Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 12:30)
Ingėnai, ir kaip Vedybų karininkas? jau maistas maistas ten...  wub.gif kad aš su tokia meile ir atsidavimu gaminčiau  blush2.gif
]
Visai nieko knygelė smile.gif Dar nedaug jos teperskaičiau. Bet pirmieji įspūdžiai, kad už to paties autoriaus "Meilės maistą" patinka labiau.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 25, 13:28)
Mano paskutiniai knyginiai siuntinukai, atkeliavę į namus, tik vis kažkaip čia nepaminėti:

Katharina Hagena "Obuolių sėklų skonis" (ačiū Fati 4u.gif )
James Patterson "Samos laiškai Dženiferei" (ačiū Only 4u.gif )
Michael Ondaatje "Anglas Ligonis" ir Jean Christophe Grange "Akmenų sinodas" (ačiū SM mergilikei už mainus rolleyes.gif )

Asiu 4u.gif Parsinešiau vitamino C ir žolinių arbačikių rolleyes.gif ainu gydytis cool.gif

Sveikinu su šauniais pirkinukais 4u.gif
SS, sveik greičiau 4u.gif mirksiukas.gif

Šiandien knygyne varčiau Starkaus "Tuk tuk Indija", tai pritarsiu, neatrodo, kad tai knyga už 40 Lt g.gif Visgi minkšti viršeliai, o ir fotografijų juk saikingai. Taigi, manau, kaina šiek tiek užlenkta. Tik va jos viršelis tai man labai wub.gif , pasižiūriu į jį, ir norisi pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 15:45)
Šiandien knygyne varčiau Starkaus "Tuk tuk Indija", tai pritarsiu, neatrodo, kad tai knyga už 40 Lt g.gif  Visgi minkšti viršeliai, o ir fotografijų juk saikingai. Taigi, manau, kaina šiek tiek užlenkta. Tik va jos viršelis tai man labai wub.gif , pasižiūriu į jį, ir norisi pirkti smile.gif

As dar nemaciau jos gyvos, bet isivaizduoju.. wub.gif
Nepirksiu, lauksiu kokiu akciju ar ko. Brangoka tikrai, ir tie minksti virseliai man nlb unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 25, 14:49)
As dar nemaciau jos gyvos, bet isivaizduoju.. wub.gif
Nepirksiu, lauksiu kokiu akciju ar ko. Brangoka tikrai, ir tie minksti virseliai man nlb unsure.gif

Šitai knygai tikrai galėjo uždėti kietus viršelius. Tada sutinku, kaina būtų derama. Juk knygos apie keliones nėra vienadienės (bent man). Kartą perskaičius galima pasidėti į lentyną, ir dar daug kartų užėjus norui ją vėl išsitraukti, pavartyti, paskaitinėti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 15:56)
Šitai knygai tikrai galėjo uždėti kietus viršelius. Tada sutinku, kaina būtų derama. Juk knygos apie keliones nėra vienadienės (bent man). Kartą perskaičius galima pasidėti į lentyną, ir dar daug kartų užėjus norui ją vėl išsitraukti, pavartyti, paskaitinėti.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasvajoti, kaip nori ten nuvažiuoti... aš taip vis LAvastes apie Suomiją paskaitau karts nuo karto...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 14:58)
pasvajoti, kaip nori ten nuvažiuoti... aš taip vis LAvastes apie Suomiją paskaitau karts nuo karto...

O aš į Indiją važiuori visai nenoriu smile.gif Net jei už dyka pasiūlytų keliauti, nesu tikra, ar pasirašyčiau. Bet skaityti apie Indiją man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 15:00)
O aš į Indiją važiuori visai nenoriu smile.gif  Net jei už dyka pasiūlytų keliauti, nesu tikra, ar pasirašyčiau.  Bet skaityti apie Indiją man labai patinka.

mano svajonė buvo Portugalija - šiemet įgyvendinome. į Suomiją labai noriu pas Kalėdų senelį biggrin.gif bet reikia palaukti, kol vaikai paaugs.
dėl tokių visokių kaip Indija, GAna abejoju vien dėl ligų - maliarijų, cholerų. kai paskaičiau, kokios Užkalniui lomkės nuo skiepų buvo, tai kažkaip per daug netraukia schmoll.gif
dabar traukia Kuba ir P. Amerika, dar Mauricijus (po lrt reportažų) - dėl jų skiepų kol kas nesidomėjau biggrin.gif . iš kelionių knygų laukiu U. Barauskaitės apie Libaną, nes ten taip pat labai norėčiau nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 15:58)

Ir as noreciau nuvaziuot wub.gif Man isvis jau skandinavu krastai galva baigia susukt biggrin.gif Va ir "Stiklinej pieno" daug raso apie Norvegija smile.gif

turi knyga "Linksma knyga apie suomius ir Suomija"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 25, 15:05)

turi knyga "Linksma knyga apie suomius ir Suomija"? bigsmile.gif

turiu ir labai mėgstu biggrin.gif
Atsakyti
Knygoj 'Tolima. Artima' graziai raso apie Afrika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 16:07)
turiu ir labai mėgstu  biggrin.gif

As tik varciau, bet labai istrigo straipsnelis kaip suomiai vasara isvaziuoja i savo sklypelius prie ezeru (pamirsau kaip jie vadinasi). Issikrausto su skuduriniais kilimeliais ir visu kitkuo bigsmile.gif Faina turbut wub.gif
Atsakyti
Skaitanti, su gimtadieniu bigsmile.gif

Linkiu daug įdomių knygų, gražių dienų ir meilės daug daug daug wub.gif

user posted image
Papildyta:
Ai, ką pamačiau šiandien maximoj blink.gif blink.gif blink.gif dar viena knyga apie Kedį blink.gif Ar jiems protas pavažiavo blink.gif dvi knygos apie jį blink.gif
Atsakyti
Žiūriu,apie kelionių knygas kalbat,man labai įdomi buvo 'Mama Afrika'.Kai pasižiūri ,ant kiek žmonės atsilikę,baisu..
Atsakyti