Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 13:52)
blink.gif  doh.gif jezusmarija.. ai apseisiu gal.. doh.gif dar dasidejus sodyba galima gimtadieniui geriau issinuomuot

Aš tai labai norėčiau. Viena iš senųjų tokio stiliaus muzikos grupių, kuriai vis dar tebejaučiu nostalgiją. Bet... man perbrangu. Jei ir padovanotų vieną bilietą, viena juk neisiu verysad.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 28, 15:29)
Manau, šį knyga patiks tikrų istorijų mėgėjoms, mylinčioms Indiją ir besidominančioms kitomis kultūromis.

Tuomet turėtų man patikti smile.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 28, 15:55)
lotuliukas.gif Aš specialiai tik pirmą raidę parašiau, galvoju, pažiūrėsiu, koks žodis kitoms ateis į galvą.  blush2.gif

Candy ir aš labai norėčiau perskaityti, nes filmas labai patiko. O šiaip tai nelabai traukia rimtos knygos apie narkomanus, nors narkomanija ir nėra linksma tema. Labiau patinka tos, kurios parašytos su humoru, kaip "Baimė ir neapykanta Las Vegase" ar dar kelios, kurių pavadinimų dabar neprisimenu.

Na visai teisingai. Aš nepritariu, bet knyga patiko.  smile.gif

Džeksonas manęs kaip asmenybė nedomina blush2.gif schmoll.gif Nebuvau šiaip ir jo muzikos didelė gerbėja.
Apie narkomanus skaityti netraukia schmoll.gif
O dėl medžioklės, ar irgi jai nepritariu, bet knyga vistiek patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 lapkričio 2010 - 16:31
Laba diena

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 28, 02:05)
Carolyn Slaughter 'Juodasis anglas'

Mačiau šią šiandien "Vagoj". Berods 15 Lt kainavo g.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 28, 12:32)
1.Vikas Swarup "Gyvenimo losimas"
2.Axel Munthe "Knyga apie San Mikele"

1. Knyga labai patiko, o filmas - nelabai ax.gif
2. Turiu, planuoju skaityti smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 13:29)
oi.. man tai labai patinka.. Modern talkin, Sandra, Ace of bace, Roxete wub.gif pagal metus mano gal ir neturetu patikt, bet dievinu thumbup.gif

Oi, kaip myliu Roxette bigsmile.gif thumbup.gif Sandra irgi labai patinka drinks_cheers.gif rolleyes.gif Ace of Base - kelios dainos, o Modern Talking tai kartais nebent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 28, 17:30)
Džeksonas manęs kaip asmenybė nedomina blush2.gif  schmoll.gif  Nebuvau šiaip ir jo muzikos didelė gerbėja.

Daug kam jis po siai dienai sukelia neigiamu emociju, bet tik tiem, kurie net nebande tikrai pasigilint koks jis buvo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 17:03)
Daug kam jis po siai dienai sukelia neigiamu emociju, bet tik tiem, kurie net nebande tikrai pasigilint koks jis buvo..  smile.gif

Nėra taip, kad jis man blogas emocijas sukeltų schmoll.gif Tiesiog niekada (nei prieš skandalus, nei per juos, nei po jų ) manęs jis kaip žmogus, asmenybė nedomino, ir tiek. Sutinku, labai talentingas. Be ne visai mano skonio muzika (nors sutinku, kad ir išskirtinė, ir gera).
Beje, jau prieš skandalus žinojau apie jo sunkią vaikystę (kurios, kaip sakot, neturėjo), apie santykį su tėvais (ypač apie despotą tėvą). Esu mačiusi seniai seniai apie jį filmą.
O tie skandalai... Aš į juos irgi pernelyg nesigilinau, nesidomėjau. Aišku, šį tą skaičiau, žinau, bet tik dėl bendro išprusimo, o ne todėl, kad man tai būtų labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 28, 12:51)
As ja taupau. bigsmile.gif

OOOO kokia gera knyga, man ji labai patiko thumbup.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 18:03)
Daug kam jis po siai dienai sukelia neigiamu emociju, bet tik tiem, kurie net nebande tikrai pasigilint koks jis buvo..  smile.gif

Asmeniskai as buvau jo gerbeja savu laiku. Tai vaikystes kompleksu kratinys atsiliepe jam visa gyvenima. Dar dabar mielu noru pasistaipau pagal jo muzika, o labiausiai juokiausi neseniai spektaklyje "Du vyrai viena tiesa" ten buvo epizodas su jo daina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 28, 18:14)
Nėra taip, kad jis man blogas emocijas sukeltų schmoll.gif  Tiesiog niekada (nei prieš skandalus, nei per juos, nei po jų ) manęs jis kaip žmogus, asmenybė nedomino, ir tiek. Sutinku, labai talentingas. Be ne visai mano skonio muzika (nors sutinku, kad ir išskirtinė, ir gera).

drinks_cheers.gif supratau.. man ir jo muzika ner 100% mano stiliaus.. bet patinka dauguma dainu wub.gif
Atsakyti
Vis dar skaitau J. Horniman Slapti dienoraščiai. Kuo toliau, tuo labiau patinka. Iš vienos pusės, norisi greičiau pabaigti, iš kitos - gaila pabaigti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 28, 16:55)
lotuliukas.gif Aš specialiai tik pirmą raidę parašiau, galvoju, pažiūrėsiu, koks žodis kitoms ateis į galvą.  blush2.gif

Ir aš iš tų kurioms tas baisus žodis pasivaideno. blush2.gif
Atsakyti
O iš "Vagos" parsitempiau Lisa See "Nepaprasta Peonės meilė" ir José Luis Sampedro "Etrusko šypsena" ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaitau Neville "Uzburtas ratas" , thumbup.gif nors is pasakojama kai kur pirmu asmeniu,kas man laaabai nepatinka doh.gif ,bet neskaityt negaliu,daug paslapciu,ivairiu ritualu,mitu nuo Romos imperijos laiku iki Berlyno sienos griuvimo bigsmile.gif
QUOTE(muminukas @ 2010 11 28, 13:42)
ne tu viena  mirksiukas.gif geriausia, kad Jo Nesbo gali iš viso nebeleisti  doh.gif luiziana daugiau čia kažkada pasakojo, bet jau tiksliai nebepamenu situacijos.
nežinau, bet kalėdų laikotarpiu leidyba paspartėja.

Nebeleis daugiau Nesbo??Nu gaila labai ,jei tikrai unsure.gif Noreciau daugiau jo knygu paskaityt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 28 lapkričio 2010 - 17:42
Nu bet kokios vistos dirba vienam is kauno vagu.. doh.gif paklausiau del Artima tolima tai net nesugeba i pc suvest pazet.. nu dieve dieve.. net negirdejus apie knyga doh.gif nu as suprantu, kad neimanoma visu knygu zinot,bet tai bent akcijom pasidomek.. sunervino
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 28, 17:51)
Nu bet kokios vistos dirba vienam is kauno vagu..  doh.gif paklausiau del Artima tolima tai net nesugeba i pc suvest pazet.. nu dieve dieve.. net negirdejus apie knyga doh.gif nu as suprantu, kad neimanoma visu knygu zinot,bet tai bent akcijom pasidomek.. sunervino

Žinok, "Megoj" ir ši buvo biggrin.gif 7,50 kainavo ax.gif
Atsakyti