labas rytas
pasinaudojus proga, kad bosą užpustė įlindau pas Jus.
tai visų pirma - Sielos Sparnai su gimtadieniu. Jau tiek pridovanojo, tiek prilinkėjo Tau, kad net nežinau ką bepalinkėti.... nebent, kad nepritrūktų šlamančių..... o jau rasi kur išleist, manau.
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 26, 19:35)
Labai labai labai mažai, bet pradėjau knygą Mėlynoji dama.
skaičiau šitą knygą, bet ypatingo įspūdžio nepaliko.
nors šiaip pagalvojus, nėra kažkokia tralialiuška, kurią perskaitei ir pamiršai....
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 27, 21:12)
ką tik pabaigiau "Evangelija pagal Greisę"
ir kaip ? patiko? nepatiko ?
šitą irgi skaičiau ir galvojau, kad gal ir neblogas filmas būtų.
aš vakar pagaliau baigiau skaityti "Babilono oro linijos".
ir ką?
negaliu sakyti, kad labai sužavėjo kūrinys. na, savotiškas dienoraštis. aprašyta viena para, į kurią sukišti visi įdomiausi, netikėčiausi nuotykiai.
vietomis kikeni, vietomis susirauki.... abejingas nelieki. bet .... tai nebuvo ta knyga, kuri būtų pati pačiausia....
dargi vakare pasičiupau J.Baltušio "Parduotos vasaros". perskaičiau gal 20 psl. ir ką galiu pasakyti ?
Ogi tai, kad pagaliau pajutau skaitymo malonumą. kai žodžiai liete liejasi. kai emocijos užklumpa taip stipriai, kad rodos tuoj tuoj apsiverksi, nu taip nuo dūšios, arba tuoj užsikvatosi.
turiu pasakyti, kad po tiekos užsienio rašytojų kūrinių, lietuviškasis autorius yra kažkas TOKIO.
visgi lietuvių kalba labai graži ir turtinga. net nustembi, kokių žodžių yra. vieni primiršti, jau nebevartojami, kiti net negirdėti.
dar pagalvojau, kad pavargau nuo tų šiuolaikinių kūrinių, kur norma yra tokie žodžiai, kaip
šūdas, pasidulkinti, vėmalai ir pan.
gal todėl mano širdis ir džiaugiasi, kažką kitokio gavusi paskaityti ?
o gal ir teisus mano vyras sakydamas, kad ir anglų k. yra graži ir turtinga, tik... kai kurie vertėjai sugadina kūrinio grožį.... nežinau...
dabar džiaugiuosi, kad atradau šitas knygas anytos knygų lentynėlėje.