Sveikinu Sparniukeli su tortadieniu, kad sparneliai nenusaltu tokiu oru, linkiu daug spaustuve kvepianciu knygu, supamo kreslo, silto pledo, spragsincio zidinio ir snaigiu uz lango...

Na va pagaliau sulaukiau knygos

Tibė, o tu turėjai omenyje, va šitą knygą

kai sakei, kad Obuolys žada išleisti?

Tibė, o tu turėjai omenyje, va šitą knygą

kai sakei, kad Obuolys žada išleisti?
laba ryta,
Sveikinu Sielos Sparnus su gimtadieniu!!
Idomiai prikalbejot. Na, pasakysiu, kokie man ispudziai apie Jacksona po perskaitytos knygos. Joje jis tikrai nepiesiamas kaip nuskriaustas angelelis. Anaiptol. Kazkaip perskaicius sia knyga asmeniskai as dabar linkus ji maziau mistifikuoti
Jis buvo paprastas zmogus su savo silpnybem, psichologinem bedom (gaila, kad taip ir nepradejo rimtai gydytis, o niekas neuzdraude save zalot tom operacijom), gerai zinojo savo verte (kaip jis varydavo ant Madonnos
), buvo geras verslininkas, melagis (kokiu nekaltu veideliu visiems trimitavo, kad jokiu plastiniu operaciju nera daresis), labai mego uzsiimti savigaila
. Siaip ten knygoj visokiu komisku istoriju pripasakota apie visa seimyna..
Madonna tai as labai megstu, tiksliau ypac seniau megau, dabar tai tiesiog ramiai simpatizuoju
Buna, iskasu koki mazai zinoma kurineli ir kaifuoju. O megstamiausias/ artimiausias jos albumas man - Ray of light
Perskaiciau puse Saltojo kalno. Nezinau, ko tikejaus is sios knygos, bet ji pranoko visus mano lukescius, zinokit
Ne tik idomi, bet ir kaip meistriskai parasyta - tikra grozine literatura. Megaujuos skaitydama.

Idomiai prikalbejot. Na, pasakysiu, kokie man ispudziai apie Jacksona po perskaitytos knygos. Joje jis tikrai nepiesiamas kaip nuskriaustas angelelis. Anaiptol. Kazkaip perskaicius sia knyga asmeniskai as dabar linkus ji maziau mistifikuoti

Madonna tai as labai megstu, tiksliau ypac seniau megau, dabar tai tiesiog ramiai simpatizuoju

Buna, iskasu koki mazai zinoma kurineli ir kaifuoju. O megstamiausias/ artimiausias jos albumas man - Ray of light

Perskaiciau puse Saltojo kalno. Nezinau, ko tikejaus is sios knygos, bet ji pranoko visus mano lukescius, zinokit

vis dar Evangeliją pagal Judą skaitau. kažkaip nesmagiai ji man einasi
galvoju, ką iš biografijų esu skaičiusi
Izadoros Dunkan, Astridos Lindgren, Silvijos Lomsargienės, Valdo Adamkaus, Kuzmicko. tą Sviderskytės Uragano kapitono - MArcinkaus... daugiau nepamenu. ai, Dauguvietytės pirmą knygą. ddr apie Adamkienę rimčiau perverčiau - mat jau Adamkaus biografiją buvau skaičiusi.

Laba diena

Visiems sergantiems mažiems ir dideliems daug daug daug sveikatos

QUOTE(eliss @ 2010 11 28, 19:19)
aš Vagoj esu nusižiūrėjus šitą , turėtų būt įdomi.Man rodos,kad ir su nuolaida brangokai kainavo
Aš šitą turiu, vieną dieną Vagoj papirkau. Ne pigi, bet tuo momentu labai labai norėjau va ko nors tokio, vikingiško, apie tuos laikus, vietoves 

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 28, 21:42)
Tiesa, Sielos Sparna, pamiršau pasakyti, kad susitariau su pardavėju dėl papildomo 'Sala po vandenynu' egzemplioriaus tau.
Liuks 

QUOTE(linamog @ 2010 11 29, 09:23)
Sveikinu Sparniukeli su tortadieniu, kad sparneliai nenusaltu tokiu oru, linkiu daug spaustuve kvepianciu knygu, supamo kreslo, silto pledo, spragsincio zidinio ir snaigiu uz lango...
Jaaaargau 

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 29, 10:15)
Na va pagaliau sulaukiau knygos
Kooooooooks viršelis gražuuuuuuus 

QUOTE(Masako @ 2010 11 29, 10:16)
Asiu 

Sielos Sparnai su tortadieniu

Fati ačiū

SS,dar kart su gimtuku

QUOTE(luiziana @ 2010 11 29, 11:53)
SS,dar kart su gimtuku
Sveikinimų niekada nebus per daug 

Ne tik idomi, bet ir kaip meistriskai parasyta - tikra grozine literatura. Megaujuos skaitydama.
Labai nudžiugino šis tavo postas, nes filmą mačiau ir jis man labai patiko 

Labas
Sielos Sparnai, su gimtadieniu!

Apie Nerį esu seniai seniai kažką skaičiusi (dar vidurinėje). Mane ji domina ir kaip asmenybė, o ypatingai - kaip poetė (mano mylimiausia
), tai visai norėčiau dar kažką apie ją paskaityti.
Sudominai
Esu mačiusi ją bibliotekoje, matyt, reiks kada nors pasiimti.
Apie Astridą Lindgren norėčiau paskaityti.
Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".

Sielos Sparnai, su gimtadieniu!

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 29, 09:03)
Aš esu skaičius apie S. Nerį, o šiaip namie yra apie V. Kernagį, sulauks savo eilės kada. O šiaip net nežinau, neturiu kažko labai norimo 

Apie Nerį esu seniai seniai kažką skaičiusi (dar vidurinėje). Mane ji domina ir kaip asmenybė, o ypatingai - kaip poetė (mano mylimiausia

Sudominai

Esu mačiusi ją bibliotekoje, matyt, reiks kada nors pasiimti.
QUOTE(muminukas @ 2010 11 29, 11:15)
Izadoros Dunkan, Astridos Lindgren, Silvijos Lomsargienės, Valdo Adamkaus, Kuzmicko. tą Sviderskytės Uragano kapitono - MArcinkaus... daugiau nepamenu. ai, Dauguvietytės pirmą knygą. ddr apie Adamkienę rimčiau perverčiau - mat jau Adamkaus biografiją buvau skaičiusi.

Apie Astridą Lindgren norėčiau paskaityti.
Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką) bei Sruogos "Dievų mišką".
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 12:40)
Fojė ir aš turiu - skaičiau

apie įvairius rašytojus nemažai per paskaitas pasakodavo, bet su visa knyga engali lyginti.
Inngėnai, o siluetų serijos neturi tėvai ar uošviai? mano mama mėgdavo ją, yra perskaičiusi, kiek namie turime.