Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 18:21)
Turiu jo 3-čią  ir 4-tą. 2-trą pažadėjo paskolinti. O pirmą matyt be šansų kur nors rasti g.gif

O kokia proga iš Pegaso nuolaidų kuponas? Gal gimtadienis buvo bigsmile.gif

Žinok įmanoma gauti. Aš visai neseniai turėjau pasiskolinus. ji nestora. Beto, mačiau ją ne per seniausiai sena.lt pardavime berods 7lt prašė.

Na jie parašė, kad šis kuponas suteikiamas 10proc 2010m geriausiems Pegaso pirkėjams. Bet šiaip klausiu, gal kas irgi gavo. Tiesiog, pagalvojau, kad gal tai reklamos triukas, pasijausti ypatingai biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 11 30, 18:31)
Sveikos smile.gif atsakysiu uz Fati, nes musu gimtad skirias tik 1d biggrin.gif trb seip gera pirkeja tai ir gavo bigsmile.gif

Na kaip pirštu į akį lotuliukas.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 30, 18:36)
Vienoj knygoj du kūriniai. Svetimas ir Krytis. Pradėjau Svetimą, bet dar nedaug perskaičiau, tai nuomonės neturiu. Atidėjau ne todėl, kad nepatinka, bet kad labai mane "Saldumas pyrago dugne" traukia, tai dabar ją ir skaitysiu.

Matai g.gif O aš 'Svetimą' metų pradžioje, sausį berods, tai negalėjau padėti kol neperskaičiau. unsure.gif
O "Saldumas pyrago dugne' irgi labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 19:02)
O tai gal į elektroninį paštą atėjo laiškutis apie nuolaidą?
Gal dar ir aš gausiu mastau.gif
Nors perku Pegase mažokai, turbūt neduos...

tai į elektroninį paštą ateina laiškiukas. Aš tai tikrai nemažai perku Pegase, nes tai man artimiausias Knygynas, prie stoties. Toli eiti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 20:02)
O tai gal į elektroninį paštą atėjo laiškutis apie nuolaidą?
Gal dar ir aš gausiu mastau.gif
Nors perku Pegase mažokai, turbūt neduos...

agam,pašte.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 20:22)
Žinok įmanoma gauti. Aš visai neseniai turėjau pasiskolinus. ji nestora. Beto, mačiau ją ne per seniausiai sena.lt pardavime berods 7lt prašė.

Lyg ir seku sena.lt naujienas (esu užsiprenumeravusi), bet šios knygos nepastebėjau. Gal pražiūrėjau tiesiog.

Užsinorėjau ir aš naujosios Allende Isabel "Sala po vandenynu". Aišku, Maximoje jos pirkti ir neapsimokėtų, jei tas draugas po 20 Lt pardavinėja. Na bet kol kas dar valdausi, neskubėsiu dar pirkti ax.gif
Atsakyti
katilina, turiu nemazai ka skaityt bigsmile.gif Vien is Pukio klasikos thumbup.gif Bet dabar uzsinorejau kazko popsiskesnio, tai pradejau Mergina su drakono tatuiruote cool.gif

mergicos, gal kas skaitet Kingo Purpurine Roza ir Zales valda? bigsmile.gif jauciu, kad pasiilgau Kingo, o kaip tik isparduotuvej..
Atsakyti
Siandien siuntiniu diena. bigsmile.gif
Dovanai
Agnes receptu knyga
O cia man:
Sala po vandenynu
Naujas saltasis karas.
Atsakyti
patarkit neismanelei. 4u.gif kadangi vedziau pavadinimus i googla, ismete sena.lt, pvz., tai ten tos knygos pigiau dar. Kaip ten naudotis tuo puslapiu? ar sudetinga pirkti? uzsiregistruoti turbut reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 21:22)
Na kaip pirštu į akį  lotuliukas.gif

Nu tu matai.. lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 20:34)
Net pasitiklinau sąraše biggrin.gif , maža ką tongue.gif
Prisiminiau, sakė, kad perka Pegase dideliais kiekiais. Aišku, lojalius pirkėjus reikia skatinti thumbup.gif

lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif smagu.. nes Lietuvoj iprasta tik atimt, o ne duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 21:37)
patarkit neismanelei. 4u.gif  kadangi vedziau pavadinimus i googla, ismete sena.lt, pvz., tai ten tos knygos pigiau dar. Kaip ten naudotis tuo puslapiu? ar sudetinga pirkti? uzsiregistruoti turbut reikia? blush2.gif

užsiregistruoji ir pradedi susirašinėti su pardavėju.Jei pardavėjas vilnietis,kartais visai smagu sustikti,jei ne prie knygos kainos už siuntimą kažkiek (~4/5lt)gali prisidėti.
Tai kad ten paprasta viskas mastau.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Vakar užsukau į biblioteką, tai pasiėmiau:
- Joanne Harris "Penki ketvirčiai apelsino" (pagaliau thumbup.gif )
- Genovaitės Raguotienės "... atversta knyga"
- Peter James "Skarabėjo produkcija" (atsipalaidavimui).

Dori, kaip matau, knygų nemažai pradėjusi dirbti iš beveik kiekvieno miesto parsitempei. thumbup.gif Šaunios ir statūlėlės (iš kur pirmoji?) wub.gif wub.gif wub.gif
Fati, sudominai Paasilinna labai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 30, 21:35)
Siandien siuntiniu diena. bigsmile.gif
Dovanai
Agnes receptu knyga
O cia man:
Sala po vandenynu
Naujas saltasis karas.

O tos "Salos po vandenynu" ar ilgai teko laukti iš pardavėjo?
Atsakyti

Nu kokias neblogas knygas čia visos dabar nešatės į namus bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 21:34)
mergicos, gal kas skaitet Kingo Purpurine Roza ir Zales valda? bigsmile.gif jauciu, kad pasiilgau Kingo, o kaip tik isparduotuvej..

O taip, skaiciau. Abi neblogos. Kokia kaina?
Atsakyti