Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(amber123 @ 2010 11 29, 19:35)
bigsmile.gif gerai atsvesk thumbup.gif saunus pirmadienis nusimato thumbup.gif drinks_cheers.gif
Grįžau jau biggrin.gif Ačiū už palinkėjimą, buvo tikrai smagu biggrin.gif Gaila, kad viskas taip greit baigės, viens, du trys ir gimtadienio ba ba nebėr biggrin.gif Dovanų tai superinių gavau wub.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 11 29, 21:13)
Sielos Sparnai, skanaus torto ir gerų knygų...
Ačiū oro_buckis.gif Tortas buvo skanus, o knygos atkeliavo ne tik popieriniu pavidalu wub.gif

QUOTE(adžani @ 2010 11 29, 21:17)
Sielos sparnai su gimtadieniu  thumbup.gif
Aaačiū oro_buckis.gif

QUOTE(daite @ 2010 11 30, 00:15)
Sielos Sparnai,

Lengvų kaip plunksnos
gyvenimo puslapių,
šiltų kaip ugniakuras
minčių ir knygų
bei prasmingų darbų.
Ačiū labai oro_buckis.gif
Atsakyti
labas rytas

pasinaudojus proga, kad bosą užpustė įlindau pas Jus.
tai visų pirma - Sielos Sparnai su gimtadieniu. Jau tiek pridovanojo, tiek prilinkėjo Tau, kad net nežinau ką bepalinkėti.... nebent, kad nepritrūktų šlamančių..... o jau rasi kur išleist, manau.

QUOTE(Gegytė @ 2010 11 26, 19:35)
Labai labai labai mažai, bet pradėjau knygą „Mėlynoji dama“.

skaičiau šitą knygą, bet ypatingo įspūdžio nepaliko.
nors šiaip pagalvojus, nėra kažkokia tralialiuška, kurią perskaitei ir pamiršai....

QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 27, 21:12)
ką tik pabaigiau "Evangelija pagal Greisę"

ir kaip ? patiko? nepatiko ?
šitą irgi skaičiau ir galvojau, kad gal ir neblogas filmas būtų.

aš vakar pagaliau baigiau skaityti "Babilono oro linijos".
ir ką?
negaliu sakyti, kad labai sužavėjo kūrinys. na, savotiškas dienoraštis. aprašyta viena para, į kurią sukišti visi įdomiausi, netikėčiausi nuotykiai.
vietomis kikeni, vietomis susirauki.... abejingas nelieki. bet .... tai nebuvo ta knyga, kuri būtų pati pačiausia....

dargi vakare pasičiupau J.Baltušio "Parduotos vasaros". perskaičiau gal 20 psl. ir ką galiu pasakyti ?
Ogi tai, kad pagaliau pajutau skaitymo malonumą. kai žodžiai liete liejasi. kai emocijos užklumpa taip stipriai, kad rodos tuoj tuoj apsiverksi, nu taip nuo dūšios, arba tuoj užsikvatosi.

turiu pasakyti, kad po tiekos užsienio rašytojų kūrinių, lietuviškasis autorius yra kažkas TOKIO.
visgi lietuvių kalba labai graži ir turtinga. net nustembi, kokių žodžių yra. vieni primiršti, jau nebevartojami, kiti net negirdėti.

dar pagalvojau, kad pavargau nuo tų šiuolaikinių kūrinių, kur norma yra tokie žodžiai, kaip šūdas, pasidulkinti, vėmalai ir pan.
gal todėl mano širdis ir džiaugiasi, kažką kitokio gavusi paskaityti ?

o gal ir teisus mano vyras sakydamas, kad ir anglų k. yra graži ir turtinga, tik... kai kurie vertėjai sugadina kūrinio grožį.... nežinau...

dabar džiaugiuosi, kad atradau šitas knygas anytos knygų lentynėlėje.

Atsakyti
smile.gif+2010 11 30, 08:54-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 30, 08:54)
dargi vakare pasičiupau J.Baltušio "Parduotos vasaros". perskaičiau gal 20 psl. ir ką galiu pasakyti ?
Ogi tai, kad pagaliau pajutau skaitymo malonumą. kai žodžiai liete liejasi. kai emocijos užklumpa taip stipriai, kad rodos tuoj tuoj apsiverksi, nu taip nuo dūšios, arba tuoj užsikvatosi.
turiu pasakyti, kad po tiekos užsienio rašytojų kūrinių, lietuviškasis autorius yra kažkas TOKIO.
visgi lietuvių kalba labai graži ir turtinga. net nustembi, kokių žodžių yra. vieni primiršti, jau nebevartojami, kiti net negirdėti.

Zinai, tu teisi. Baltusio kalba man tokia turtinga, tiek idomiu zodziu, issireiskimu, budvardziu, kad skaitant siela dziugauja... wub.gif
Atsakyti
laba ryta,

tikrai klasika - penas dusiai, todel ir kaitalioju - popsas - klasika, popsas - klasika (norisi ir to skaitaliuko kartais). Lietuviu klasikos irgi nebrokiju, nors nemanau, kad ji isskirtine..Ir zinau, kad niekad nenuvils skandinavai, kai norisi kazko tooookio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 lapkričio 2010 - 10:08
Labuciai smile.gif . Trumpam pasilabinsiu vis paskaitinedama ka prirasete. Randu cia visokiu idomybiu mirksiukas.gif
Sielos sparnai sveikinu su praejusiu tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(eliss @ 2010 11 28, 20:19)
aš Vagoj esu nusižiūrėjus šitą , turėtų būt įdomi.Man rodos,kad ir su nuolaida brangokai kainavo g.gif

jau seniai ir as aiki svilinu i sia knyga, beje verteja mano krastiete, labai sauni moteris bigsmile.gif ir esu girdejusi, kad gerai vykes jos sis kurinys

QUOTE(adžani @ 2010 11 28, 22:39)
Viena madonos knyga esu kazakada skaicius jei neklystu Anglijos roze visai patiko  bigsmile.gif

visai nieko jos knygos, bet kai kurios silpnokos. Asmeniskai man labiausiai patiko "Paebodi obuoliai"

QUOTE(Masako @ 2010 11 30, 11:07)
laba ryta,

tikrai klasika - penas dusiai, todel ir kaitalioju - popsas - klasika, popsas - klasika (norisi ir to skaitaliuko kartais).  Lietuviu klasikos irgi nebrokiju, nors nemanau, kad ji isskirtine..Ir zinau, kad niekad nenuvils skandinavai, kai norisi kazko tooookio.

pritariu 100procentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 29, 20:02)

kolegės vyras nėjo dėl tos pačios priežasties biggrin.gif

-----------
pirkot ką nors maxėj? aš tik vaikui ir krūvą kalendorių.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 30, 11:57)
kolegės vyras nėjo dėl tos pačios priežasties  biggrin.gif

Buvo toks atvejis. Kazkada su dar busimu vyru pirkom bilietus i Drobiazko ir Vanago ledo sou, tai jo grupiokas pakomentavo: "taigi ten vieni ruskiai soks", o viena pazistama atitare: " taigi jie soks, o ne kalbes" lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Dori, ar matei kad jau išėjo 'Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija'
user posted image
Ir kaina padori. Šiom dienom tikrai reiks užsukti jos nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, šiek tiek pamiegojau šiandien.

QUOTE(muminukas @ 2010 11 30, 11:57)

pirkot ką nors maxėj? aš tik vaikui ir krūvą kalendorių.

O kalendoriams irgi akcija? Darbo įdomu irgi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 30, 11:51)
O kalendoriams irgi akcija? Darbo įdomu irgi?  g.gif

taip smile.gif
pirkau valstiečių kalendorių ; moterų; konservavimo; daržininkų ir sodininkų. ir dar vaikui su mikimauzais biggrin.gif

nebeskaitau Evangelijos pagal Judą; kažkaip nejaučiu smagumo schmoll.gif Būrėja nėriniais smagiau bigsmile.gif
bet apie pačią Judo evangeliją visai įdomu būtų kokios dokumentikos paskaityti; pažiūrėjau; kk net kelias išleidęs šia tema.gal kokioj bibliotekoj rasiu g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms, jau ir pasiilgau jūsų blush2.gif 4u.gif

Kelionė buvo sunki, smagi, varginanti ir įdomi. Bet nesigailiu, kad važiavau. O iš Kauno vos grįžau doh.gif Gerą valandą skaičiau, ką čia prirašėt. Apie muzikos grupes, tai sutinku su Ingėnu, mūsų skoniai panašūs drinks_cheers.gif Ir manęs nedomina MJ, nei jo skandalai, užtat Mercury, tai visad bus pirmoj vietoj wub.gif

Turėjau ir skaičiau knygą apie Foje "Aš atsisuksiu atgal". Kai įstojau mokytis, tai bendrabučio administratorius padovanojo ją, mėtėsi pas jį gal kokios 5 knygos, sako imk jei nori biggrin.gif Labai patiko man ir tikrai dabr sunku ją rasti. Mačiau, kad kažkas už ją siūlė ir 60lt blink.gif

Mona187 o koks skirtumas gi tas statusas. Nuo to gi niekas nesikeičia ax.gif pasigirsiu, kolkas ten esu pirma ir vienintelė, kuriai buvo skirtas knygnešio statusas biggrin.gif

SS
, dar kartą su gimtadieniu. 4u.gif Smagiai vakar pasisedėjom ir džiugu, jog patiko dovanos thumbup.gif

O aš papirkau knygų wub.gif Reik eit dirbti, o aš pirmu taikiniu į knygyną biggrin.gif Kiekvienam mieste nusipirkau po knygą. Šiauliuose net išsižiojau, kai pamačiau, kiek kainuoja Hemingvėjus, sumokėjau tik 8.40lt blink.gif
user posted image

Panevėžy vėl papirkau, ir vėl mokėjau tik 8.40lt
user posted image

O Vilniuje buvua tam PC "Parkas" knygų išparduotuvėj. "Aklumas" jau nebebuvo, Užtat pagriebiau kitą gerą knygą. Tik už 13lt thumbup.gif
user posted image

Kaune nieko nepirkau, nes esu supykusi ant Kauno, ypač vairuotojų biggrin.gif

Fati, ačiū, kad pranešei dėl knygos. Pirksiu ir aš ją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 30 lapkričio 2010 - 12:09

Laba diena 4u.gif

Tik pasilabinu ir bėgu dirbt. Jau zlastis ima, kad arba nėr laiko, arba jėgų knygą paskaityt. Nieko, ateis ir į mano kiemą šventė biggrin.gif

smile.gif+2010 11 30, 08:54-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 30, 08:54)
tai visų pirma - Sielos Sparnai su gimtadieniu. Jau tiek pridovanojo, tiek prilinkėjo Tau, kad net nežinau ką bepalinkėti.... nebent, kad nepritrūktų  šlamančių..... o jau rasi kur išleist, manau.
QUOTE(Nerinha @ 2010 11 30, 10:49)
Sielos sparnai sveikinu su praejusiu tortadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 30, 12:08)
SS, dar kartą su gimtadieniu. 4u.gif
Ačiū mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti