laTulipe, 28 Lap 2010 - 18:29, parašė:
laTulipe, 28 Lap 2010 - 18:29, parašė: ![]()
aš jo gerbėja nesu
taip, yra gražių dainų.. Bet tik kelios
![]()
bet jo gyvenimas domina

bet jo gyvenimas domina

Tai va man įdomūs argumentai, kodėl paskutiniu metu visus masiškai domina jo asmenybė

Juk yra nemažiau (o gal ir daugiau) įdomių žvaigždžių/žmonių.
Ir, jei galima, trumpai, pora žodžių, ką jis tokio yra padaręs, apart muzikos, ko nepadarė kiti?
Tikrai nesu prieš jį nusistačiusi (greičiau jau jam abejinga), bet va smalsu, kuo jis taip sužavėjo kitus

Stiklo karoliukai, 28 Lap 2010 - 18:48, parašė:
Stiklo karoliukai, 28 Lap 2010 - 18:48, parašė: ![]()
būt įdomu paskaityt, bo esu žiauriai nusistačiusi prieš medžioklę
![]()
Sveikinuosi iš "ligoninės"- sergam visi keturi, o mes su mažiuku labiausiai![]()

Sveikinuosi iš "ligoninės"- sergam visi keturi, o mes su mažiuku labiausiai

Jei esi nusistačiusi, irgi gali rasti sau įdomių dalykų šioje knygoje

Sveikatos jums visiems

Ingėnas, 28 Lap 2010 - 20:33, parašė:
Ingėnas, 28 Lap 2010 - 20:33, parašė: ![]()
Ir, jei galima, trumpai, pora žodžių, ką jis tokio yra padaręs, apart muzikos, ko nepadarė kiti?
Jis yra unikalus tuom, kad yra MJ.. tuom viskas pasakyta.. jam lygiu nebuvo ir nebus

šian blusturgyje daug gerų knygų buvo (kad 'Fuko švytuoklė' tai tikrai,kitų nepamenu

Creed, 28 Lap 2010 - 17:42, parašė:
Creed, 28 Lap 2010 - 17:42, parašė: ![]()
Sveikos
![]()
Nebeleis daugiau Nesbo??Nu gaila labai ,jei tikraiNoreciau daugiau jo knygu paskaityt..

Nebeleis daugiau Nesbo??Nu gaila labai ,jei tikrai

muminukas, 28 Lap 2010 - 18:37, parašė:
muminukas, 28 Lap 2010 - 18:37, parašė: ![]()
bijau suklaidinti, bet kažkaip pats autorius nurodęs, kokia tvarka jas leisti, LRS nebeperka kitų kūrinių ar vertėjas nebeverčia - niu, kažkokia tokia neaiški situacija ,tiksliai nebepamenu.
O kokios jo knygos yra išleistos lietuviškai?
Papildyta:
Mona187, 27 Lap 2010 - 23:55, parašė:
Mona187, 27 Lap 2010 - 23:55, parašė: ![]()
O ką Kalėdoms siūlytumėt paskaityti iš panašių knygų kaip Metai Provanse bei Kalifo rūmai? Ar apskritai kąnors iš knygų su kalėdine nuotaika, tema?

amber123, 28 Lap 2010 - 19:46, parašė:
amber123, 28 Lap 2010 - 19:46, parašė: ![]()
Jis yra unikalus tuom, kad yra MJ.. tuom viskas pasakyta.. jam lygiu nebuvo ir nebus
nieks per visa laika nera pardaves tiek albumu, i nei vieno koncertus nera susirinke tiek zmoniu.. ir dar daug daug dalyku.. jam lygiu nera
madona yra muzikos karaliene, o jis karalius
aisku, visi uzsiima labdara ir t.t bet MJ visada buvo kitoks.. kuom? sunku paaiskint.. daug kas yra sakes, kad jis net ne zmogus is sitos planetos

Žinok, neįtikino anei kiek

Pvz. aš galiu oponuodama pasakyti, kad kaip muzikos pasaulio atstovas, dainininkas (deja, jau buvęs

Beje, Freddy biografija, polinkiai, man, aišku, nelabai

O parduotų albumų skaičius irgi dar ne viską apie žmogaus unikalumą, talentą pasako

Galvojau, būsiu kažką praleidusi, ir MJ padarė kažką tooookio (ne tik muzikoje), ko nesugebėjo padaryti kiti.
Beje, karalienė Madona irgi nėra mano favoritė. Musėt mano muzikinis skonis kiek pakrypęs

Stiklo karoliukai, kaip nemalonu sirgti

O aš jau įsivažiavau su knyga „Mėlynoji dama“, tai žinokit labai patinka. Vėl apie religiją,

Ingėnas, 28 Lap 2010 - 21:07, parašė:
Ingėnas, 28 Lap 2010 - 21:07, parašė: ![]()
Žinok, neįtikino anei kiek
![]()
Pvz. aš galiu oponuodama pasakyti, kad kaip muzikos pasaulio atstovas, dainininkas (deja, jau buvęs) man kur kas labiau patinka Freddy Mercury. Aišku, stilius jų visai kitas, tai lyginti tų dviejų negalima..

Pvz. aš galiu oponuodama pasakyti, kad kaip muzikos pasaulio atstovas, dainininkas (deja, jau buvęs

As ir nezadu itikinet..

Ingėnas, 28 Lap 2010 - 20:33, parašė:
Ingėnas, 28 Lap 2010 - 20:33, parašė: ![]()
Tai va man įdomūs argumentai, kodėl paskutiniu metu visus masiškai domina jo asmenybė
![]()
Tikrai nesu prieš jį nusistačiusi (greičiau jau jam abejinga), bet va smalsu, kuo jis taip sužavėjo kitus![]()

Tikrai nesu prieš jį nusistačiusi (greičiau jau jam abejinga), bet va smalsu, kuo jis taip sužavėjo kitus

kažkokių rimtų argumentų nepateiksiu. tiesiog norisi sužinoti apie jo gyvenimą, nes jis nebuvo vienadienis atlikėjas. taip, jis nėra kažkoks išskirtinis, bet visgi, man įdomu.
o padaręs jis yra nemažai labdaros srityje. dabar visko neįvardinsiu, bet pamenu, rašė apie tai, kad jis į savo kurtą fondą pervedė visus pinigus gautus už kažkurį savo muzikinį turą. turėjo tikrai nemenka sumelė būti.
mielai paskaityčiau ir dar kokio žymaus atlikėjo, aktoriaus, rašytojo ar šiaip nemažai gyvenime nuveikusio žmogaus biografiją (aišku, nekalbu apie Bieberį ar M. Cyrus

Ingėnas, 28 Lap 2010 - 21:07, parašė:
Ingėnas, 28 Lap 2010 - 21:07, parašė: ![]()
Beje, karalienė Madona irgi nėra mano favoritė. Musėt mano muzikinis skonis kiek pakrypęs
, arba tiesiog mėgstu ne visiškai tai, ką dievina masės.

o apie ją tikrai neskaityčiau