Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikinu Sparniukeli su tortadieniu, kad sparneliai nenusaltu tokiu oru, linkiu daug spaustuve kvepianciu knygu, supamo kreslo, silto pledo, spragsincio zidinio ir snaigiu uz lango...
user posted image
Atsakyti
Na va pagaliau sulaukiau knygos clap.gif
user posted image

Tibė, o tu turėjai omenyje, va šitą knygą
user posted image
kai sakei, kad Obuolys žada išleisti?
Atsakyti
laba ryta,

Sveikinu Sielos Sparnus su gimtadieniu!! bigsmile.gif

Idomiai prikalbejot. Na, pasakysiu, kokie man ispudziai apie Jacksona po perskaitytos knygos. Joje jis tikrai nepiesiamas kaip nuskriaustas angelelis. Anaiptol. Kazkaip perskaicius sia knyga asmeniskai as dabar linkus ji maziau mistifikuoti biggrin.gif Jis buvo paprastas zmogus su savo silpnybem, psichologinem bedom (gaila, kad taip ir nepradejo rimtai gydytis, o niekas neuzdraude save zalot tom operacijom), gerai zinojo savo verte (kaip jis varydavo ant Madonnos tongue.gif ), buvo geras verslininkas, melagis (kokiu nekaltu veideliu visiems trimitavo, kad jokiu plastiniu operaciju nera daresis), labai mego uzsiimti savigaila smile.gif . Siaip ten knygoj visokiu komisku istoriju pripasakota apie visa seimyna..

Madonna tai as labai megstu, tiksliau ypac seniau megau, dabar tai tiesiog ramiai simpatizuoju biggrin.gif
Buna, iskasu koki mazai zinoma kurineli ir kaifuoju. O megstamiausias/ artimiausias jos albumas man - Ray of light wub.gif

Perskaiciau puse Saltojo kalno. Nezinau, ko tikejaus is sios knygos, bet ji pranoko visus mano lukescius, zinokit rolleyes.gif Ne tik idomi, bet ir kaip meistriskai parasyta - tikra grozine literatura. Megaujuos skaitydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 29 lapkričio 2010 - 10:22
vis dar Evangeliją pagal Judą skaitau. kažkaip nesmagiai ji man einasi g.gif

galvoju, ką iš biografijų esu skaičiusi g.gif Izadoros Dunkan, Astridos Lindgren, Silvijos Lomsargienės, Valdo Adamkaus, Kuzmicko. tą Sviderskytės Uragano kapitono - MArcinkaus... daugiau nepamenu. ai, Dauguvietytės pirmą knygą. ddr apie Adamkienę rimčiau perverčiau - mat jau Adamkaus biografiją buvau skaičiusi.
Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

Visiems sergantiems mažiems ir dideliems daug daug daug sveikatos 4u.gif Kuo greitesnio ir lengvesnio sveikimo oro_buckis.gif Pati va sėdžiu praradus uoslę ir skonį doh.gif biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2010 11 28, 19:19)
aš Vagoj esu nusižiūrėjus šitą , turėtų būt įdomi.Man rodos,kad ir su nuolaida brangokai kainavo
Aš šitą turiu, vieną dieną Vagoj papirkau. Ne pigi, bet tuo momentu labai labai norėjau va ko nors tokio, vikingiško, apie tuos laikus, vietoves wub.gif Ir dabar labai džiaugiuosi, kad ji guli mano lentynoje. Vis pažiūriu į tą knygą ir kaifuoju vien nuo minties, kad kad vieną dieną ją skaitysiu wub.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 28, 21:42)
Tiesa, Sielos Sparna, pamiršau pasakyti, kad susitariau su pardavėju dėl papildomo 'Sala po vandenynu' egzemplioriaus tau.
Liuks bigsmile.gif Kai jau ruošies siųst - susirašysma A.Ž. dėl pinigėlių mirksiukas.gif Ačiū labai dar kartą 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2010 11 29, 09:23)
Sveikinu Sparniukeli su tortadieniu, kad sparneliai nenusaltu tokiu oru, linkiu daug spaustuve kvepianciu knygu, supamo kreslo, silto pledo, spragsincio zidinio ir snaigiu uz lango...
Jaaaargau wub.gif Idealu wub.gif Ainu aš į tą krėslą, prie židinio ir su knyga wub.gif Bent mintimis biggrin.gif Ačiū labai už toookius jaukius palinkėjimus 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 29, 10:15)
Na va pagaliau sulaukiau knygos clap.gif
user posted image
Kooooooooks viršelis gražuuuuuuus wub.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 29, 10:16)
Sveikinu Sielos Sparnus su gimtadieniu!! bigsmile.gif
Asiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 lapkričio 2010 - 11:22
Sielos Sparnai su tortadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Fati ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
SS,dar kart su gimtuku 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(luiziana @ 2010 11 29, 11:53)
SS,dar kart su gimtuku 4u.gif
Sveikinimų niekada nebus per daug biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Perskaiciau puse Saltojo kalno. Nezinau, ko tikejaus is sios knygos, bet ji pranoko visus mano lukescius, zinokit  rolleyes.gif  Ne tik idomi, bet ir kaip meistriskai parasyta - tikra grozine literatura. Megaujuos skaitydama.
Labai nudžiugino šis tavo postas, nes filmą mačiau ir jis man labai patiko wub.gif Knygą taip pat turiu ir net buvau pradėjusi skaityti, bet tuo metu užpuolė darbai ir teko ją atidėt į šalį ax.gif Tai dabar tikrai žinau, kad manęs laukia labai netgi nebloga knyga bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Sielos Sparnai, su gimtadieniu!
user posted image

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 29, 09:03)
Aš esu skaičius apie S. Nerį, o šiaip namie yra apie V. Kernagį, sulauks savo eilės kada. O šiaip net nežinau, neturiu kažko labai norimo smile.gif

Apie Nerį esu seniai seniai kažką skaičiusi (dar vidurinėje). Mane ji domina ir kaip asmenybė, o ypatingai - kaip poetė (mano mylimiausia wub.gif ), tai visai norėčiau dar kažką apie ją paskaityti.

Perskaiciau puse Saltojo kalno. Nezinau, ko tikejaus is sios knygos, bet ji pranoko visus mano lukescius, zinokit  rolleyes.gif  Ne tik idomi, bet ir kaip meistriskai parasyta - tikra grozine literatura. Megaujuos skaitydama.

Sudominai bigsmile.gif
Esu mačiusi ją bibliotekoje, matyt, reiks kada nors pasiimti.

QUOTE(muminukas @ 2010 11 29, 11:15)
galvoju, ką iš biografijų esu skaičiusi  g.gif Izadoros Dunkan, Astridos Lindgren, Silvijos Lomsargienės, Valdo Adamkaus, Kuzmicko. tą Sviderskytės Uragano kapitono - MArcinkaus... daugiau nepamenu. ai, Dauguvietytės pirmą knygą. ddr apie Adamkienę rimčiau perverčiau - mat jau Adamkaus biografiją buvau skaičiusi.

Apie Astridą Lindgren norėčiau paskaityti.

Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 lapkričio 2010 - 12:41
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 12:40)

Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau  didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".

Fojė ir aš turiu - skaičiau bigsmile.gif

apie įvairius rašytojus nemažai per paskaitas pasakodavo, bet su visa knyga engali lyginti.
Inngėnai, o siluetų serijos neturi tėvai ar uošviai? mano mama mėgdavo ją, yra perskaičiusi, kiek namie turime.

Atsakyti