Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 15:29)
Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas"
user posted image

Puikus atsiliepimas thumbup.gif Jeigu jos neturėčiau, tai bėgčiau pirkti smile.gif
Pasigirsiu, nusipirkau visgi (kaip tik šiandien gavau) Passilinna "Gudrioji nuodų virėja" thumbup.gif
Užbėgsiu už akių klausimui - kol kas dar nieko iš šio autoriaus kūrybos nesu skaičiusi. Tik turiu pora knygų ir vieną užsisakiusi pasiskolinti.

QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 18:05)
as perskaiciau Saltaji kalna. Nuostabi puiki knyga wub.gif Nzn, ar verta aprasineti net, nes turbut vis tiek mazdaug nujauciat, patiks jumi ar ne. Nuo saves tai is visos sirdies rekomenduoju wub.gif Viena labiausiai patikusiu knygu per ilga laika..

Dorifore, kokios mielos statuleles bigsmile.gif ta antra tai kaip tik tau biggrin.gif

Man visai įdomu būtų ir išsamesnis atsiliepimas, jei jau klausi, verta ar neverta plėstis tongue.gif
O Doriforės antroji statulėlė man irgi labiau patiko.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 19:39)

Man visai įdomu būtų ir išsamesnis atsiliepimas, jei jau klausi, verta ar neverta plėstis tongue.gif

ok, tai ryt papletosiu lotuliukas.gif 4u.gif Nes dabar jau man cia sunku susikaupt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 19:29)
kazin ka reiks dabar skaityti? bigsmile.gif  wub.gif

O didelį pasirinkimą turi?

Visai ir pamiršau, kad vakar dar vieną knygą baigiau- Christian Kracht "Fazerland". Siužetas jos labai paprastas- jaunas vaikinas traukiniais, lėktuvais ar automobiliu keliauja per Vokietiją iš vieno miesto į kitą. Pabūna dieną dvi, susitinka su pažįstamais, nueina į kokį vakarėlį ir vėl pirmyn. Kokią pusę knygos užima šių "nuotykių" aprašymai, kitą- paties veikėjo mintys, prisiminimai ir pamąstymai. Atrodo, kad nieko ypatingo jis nepasako, bet man buvo įdomu visa tai skaityti. Tik gaila, kad knyga labai plonytė, būčiau norėjusi daugiau.

Aš irgi mąstau, ką man dabar skaityti. Vakar pradėjau Kamiu, bet turbūt jį kuriam laikui atidėsiu ir imsiu vieną iš šiandien pirktų.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 18:45)
ok, tai ryt papletosiu lotuliukas.gif  4u.gif Nes dabar jau man cia sunku susikaupt doh.gif

Dėl manęs vienos gali specialiai nerašyti to išsamaus atsiliepimo biggrin.gif
Suprantu tave, kartais aš irgi pritingiu blush2.gif

Man prieš Kalėdas rimtų knygų jau nesinori. Tik tokių, kurios lengvos, ar kurios skaitosi kaip sviestu pateptos.
Pagalvojau, visai norėčiau aš knygą "Kalėdų skrynelė" turėti (ar nors perskaityti), bet kur jau čia visas susipirksi unsure.gif Beje, ar esat kažkuri ją skaičiusi? Atsiliepimų tai ir nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 17:39)
Puikus atsiliepimas thumbup.gif  Jeigu jos neturėčiau, tai bėgčiau pirkti smile.gif
Pasigirsiu, nusipirkau visgi (kaip tik šiandien gavau) Passilinna "Gudrioji nuodų virėja" thumbup.gif
Užbėgsiu už akių klausimui - kol kas dar nieko iš šio autoriaus kūrybos nesu skaičiusi. Tik turiu pora knygų ir vieną užsisakiusi pasiskolinti.

Kaip bebūtų gaila, bet jo lietuviškai išverstų knygų tik 4:
1. Zuikio metai (2000 m)
2. Grupinės savižudybės magija (2005)
3. Gudrioji nuodų virėja (2007)
4. Kaukiantis malūnininkas (2010)
Nors pagal viska 'Kaukiantis malūnininkas' yra jo 8-oji knyga išleista 1981 m. Kada išvers kitas jo knygas visiškai neaišku.
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 11 30, 17:54)
Aš irgi mąstau, ką man dabar skaityti. Vakar pradėjau Kamiu, bet turbūt jį kuriam laikui atidėsiu ir imsiu vieną iš šiandien pirktų.

o kokią Kamiu knygą bandei skaityti? Nesiskaitė?

Atėjo man iš Pegaso laiškas su 30proc. nuolaidu kuponu bek kokiai knygai biggrin.gif reiks pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 19:16)
Kaip bebūtų gaila, bet jo lietuviškai išverstų knygų tik 4:
1. Zuikio metai (2000 m)
2. Grupinės savižudybės magija (2005)
3. Gudrioji nuodų virėja (2007)
4. Kaukiantis malūnininkas (2010)
Nors pagal viska 'Kaukiantis malūnininkas' yra jo 8-oji knyga išleista 1981 m. Kada išvers kitas jo knygas visiškai neaišku.
Papildyta:

Atėjo man iš Pegaso laiškas su 30proc. nuolaidu kuponu bek kokiai knygai biggrin.gif reiks pasinaudoti.

Turiu jo 3-čią ir 4-tą. 2-trą pažadėjo paskolinti. O pirmą matyt be šansų kur nors rasti g.gif

O kokia proga iš Pegaso nuolaidų kuponas? Gal gimtadienis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 20:21)
O kokia proga iš Pegaso nuolaidų kuponas? Gal gimtadienis buvo bigsmile.gif

Sveikos smile.gif atsakysiu uz Fati, nes musu gimtad skirias tik 1d biggrin.gif trb seip gera pirkeja tai ir gavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 30, 19:31)
Sveikos smile.gif atsakysiu uz Fati, nes musu gimtad skirias tik 1d biggrin.gif trb seip gera pirkeja tai ir gavo bigsmile.gif

Net pasitiklinau sąraše biggrin.gif , maža ką tongue.gif
Prisiminiau, sakė, kad perka Pegase dideliais kiekiais. Aišku, lojalius pirkėjus reikia skatinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 30, 20:16)

Vienoj knygoj du kūriniai. Svetimas ir Krytis. Pradėjau Svetimą, bet dar nedaug perskaičiau, tai nuomonės neturiu. Atidėjau ne todėl, kad nepatinka, bet kad labai mane "Saldumas pyrago dugne" traukia, tai dabar ją ir skaitysiu.
Atsakyti
Dori, sveika sugrįžus po kelionių-darbų 4u.gif
statulėlės gražios bigsmile.gif bet aš tokių nerasčiau kur dėti biggrin.gif

muminuk, jei neminštinti, tai nebrangūs tie vokai, didelis toks apie 50 ct kainuoja smile.gif

masako, 4.25 iki 2 kg smile.gif
šiaip įkainiai čia visi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 lapkričio 2010 - 19:42
aš irgi gavau tą nuolaidą bigsmile.gif
nors,kažkaip atrodė,kad mažai perku g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 30, 19:52)
aš irgi gavau tą nuolaidą  bigsmile.gif
nors,kažkaip atrodė,kad mažai perku  g.gif  biggrin.gif

O tai gal į elektroninį paštą atėjo laiškutis apie nuolaidą?
Gal dar ir aš gausiu mastau.gif
Nors perku Pegase mažokai, turbūt neduos...
Atsakyti