Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gagos ir Myers pokalbis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
As vakar pradejau skaityti Mergina su drakono tatuiruote. Tai is pradziu jau buvau issigandus - perskaiciau 30 pls., o ten - apie versla, ekonomika ir t.t. scare.gif bet po to aciudie idomiau pradejo darytis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 gruodžio 2010 - 13:48
QUOTE(Masako @ 2010 12 01, 13:18)
jei noresi - paskolinsiu. nusprendziau, kad gal man gaila parduoti ta knyga, tuolab, kad taip papigiai pirkau  rolleyes.gif

Aš ją gal visgi iš bibliotekos kada nors pasiimsiu blush2.gif Mačiau, kad Mickevičiaus bibliotekoje ji yra.

QUOTE(Masako @ 2010 12 01, 13:47)
As vakar pradejau skaityti Mergina su drakono tatuiruote. Tai is pradziu jau buvau issigandus - perskaiciau 30 pls., o ten - apie versla, ekonomika ir t.t. scare.gif bet po to aciudie idomiau pradejo darytis cool.gif

Jo, tie pirmieji psl. mane nuo jos ir atbaidė doh.gif
Atsakyti
o esate skaičiusios istoriją apie tą drakono taturiruotę? tiksliai dabar nepamenu gal Laimoje skaičiau. šlovę pelnė jau po autoriaus mirties. o autorius gyveno su moterimi; dėl tam tikrų priežasčių jie nebuvo vedę. ir dabar visokių neaiškumų yra. moteris po vyro mirties lyg ir nieko negavo iš drakono tatuiruotės; pelnas eina autoriaus broliui ir tėvui. o su jais lyg ir nelabai bendravo autorius. ir dar kalbama; kad buvo pradėta ketvirta knyga; o ją tikriausiai turi būtent moteris. ir net sklando kalbų; kad greičiausiai ji bus parašiusi ar bent labai daug prisidėjusi prie pirmųjų 3 knygų. tai va; dabar visi laukia; ar užbaigs ji ketvirtąją knygą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 01, 15:38)
o esate skaičiusios istoriją apie tą drakono taturiruotę? tiksliai dabar nepamenu gal Laimoje skaičiau. šlovę pelnė jau po autoriaus mirties. o autorius gyveno su moterimi; dėl tam tikrų priežasčių jie nebuvo vedę. ir dabar visokių neaiškumų yra. moteris po vyro mirties lyg ir nieko negavo iš drakono tatuiruotės; pelnas eina autoriaus broliui ir tėvui. o su jais lyg ir nelabai bendravo autorius. ir dar kalbama; kad buvo pradėta ketvirta knyga; o ją tikriausiai turi būtent moteris. ir net sklando kalbų; kad greičiausiai ji bus parašiusi ar bent labai daug prisidėjusi prie pirmųjų 3 knygų.  tai va; dabar visi laukia; ar užbaigs ji ketvirtąją knygą.

As jau skaiciau,kad po nauju metu Svedijoj isleis 4 knyga,nezinau ar cia tikrai tiesa g.gif
Atsakyti
muminuk, tu visu peripetiju tai nzn, tik ant knygos perskaiciau, kad rado po mirties ir kad labai WOW biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 01, 15:33)
Jo, tie pirmieji psl. mane nuo jos ir atbaidė doh.gif

perskaiciau 100 psl. ir kol kas jokio WOW nematau cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 gruodžio 2010 - 15:16
QUOTE(eliss @ 2010 12 01, 10:33)
oi nedovanoja,tiesiog kai gauni,jam parasai  ir gauni sask,nr. smile.gif kaip tik ir as laukiu "sala po vandenynu",jau kelias knygas is ju pirkau,pirma gaunu,po to moku smile.gif

Tai,kad paprasiau saskaitos,ir nieko neparaso. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 01, 16:16)
muminuk, tu visu peripetiju tai nzn, tik ant knygos perskaiciau, kad rado po mirties ir kad labai WOW biggrin.gif

na va-o man nuo paciu pirmuju puslapiu buvo WOW biggrin.gif dabar laukiu nesulaukiu kad iseis 3 dalis,vasario pabaigoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 01, 15:16)

o man kaip tik WOW thumbup.gif
labai gera knyga.

QUOTE(Creed @ 2010 12 01, 15:23)
na va-o man nuo paciu pirmuju puslapiu buvo WOW  biggrin.gif  dabar laukiu nesulaukiu kad iseis 3 dalis,vasario pabaigoje thumbup.gif

as irgi nesulaukiu drinks_cheers.gif

ka tik perskaiciau Picoult knyga "Trapumas", labai idomi, bet graudi, sukrecianti...
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 01, 15:09)
As jau skaiciau,kad po nauju metu Svedijoj isleis 4 knyga,nezinau ar cia tikrai tiesa g.gif

tai gali būti tiesa drinks_cheers.gif aš tą straipsnį nelabai ir seniai skaičiau; gal net ir jame rašė ką nors apie tai. bet nebeturiu žurnalo; negaliu pažiūrėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2010 12 01, 15:28)
ka tik perskaiciau Picoult knyga "Trapumas", labai idomi, bet graudi, sukrecianti...

Dabar ją skaitau. Visgi graudžiausia, ašaras spaudžianti turbūt pati pradžia. Vėliau jau įsivažiavau, kėlė kiek mažiau emocijų. Beje, nepasakyčiau, kad greitai skaitosi. Kadangi nemažai medicinių terminų ir aprašymų ( o juk nesinori nieko praleisti), sunku ją praryti vienu kąsniu. Vakar per 3 val teperskaičiau apie 100 psl.
Man asmeniškai ji labiau patinka už "Mano sesers globėją", kiek galima spręsti perskaičius 150 psl. iš 500. Visgi ir joje nagrinėjama problema arčiau realybės. Skaitydama gali galvoti ne būtent apie knygoje minimą ligą, o apie aibę kitų sunkių, įgimtų ligų.
Jei reiktų ją apibūdinti vienu žodžiu, tai būtų "skaudi" knyga.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 01, 12:01)
o kaip jį rasti? jis rodo ; ką turi?

bent jau aš jam skambinu arba rašau ir klausiu ar gali gauti šią ar kitą knygą. Tai pačios naujausios Almos litteros knygos. beja, kiek žinau ir sena.lt jis sudeda skelbimus irgi.
Atsakyti