Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 30, 22:43)
Jei pardavėjas vilnietis,kartais visai smagu sustikti

lotuliukas.gif

aciu. tai vis tik reik uzsiregistruot ax.gif
QUOTE(linamog @ 2010 11 30, 23:18)
O taip, skaiciau. Abi neblogos. Kokia kaina?

SM po 15 Lt abi, o sena.lt lyg po 10 Lt ir 12 Lt maciau. reik, jauciu, man i ta sena.lt uzsiregistruot bigsmile.gif
Atsakyti
Klaipėda region, pakalbėjom su SS, kad norėtume padaryt gruodžio mėn, tokį kaip ir kalėdinį pasisėdėjimą ax.gif SS pasiūlė gruodžio 11d. Ar tiktų jums ir norėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 20:58)
O tos "Salos po vandenynu" ar ilgai teko laukti iš pardavėjo?

jei imi iš jo vieną knygą tai laukti reikia kažkur dvi savaites, jei užsakymas didesnis gali užtrukti iki 3 sav.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 22:34)
mergicos, gal kas skaitet Kingo Purpurine Roza ir Zales valda? bigsmile.gif jauciu, kad pasiilgau Kingo, o kaip tik isparduotuvej..

Aš "Rozą" skaičiau, man irgi patiko, nors prie įdomiausių Kingo knygų nepriskirčiau.

O dėl Sena.lt- jeigu pardavėjas davęs savo telefono nr. arba el. pašto adresą, tai turbūt registruotis nebūtina, galima ir taip susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 22:35)
jei imi iš jo vieną knygą tai laukti reikia kažkur dvi savaites, jei užsakymas didesnis gali užtrukti iki 3 sav.

Aišku 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 30, 22:47)
O dėl Sena.lt- jeigu pardavėjas davęs savo telefono nr. arba el. pašto adresą, tai turbūt registruotis nebūtina, galima ir taip susisiekti?

Tai galima, bet mažai kas asmeninius kontaktus ten skelbia.
Juk paprasta užsiregistruoti, viens du ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 30, 22:29)
Klaipėda region, pakalbėjom su SS, kad norėtume padaryt gruodžio mėn, tokį kaip ir kalėdinį pasisėdėjimą  ax.gif  SS pasiūlė gruodžio 11d. Ar tiktų jums ir norėtumėt?

Kol kas man tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 11 30, 23:37)
Kol kas man tinka.  mirksiukas.gif

Man preliminariai irgi.
Masako, uz Kinga po 15lt nemokeciau. Bukim biedni, bet teisingi - jo knygos popkornas, literaturines vertes nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 gruodžio 2010 - 07:39
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 22:58)
O tos "Salos po vandenynu" ar ilgai teko laukti iš pardavėjo?

Apie 2 savaites,ir kas keisciausia pardavejas saskaitos neparaso.Gal jis man ja padovanojo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Knyga taip ir liko nepaliesta visa nakti blink.gif , nes maze raganejo doh.gif
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 30, 18:46)
Panevėžietės, kurios lankotės Petkevičaitės- Bitės viešojoj bibliotekoj , kreipiuosi į jus. gruodžio trečią dieną šioje bibliotekoj vyks knygų mugė. atvyks leidyklos (tai gal knygų pigesnių bus  mirksiukas.gif ). tiesa, bijau, kad tik nebūčiau blogai nuskaičiusi  g.gif man rodos, kad 3 dieną. na, jei einat pro šalį, tai galit užeit ir pasitikslint  blush2.gif

aciu uz info, jauciu gal koks Rotas vel atvaziavo, reiks pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 01, 08:05)
Apie 2 savaites,ir kas keisciausia pardavejas saskaitos neparaso.Gal jis man ja padovanojo?  biggrin.gif

oi nedovanoja,tiesiog kai gauni,jam parasai ir gauni sask,nr. smile.gif kaip tik ir as laukiu "sala po vandenynu",jau kelias knygas is ju pirkau,pirma gaunu,po to moku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kurios nori ir neapsisprendžia dėl Aš miegosiu prie sienos, siūlau skaityti smile.gif vakar skaičiau, nu taip patiko, vietomis skaičiau po kelis kartus vis susimąstydama, vietomis juokiausi ir ėjau mamai skaityt ištraukų. Tai ir jai taip patiko, sako duosi paskui man skaityt biggrin.gif
Beje, pratinu mamą prie knygų laugh.gif pastaruoju metu ji išvis neskaitė, pavargus po darbo ir pan., sako man geriau žurnalas. Bet įkišau knygą į rankas pagaliau - Mano geriausios draugės dukra, sakė patinka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 01, 08:38)
Masako, uz Kinga po 15lt nemokeciau. Bukim biedni, bet teisingi - jo knygos popkornas, literaturines vertes nedaug.

drinks_cheers.gif
as pirkciau tik tikedamasi parduot pigiau po to, kai perskaitysiu biggrin.gif

Frazier Charles "Saltasis kalnas"user posted image

Nuostabi knyga. Viena labiausiai patikusiu is pastaruoju (o gal ir ne tik)metu skaitytu knygu.
Veiksmas vyksta 19 a. karinej Amerikoj. Karo vaizdu praktiskai nera, bet jo kraupus kvepavimas jauciamas visame kame.

Ryskios dvi siuzetines linijos: Inmano, dezertyro, keliaujancio ilga kelia namo, patiriancio ivairiu nuotykiu sioje sunkioje kelioneje; Ados, "baltarankes" merginos, kuri liko viena, ir dabar turi isgyventi sunkiu kariniu laikotarpiu. Sie veikejai, aisku, kazkaip susije... biggrin.gif

Pasakojimo stilius be galo itraukiantis, uzliuliuojantis taip, kad nebesinori tos knygos paleisti is ranku. Taip meistriskai parasyta, kad itikinama iki menkiausiu detaliu.
Idomu buvo suzinoti ir apie to krasto mitybos ypatumus, paprocius, prietarus, apie ukinius darbus ir t.t.
Stebime, kaip mazai turinti kazkokiu praktiniu sugebejimu mergina, padedama drauges Rubes, palaipsniui virsta i pasitikincia, tvirta, uzgrudinta moteri...

Labai subtiliai, svelniai piesiamas dvieju zmoniu simpatijos, meiles rysys. Taip tikra ir neperspausta..

Knygos kalba turtinga, sodri, naturaliai iterpti ir gamtos aprasymai. Bet kas keista - jokio dirbtinumo, taip lengvai skaitesi, ne akimirkos nebuvo nuobodu...
Labai rekomenduoju pasiilgusiems grazios itikinamos prozos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 gruodžio 2010 - 10:11