Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 11:40)
Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau  didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".

Labai daug panašumų šiuo klasusimu biggrin.gif Pamenu buvo superiniai laikai, Foje koncertai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 29, 12:47)
Fojė ir aš turiu - skaičiau  bigsmile.gif

apie įvairius rašytojus nemažai per paskaitas pasakodavo, bet su visa knyga engali lyginti.
Inngėnai, o siluetų serijos neturi tėvai ar uošviai? mano mama mėgdavo ją, yra perskaičiusi, kiek namie turime.

Va "Siluetų" serijos pas mano tėvus (uošvių jau nebeturiu) nerasta unsure.gif Tėvas (kuris buvo pagrindinis bibliotekos kaupėjas ir iniciatorius) labiau orientavosi į lietuvių autorių literatūrą, kelionių dokumentikos knygas, nuotykinę literatūrą (tik tais laikais jos buvo labai mažai), ekciklopedijas, fotoalbumus . Mama kaupė "Pasaulinės bibliotekos" seriją bei moteriškus romanus, tokius kaip Mopasano, Fransuaza Sagan ir pan.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 29, 13:10)
Labai daug panašumų šiuo klasusimu biggrin.gif Pamenu buvo superiniai laikai, Foje koncertai  wub.gif

Va va drinks_cheers.gif Aš vėliau (kai jie jau buvo išsilakstę) su vienu fojistu kartu dirbau smile.gif Beje, šią knygą apie Foje (plius Mamontovo dainų žodžių rinkinuką) įsigijau visai neseniai, tik šią vasarą. Dar neskaičiau net.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 lapkričio 2010 - 13:27
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 29, 13:25)
Tai dabar tikrai žinau, kad manęs laukia labai netgi nebloga knyga bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 13:40)
Sudominai bigsmile.gif

jus nekreipkit demesio i pagyras - zinot, kaip buna su tom pergirtom knygom paskum laugh.gif

Nu bet rimtai - labai mano skonio knyga. Stilius toks neskubrus, smulkmeniskas, turtinga kalba; ir turinys labai patinka (apskritai labai megstu knygas apie senove - ten veiksmas vyksta 19 a. karinej Amerikoj).. Net nepastebejau, kaip puse knygos neliko blink.gif
SS, man filmas irgi patiko wub.gif O knygos atmosfera tai jame labai gerai pagauta, mano manymu.

As tai buvau SEL gerbeja, ir tebesu bigsmile.gif (kazkaip budavo du poliai - SEL ir FOJE laugh.gif)
Foje tik tarp kitko. Atsimenu, karta klasioke dave albuma paklausyt, tai visai patiko..."Paskutinis traukinys" istrigo is jo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 29 lapkričio 2010 - 13:44

Kaip aš šiandien tingiu dirbt doh.gif Vis nuvogiu kelias minutes nuo darbui skirto laiko, kad užsiimti visokiais niekaliukais blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 12:40)
Sielos Sparnai, su gimtadieniu!
Ačiuks oro_buckis.gif
Atsakyti
Sielos Sparnai, su tortadieniu 4u.gif birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

QUOTE(Pukis_miau @ 2010 11 29, 13:56)
Sielos Sparnai, su tortadieniu  4u.gif  birthday.gif  oro_buckis.gif
Aaačiū user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 13:40)
Apie Nerį esu seniai seniai kažką skaičiusi (dar vidurinėje). Mane ji domina ir kaip asmenybė, o ypatingai - kaip poetė (mano mylimiausia wub.gif ), tai visai norėčiau dar kažką apie ją paskaityti.
Sudominai bigsmile.gif
Esu mačiusi ją bibliotekoje, matyt, reiks kada nors pasiimti.
Apie Astridą Lindgren norėčiau paskaityti.

Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau  didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".

Aš irgi skaičiau 11-12 klasėje, įdomu ir man buvo ir kaip apie asmenybę, ir kūryba jos visai smagi, nors šiaip nesu mėgėja poezijos.
Dabar paskaičiau temuką ir supratau, kad norėčiau apie Lindgren paskaityti, nes matyt visas jos knygas vaikystėj perskaičius esu smile.gif
O kaip Fojė? Dievinu jų muziką wub.gif
-----------
SS, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
-----------
Negaliu nepasigirti, kad išsilaikiau vieną iš trijų baisių egzaminų laugh.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 29, 14:39)
As tai buvau SEL gerbeja, ir tebesu bigsmile.gif (kazkaip budavo du poliai - SEL ir FOJE laugh.gif)

Man anksčiau SEL nepatiko, na, kai vaikas buvau, o dabar viena geriausių LT grupių atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 lapkričio 2010 - 14:23
Sielos Sparnai, gero tau gimtadienio. happybday.gif

Tegul niekada netrūksta gerų knygų
user posted image

bei šilumos širdyje. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 23:58)
Geras bigsmile.gif Juodasis anglas Vagoj akcija tik 12.90lt bigsmile.gif as galvojau, kad 15lt..  biggrin.gif dabar sekantis pirkinys bus Artima tolima bigsmile.gif

Gali būt, aš kadangi tiksliai neprisiminiau kokia kaina buvo, tai pagalvojau, kad geriau padidinsiu kainą biggrin.gif O Pramonės Maxėj antram aukšte, knygyne "Tolima. Artima" už 7.10 Lt mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Sielos Sparnai, sveikinu su gimtadieniu happybday.gif birthday.gif birthday.gif Daug įdomių knygų (ir lėšų joms įsigyti mirksiukas.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 29 lapkričio 2010 - 14:30
pasigirsiu - mano senelis buvo draugai su S. Nėries sūnumi ax.gif bet keistoka jų draugystė buvo - ne šeimomis ir visada tik Saulius į svečius ateidavo. anais laikais telefonų nebuvo tai užeidavo nepranešęs.

Atsakyti
user posted image
SS sveikinimai
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 29, 14:22)
SS, su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif
QUOTE(Biancca @ 2010 11 29, 14:25)
Sielos Sparnai, gero tau gimtadienio. happybday.gif
Tegul niekada netrūksta gerų knygų
bei šilumos širdyje. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
QUOTE(sphinx @ 2010 11 29, 14:26)
Sielos Sparnai, sveikinu su gimtadieniu happybday.gif  birthday.gif  birthday.gif Daug įdomių knygų (ir lėšų joms įsigyti mirksiukas.gif biggrin.gif )
QUOTE(ewe1ina @ 2010 11 29, 14:34)
SS sveikinimai
Ačiū labai visoms user posted image oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 lapkričio 2010 - 15:08