Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba unsure.gif
šiandien nuotaika tokia s... kad patylėsiu doh.gif

Dorifore, faini pirkinukai bigsmile.gif remarque wub.gif
Atsakyti
Panevėžietės, kurios lankotės Petkevičaitės- Bitės viešojoj bibliotekoj , kreipiuosi į jus. gruodžio trečią dieną šioje bibliotekoj vyks knygų mugė. atvyks leidyklos (tai gal knygų pigesnių bus mirksiukas.gif ). tiesa, bijau, kad tik nebūčiau blogai nuskaičiusi g.gif man rodos, kad 3 dieną. na, jei einat pro šalį, tai galit užeit ir pasitikslint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 30, 17:10)
Baik tu irnesakyk.gif Vokas kainuoja iki lito, apie 70-80 centų, nebepamenu tiksliai kiek. O pati va nesenai kaip tik tam reikalui pašte pirkau dėžutę, tai sumokėjau tik 1,18 Lt rolleyes.gif Nebrangu tikrai, rasi į ką įdėt ir išsiųst mirksiukas.gif

aciuks.gif ta mano knyga didoka - Mokomės mokyti; plius minus kaip a4 lapas ir stora ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 30, 17:53)
aciuks.gif ta mano knyga didoka - Mokomės mokyti; plius minus kaip a4 lapas ir stora  ax.gif

tai nupirk rudą voką ir tilps, kainuoja 67centus man atrodo ax.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, labai graziai aprasei mirksiukas.gif

as perskaiciau Saltaji kalna. Nuostabi puiki knyga wub.gif Nzn, ar verta aprasineti net, nes turbut vis tiek mazdaug nujauciat, patiks jumi ar ne. Nuo saves tai is visos sirdies rekomenduoju wub.gif Viena labiausiai patikusiu knygu per ilga laika..

Dorifore, kokios mielos statuleles bigsmile.gif ta antra tai kaip tik tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 lapkričio 2010 - 18:07
smile.gif+2010 11 30, 09:54-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 30, 09:54)
visgi lietuvių kalba labai graži ir turtinga. net nustembi, kokių žodžių yra. vieni primiršti, jau nebevartojami, kiti net negirdėti.

o gal ir teisus mano vyras sakydamas, kad ir anglų k. yra graži ir turtinga, tik... kai kurie vertėjai sugadina kūrinio grožį.... nežinau...

Visiškai sutinku su abiem teiginiais.
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 30, 14:42)
Ar matėt naują S. Maugham knyga "Viską sudėjus"?

Matėm ir norim. smile.gif

Nusipirkau šiandien dvi knygas iš Maximos ir vieną iš knygyno:
Alan Bradley "Saldumas pyrago dugne"
Agatha Christie "Žmogžudystė kotedže"
Arthur C.Clarke "2001 metų kosminė odisėja".

Dar norėjau "Obuolių sėklų skonis". Turbūt šią savaitę vis tiek nusipirksiu.

Dorifore, o kur Panevėžy pirkai Remarko knygą?
Atsakyti
Kadangi dauguma cia tokios patyrusios su tais siuntimas, tai priminkit, prasau, kaip ten su tom siuntu kainom yra? iki 500 g - 2.15 Lt, iki kiek kg 4.25 Lt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 30, 18:07)
Dorifore, o kur Panevėžy pirkai Remarko knygą?

Pirkau "vagoj", PC Babilonas ax.gif Bet daugiau iš Remarko tai nebuvo, tik ši knyga. Ir labai daug "Žaltvyklsės" leidyklos nupigintų knygų. Nemažai kitų Hemingvėjaus, bet aš arba skaičiusi, arba nedomina. O "Kam skambina varpai", tokią klasiką, tokio storio knyga ir tik 8.40lt kainuot, tai nuodėmė tiesiog neimt ax.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 18:09)
Kadangi dauguma cia tokios patyrusios su tais siuntimas, tai priminkit, prasau, kaip ten su tom siuntu kainom yra? iki 500 g - 2.15 Lt, iki kiek kg 4.25 Lt? 4u.gif

Visiškai teisingai, +2lt jeigu registruoji tik ax.gif Ir dar keli centai dedasi, jeigu pirmenybiniu.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 17:09)

teisingai, čia kainos siunčiant paprastu ir neskubiu paštu.
Atsakyti
Dorifore, dekui, bet visgi, iki kiek kg tie 4.25 Lt? g.gif
klausia manes del sesiu knygu siuntimo. Idomu, kiek jos gali svert doh.gif ir deze, itariu, nemenkai kainuos g.gif pakuot tai as nei moku, nei turiu i ka blyyyyn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 lapkričio 2010 - 18:20
QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 18:19)
Dorifore, dekui, bet visgi, iki kiek kg tie 4.25 Lt? g.gif
klausia manes del sesiu knygu siuntimo. Idomu, kiek jos gali svert doh.gif ir deze, itariu, nemenkai kainuos g.gif pakuot tai as nei moku, nei turiu i ka blyyyyn doh.gif

Iki 2kg, paskui jau eina kaip pašto korespondencijos siuntiniai. Tada kainuos apie 10lt, dabar tiksliai tikrai neprisimenu. Jeigu siųsi 6, tai gali būti, kad svers virš 2kg.

Rašo taip:
Sunkesnė kaip 2000 gramų, iki 5000 gramų - 12,83. Bet aš pati kažkada siunčiau, tai sumokėjau 9.60lt man atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 30 lapkričio 2010 - 18:26
sirdingai aciu 4u.gif

kazin ka reiks dabar skaityti? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 lapkričio 2010 - 18:36