybė biggrin.gif Buvo.

Skaitanti, prisidedu prie sveikinimų. Su gimtadieniu 4u.gif

Na ką, grįžau iš knygų mugės (labai jau skambiai pavadinta biggrin.gif ). Parsinešiau:
Patricia Duncker "Džeimsas Miranda Baris"
Per Olov Enquist "Kapitono Nemo biblioteka"
Milorad Pavič "Vidinė vėjo pusė, arba romanas apie Herą ir Leandrą"

Ir dar paklausiau, ar neplanuoja perleisti "Uliso" pirmosios dalies. Tai sakė, kad ne, nes dabartiniu savo vertimu jie nelabai patenkinti, o jį versti - pragariškas darbas, todėl jie tuo neužsiims. Kaip man pasakė: "mes takelį pramynėm, tegul dabar kiti kankinasi" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 25, 15:47)
Žiūriu,apie kelionių knygas kalbat,man labai įdomi buvo 'Mama Afrika'.Kai pasižiūri ,ant kiek žmonės atsilikę,baisu..

Užkalnis Kelionių istorijose apie Ganą rašo. kaip suprantu, geriau kolonistai nebūtų išėję... gavo laisvę ir viešpatauja anarchija.

radau, kad dar parsinešusi kažkokią Būrėja nėriniais g.gif gal po Evangelijos pagal Judą ją skaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 15:57)
radau, kad dar parsinešusi kažkokią Būrėja nėriniais  g.gif gal po Evangelijos pagal Judą ją skaitysiu.

Skaičiau tą Būrėją mirksiukas.gif Manau, gali tau ir patikti. Šiaip pats jos įdomumas antroje pusėje, arčiau galo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 15:58)

Skaičiau tą Būrėją mirksiukas.gif  Manau, gali tau ir patikti. Šiaip pats jos įdomumas antroje pusėje, arčiau galo.

ania? liuks - geriau negu variantas, kai pradžia įtraukia, o pabaiga nuvilia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Skaitanti, su tortadieniu!!!

QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 25, 10:11)
Registruojuosi su "Evangelija pagal Greisę"

Skaičiau metų pradžioj, patiko, bet tokio tipo jų daug... kažkaip paauglystėj skaitytas „Heroinas“ iškart prisiminė...

QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 15:57)
radau, kad dar parsinešusi kažkokią Būrėja nėriniais  g.gif gal po Evangelijos pagal Judą ją skaitysiu.

Jei jau Ingėnui patiko, tai ir man patiktų. Nes mes tas pačias skaitom doh.gif lotuliukas.gif o man vis akys užkliūna už jos knygyne, ypač, kad ji su akcija...

Jaučiu dabar bandysiu skaityti „Mėlynoji dama“, nes pasiilgai Ispanijos smile.gif wub.gif

beje, baigiau vakar naktį traukinius... parašysiu apie juos vėliau... nenuvylė, bet ir nebuvo TOOOOOKIA įspūdinga kaip „Aklumas“ ar „Dinos knyga“ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 25 lapkričio 2010 - 16:14
Sveikos. 4u.gif Kokia graži tema! bigsmile.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 25, 14:28)
Mano paskutiniai knyginiai siuntinukai, atkeliavę į namus, tik vis kažkaip čia nepaminėti:

Katharina Hagena "Obuolių sėklų skonis" (ačiū Fati 4u.gif )
James Patterson "Samos laiškai Dženiferei" (ačiū Only 4u.gif )
Michael Ondaatje "Anglas Ligonis" ir Jean Christophe Grange "Akmenų sinodas" (ačiū SM mergilikei už mainus rolleyes.gif )

Sveikinu. 4u.gif 4u.gif Šaunūs pirkiniai. cool.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 25, 16:33)

Ai, ką pamačiau šiandien maximoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif dar viena knyga apie Kedį  blink.gif Ar jiems protas pavažiavo  blink.gif dvi knygos apie jį  blink.gif

Na jau visai. cool.gif

Registruojuosi su pradėta Ian McEwan "Čeliso pakrante".

Skaitanti, nuoširdžiausi sveikinimai gimimo dienos proga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 25, 12:17)
Einu adžani knygą pirkti hihihi.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 25, 12:54)

Taip greit,aciu labai. bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 16:00)
O aš į Indiją važiuori visai nenoriu smile.gif  Net jei už dyka pasiūlytų keliauti, nesu tikra, ar pasirašyčiau.  Bet skaityti apie Indiją man labai patinka.

Tai nusipirkai Starkaus knyga? bigsmile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 11 25, 16:11)
Knygoj 'Tolima. Artima' graziai raso apie Afrika wub.gif

Va su šita knyga tai buvo geras.Nueinu vakar į vagą.Sakau :noriu knygos ,,toli arti,, ji ieško, makaluojasi po knygyną,sakau ji akcijine 7lt kainavo.Dar paklausė ar seniai pirko drauge?:Sakau nelabai.Nuėjo i kompiuteriį suvedė duomenis,oi tokios knygos jau nebeturime.O pasirodo pavadinimą ne tą sakiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 25, 17:30)
Va su šita knyga tai buvo geras.Nueinu vakar į vagą.Sakau :noriu knygos ,,toli arti,, ji ieško, makaluojasi po knygyną,sakau ji akcijine 7lt kainavo.Dar paklausė ar seniai pirko drauge?:Sakau nelabai.Nuėjo i kompiuteriį suvedė duomenis,oi tokios knygos jau nebeturime.O pasirodo pavadinimą ne tą sakiau. biggrin.gif

Nu va smile.gif
Atsakyti
Skaitanti su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 25, 16:30)
ji ieško, makaluojasi po knygyną,sakau ji akcijine 7lt kainavo.Dar paklausė ar seniai pirko drauge?:Sakau nelabai.Nuėjo i kompiuteriį suvedė duomenis,oi tokios knygos jau nebeturime.O pasirodo pavadinimą ne tą sakiau. biggrin.gif

prasta darbuotoja ax.gif turėtų labiau knygomis domėtis ax.gif
Atsakyti
Nauja knyga kelioniu megejoms. bigsmile.gif
http://www.tytoalba....n...iew&id=1391
Atsakyti