QUOTE(*weita* @ 2012 04 13, 13:36)
Labuka ,kita sekmadieni jau ir mes iskeliaujam ,kazkaip ilindau i googles mapsa ir net gi pasivaiksciojom gatvemis
susidariau vaizda kur vaziuoju ,klausimas iskilo del kainu ten ,reik slepkes nusipirkti ir t.t. o ar ten vietoj nebutu galima,ar kainos labai sukeltos ? ka manot ?
Buvau šią žiemą Fuerteventuroj ir Lanzerotej. labai patiko. Kainos tikrai nedideles. Tai galima ten drąsiai pirkti vasarinius rūbus, maudymukus ir pan. Beje, kadangi ten kažkaip labai maži mokesčiai, labai apsimoka iš ten atsivežti kvepalų
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2012 05 03, 08:34)
Antrą kart kauliukus šildėme vasario viduryje - gale (per pradinukų atostogas)
Vasarį gamta šiek tiek kitokia. Kalnai ne be vien ryži, pasidengę žalzgana spalva
Pati sala nėra kažkuom išskirtinė, bet tokiam ramiam poilsiukui, patinginiaut pats tas
Papludimiai man jos be proto gražūs
Gaila, kad vasarį vanduo jau yra šaltas. Maudžiausi tik kartą. O mano vyras lankė banglenčių mokyklą, tai mirko su vandens kostiumu vandenyje per dienas
Papildyta:
QUOTE(Fuerte&Ventura @ 2014 02 26, 11:54)
Labai susižavėjau pasakojimais apie šią salą
Planuosim kelionę ir mes kitai vasarai. Ieškojau internete info, nes negalėjau apsispręsti, ką pasirinkti - Lanzarotę ar Fuerte, tai kadangi mes su vaikais, rinksimės ramesnę - Fuerte. Skaičiau, kad Lanzarotėj daugiau verda naktinis, audringesnis gyvenimas
Mes važiuosim pasimaudyt, patingėt, su mašina truputį pavažinėt. O be to, šias salas galima vieną iš kitos pasiekt su keltu.
Fuerteventura nuo Lanzarotes skiriasi kaip diena ir naktis. Fuerteventura yra istisas papludymys, ten labai ramu, mazai turistu (atrodo, kad 80 proc. ju sudaro banglentininkai). Lanzarote - Marsas
Turiu galvoje gamtovaizdi ir ten daugiau zmoniu ir veiksmo. Asmeniskai man labiau patiko Fuerteventura - tikras atvirukas