Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 29, 16:57)
O Foje man labai patinka  blink.gif bet tik dabar sužinojau, kad autobiografinė knyga yra apie juos  blink.gif kaip noriu  bigsmile.gif

Ji mat sena, 1993 m. leidimo. Ir tiražas, kiek supratau, nebuvo didelis. Atvirai sakant, manau, kad labai sunku ją kur berasti. Nes kurie gerbėjai ją turi, kai nelabai ir parduos, nebent už didelius pinigus. Kai pirkau iš SM forumietės šią knygą net smalsavau, kodėl ją parduoda.
O dar, kaip jau minėjau, turiu Mamontovo"Grafomanija 95' (dainų ir nedainų rinkinys)". Bei nukopijuotą ir įrištą Mamontovo eilėraščių rinkinį "Žodžių reikšmė" (1991m. leidimo). Viską pirkau iš tos pačios forumietės wub.gif
Bei jų paskutinio atsisveikinimo koncerto "Vilnius Kaunas Klaipėda" CD su Dariaus Buroko asmeniniu palinkėjimu (kartu dirbome).
Žodžiu, tai labai vertingos relikvijos wub.gif , bent jau man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 lapkričio 2010 - 17:43

QUOTE(Tibė @ 2010 11 29, 15:53)
QUOTE(Papugele @ 2010 11 29, 15:59)
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 29, 16:19)
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 29, 17:07)
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 29, 17:11)
QUOTE(Vessta @ 2010 11 29, 17:40)
Ačiū labai už sveikinimus, mielosios mano oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 16:42)
Ji mat sena, 1993 m. leidimo. Ir tiražas, kiek supratau, nebuvo didelis. Atvirai sakant, manau, kad labai sunku ją kur berasti. Nes kurie gerbėjai ją turi, kai nelabai ir parduos, nebent už didelius pinigus.

taigi kad, aš bent jau tikrai nežadu, nes knyga tikrai įdomiai parašyta, o plius ir asmenybės įdomius. Aš jos viršelį net laminavau, kad ne taip trintųsi ax.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif parsitempiau Artima tolima thumbup.gif bet jau 27lt tikrai nemokeciau uz tokia plonyte schmoll.gif nors atrodo labai idomi.. sekancios noriu va sitos bigsmile.gif
http://vaga.lt/index...tegory_id=60385
Papildyta:
SS, prisidedu prie sveikinimu!!!!!!!! SU GIIIIMIIIIIIMO DIEEEEEENAAAA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
užsikasusi aš su anglų namų darbais, o kad išeitų suknistas 9 man reikia bent 3 dešimtukų arba 5 devynetų. neįmanoma per mėnesį, bet dirbsiu iki nugriuvimo..... esmė tame, kad neturiu kada skaityt. doh.gif
Papildyta:
sorry jei ką, reikėjo pasiguost. rolleyes.gif
Atsakyti
Va pakalbėjom apie Užkalnį, prašau cool.gif :
http://www.cityout.l...kintoji_Anglija

Nauja jo knyga jau pakeliui biggrin.gif
Nežinau nežinau, kaip šįkart bus su mano principais doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 19:04)
Nežinau nežinau, kaip šįkart bus su mano principais doh.gif  blush2.gif

nebūk tokia mirksiukas.gif mb nėjo į E. John koncertą su manimi; nes anas kitos pakraippos doh.gif taigi; sakau; nereiks tau su juo miegoti biggrin.gif bet irgi - principai biggrin.gif

kadangi ir pormosios neturiu; labai tikiuosi; kad jas komplektu pardavinės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 29, 19:07)
nebūk tokia  mirksiukas.gif mb nėjo į E. John koncertą su manimi; nes anas kitos pakraippos  doh.gif taigi; sakau; nereiks tau su juo miegoti  biggrin.gif bet irgi - principai  biggrin.gif

kadangi ir pormosios neturiu; labai tikiuosi; kad jas komplektu pardavinės  bigsmile.gif

Aš principinga, bet, manau, principinga sveikai biggrin.gif Taigi, jaučia mano širdis, reiks ir šią knygą man pirkti doh.gif tongue.gif
Atsakyti

amber123 ačiū už sveikinimus oro_buckis.gif Jau va sėdžiu visa graži , išsičiuščiusi ir pasiruošusi ait kavinėn su draugėm biggrin.gif Už 15 min. jau išleku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 29, 20:28)
amber123 ačiū už sveikinimus oro_buckis.gif Jau va sėdžiu visa graži , išsičiuščiusi ir pasiruošusi ait kavinėn su draugėm biggrin.gif Už 15 min. jau išleku rolleyes.gif

bigsmile.gif gerai atsvesk thumbup.gif saunus pirmadienis nusimato thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl www.suknyga.lt nepakeičia mano statuso iš naujoko į ką nors kitokį statusą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 11 29, 19:50)
Nesuprantu, kodėl www.suknyga.lt nepakeičia mano statuso iš naujoko į ką nors kitokį statusą doh.gif

po kurio laiko pakeis-pvz.,aš iš naujokės po kurio laiko patapau skaitytoja biggrin.gif
Atsakyti