Įkraunama...
Įkraunama...

Fuerteventura

QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 30, 11:31)
Kainos kur? Parduotuvėse ar kavinėse? Nu nežinau, kai mes prieš metus buvome, pardduotuvėse tikrai ne kaži kuom skirėsi  ax.gif

Pas mane kai seima didele tai pavalgyt iseiti be 30 euru vienam,kartui tikrai be sansu ..
siuvenyrai tai visokiu kainu ,reik labai ziuretis, nes tuos pacius galima daug pigiau rasti gretimoj parduotuvej..pvz perjunginejas is angliskos razetes i normalia pas mus kainavo 10 euru doh.gif o cia uk 2 kainuoja biggrin.gif bet siaip nuostabiai pabuvom ir oras ir kalnai jega wub.gif wub.gif wub.gif vyras sake nori dar karta grizti ,o as noreciau dar pamatysi pasaulio ir kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 30, 17:30)
Pas mane kai seima didele tai pavalgyt iseiti be 30 euru vienam,kartui tikrai be sansu ..
siuvenyrai tai visokiu kainu ,reik labai ziuretis, nes tuos pacius galima daug pigiau rasti gretimoj parduotuvej..pvz perjunginejas  is angliskos razetes i normalia pas mus kainavo 10 euru  doh.gif  o cia uk 2 kainuoja biggrin.gif bet siaip nuostabiai pabuvom ir oras ir kalnai jega  wub.gif  wub.gif  wub.gif  vyras sake nori dar karta grizti ,o as noreciau dar pamatysi pasaulio ir kitur  4u.gif

Smagu, kad atostogos pavyko wub.gif Kas labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 30, 15:55)
Smagu, kad atostogos pavyko  wub.gif Kas labiausiai patiko?

kalnai paskende debesyse,papugos kurios valgo is ranku prie vandenyno ,zydras vanduo,ir gyvate kuria laikiau rankose 4u.gif va ir siaip vaizdas is karto o zydra pakrante dar ilgai stoves akyse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 30, 16:21)
kalnai paskende debesyse,papugos kurios valgo is ranku prie vandenyno ,zydras vanduo,ir gyvate kuria laikiau rankose  4u.gif va ir siaip vaizdas is karto o zydra pakrante dar ilgai stoves akyse  wub.gif

kaip keistai...mes vienintele sala iš Kanarų,kur kaip naršiau nelabai galėčiau jausti kalnus paskendusius debesyse unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2012 04 30, 15:30)

man rodos mūsų šeimos sudėtis panaši...dukra 6 metų ir sūnus 15 metų........už 30 eurų visai šeimai normaliai pavalgyti Kanaruose neteko g.gif schmoll.gif (neskaitant įvairių greito maisto užkandinių)min 50/60 eurų,o normaliai 100 eurų g.gif
Atsakyti
Svarbiausia pamirsau maistas viesbuty nerealus buvo,tortai,mesa,juru gerybes fantastika,tik lenkai mane nervavo biskiuka,kur rasti tokia sala kad ju nebutu? blush-anim-cl.gif: imesiu fotke su kalnais ryt:)
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 30, 21:07)
Svarbiausia pamirsau maistas viesbuty nerealus buvo,tortai,mesa,juru gerybes fantastika,tik lenkai mane nervavo biskiuka,kur rasti tokia sala kad ju nebutu? blush-anim-cl.gif: imesiu fotke su kalnais ryt:)

Kokiame viešbutyje buvote mirksiukas.gif
Ar daug keliavote,ar daug paplūdimių pabuvojote?
Kaip ten paplūdimiuose su vėjuotumu,nes kai skaitau kur gražus paplūdimys,maudytis be šansų dėl vėjuotumo arba dėl didžiulės vandenyno traukos g.gif
Norėjau įtraukti šią salą į ateinačių atostogų lankytinų salų sarašą,bet vis abejoju ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 01, 09:15)
Kokiame viešbutyje buvote mirksiukas.gif
Ar daug keliavote,ar daug paplūdimių pabuvojote?
Kaip ten paplūdimiuose su vėjuotumu,nes kai skaitau kur gražus paplūdimys,maudytis be šansų dėl vėjuotumo arba dėl didžiulės vandenyno traukos g.gif
Norėjau įtraukti šią salą į ateinačių atostogų lankytinų salų sarašą,bet vis abejoju ar verta g.gif

Ne tai musu pirma kelione ,mes rinkomes palei papludimi ir viesbucio atsiliepimus ,visa kita nedomina jokie lakstimai ,nes mes tik grinai pailseti vaziavom paguleti, pasideginti.. 4u.gif o vejas kaip ir lietus viena diena buvo labai vejuota, buvo neimanoma sedeti degintis ,o kita super ,tas vejas saules karsti nuima (ko pasekmej nebejauti kaip susivyli ant saules jei be kremo doh.gif ) mano maziams vienas dalykas neaptiko, nes kazkur pora dienu buvo taip kad vejas nesa smeli ir eina per kojas tai vaikai bais bijojo,mazius mano reke cia vorai vaiksto ant koju,nesuprato kad smeliukas gelia truputuka...traukos dideles tikai nera ,na taip pat kaip ir lt juroj manau..o buvom mes jandia miesteli ,paciam gale pietuose beveik .SBH Jandia Resort Hotel...mes kai nekeliavom daug negaliu teigti kad viskas ciki piki ,galesiu tai teigti kai aplankysim daugiau ivairiu vietoviu 4u.gif tai apibendrinamai vejas nera jau toks, kad neimanoma maudytis ,ir traukos baisines nera , vejas kaip papulsi ant oro..ir be vejo butu galima iskepti ten doh.gif truputi vejuko reik manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 05 01, 09:44)
Ne tai musu pirma kelione ,mes rinkomes palei papludimi ir viesbucio atsiliepimus ,visa kita nedomina jokie lakstimai ,nes mes tik grinai pailseti vaziavom paguleti, pasideginti.. 4u.gif
.mes kai nekeliavom daug  negaliu teigti kad viskas ciki piki ,galesiu tai teigti kai aplankysim daugiau ivairiu vietoviu  4u.gif  tai apibendrinamai vejas nera jau toks, kad neimanoma maudytis ,ir traukos baisines nera , vejas kaip papulsi ant oro..ir be vejo butu galima iskepti ten  doh.gif truputi vejuko reik manau  4u.gif

Viskas aišku,jei jūs tik buvote viename pliaže tai ir apibendrinti nelabai ką galite mirksiukas.gif Mes ruošiames ne pagulinėti,bet pakeliauti per salas,bet norime dienos begyje ir tarp keliavimo įtraukti ir pasimaudymus.Todėl labiau domina atsiliepimai tų forumiečiai,kurie keliauja ir gali plačiau papasakoti wub.gif
Jū keliaujate bendrai pirmą kartą?
Vandenyno trauka,bet kokiu atveju didesnė nei juroje ir dar labai priklauso nuo vietovės.Jei išbandėte tik kelis gretimus pliažus,tai negalite ir man atsakyti unsure.gif mirksiukas.gif nes kiek naršiau ir skaičiau bei kiek pasakojo forumiečiai tai gražiuose Fuerteventuros papludimiuose(kuriuos norint pamatyti reikia keliauti) vėjas nemažas,kai kur vandenyno trauka didelė,aišku tai nėra visur.
Gal vilmaaa man galetu pakomentuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2010 11 24, 13:28)
Ši sala man regis vėjuočiaus iš visų. Vėjas šios salos nuolatinis draugas, bet bent jau kai mes buvom lapkritį tai ir pasimaudėm ir pasipležinom wub.gif Temperatūra buvo 22-28 laipsniai. vanduo apie 21-22 laipsnius. Baltijos jūra retai kada taip sušyla vidurvasary. mirksiukas.gif

iš naujo peržiūrėjus fotoreportažą radau ir apie ką ką tik rašiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 gegužės 2012 - 15:06
QUOTE(JM @ 2012 05 01, 16:08)
Viskas aišku,jei jūs tik buvote viename pliaže tai ir apibendrinti nelabai ką galite mirksiukas.gif Mes ruošiames ne pagulinėti,bet pakeliauti per salas,bet norime dienos begyje ir tarp keliavimo įtraukti ir pasimaudymus.Todėl labiau domina atsiliepimai tų forumiečiai,kurie keliauja ir gali plačiau papasakoti wub.gif
Jū keliaujate bendrai pirmą kartą?
Vandenyno trauka,bet kokiu atveju didesnė nei juroje ir dar labai priklauso nuo vietovės.Jei išbandėte tik kelis gretimus pliažus,tai negalite ir man atsakyti unsure.gif  mirksiukas.gif nes kiek naršiau ir skaičiau bei kiek pasakojo forumiečiai tai gražiuose Fuerteventuros papludimiuose(kuriuos norint pamatyti reikia keliauti) vėjas nemažas,kai kur vandenyno trauka didelė,aišku tai nėra visur.
Gal vilmaaa man galetu pakomentuoti  mirksiukas.gif
Papildyta:

iš naujo peržiūrėjus fotoreportažą radau ir apie ką ką tik rašiau thumbup.gif

JM, taip, ši sala yra vėjuota, bet tikrai ne žvėriškai smile.gif Mes kiek tų populiarių papludimių aplankėm, tai tikrai nebuvo taip, kad negalėtum gulėti prieš saulutę mirksiukas.gif Taip, kai saulė dingdavo ir pūsteldavo vėjukas, nebūdavo didelio šilumos pojūčio, bet kol su saulyte mums jis per daug netrukdė. smile.gif Ir kiekvienam papludimy galima rasti kokią tai užuovėją nuo vėjo. Mums vėjuočiausias pasirodė Kofetės papludimys. Ten ir bangos buvo nerealios wub.gif Bet buvo jau vakaras, mes nebelindom į vandenį, todėl apie vandenyno trauką nieko negaliu pasakyti. Sotavento paludimy wub.gif yra tokių kaip ir smėlio kopų, tolėliau paėlėjus uolų, kuriose visai sėkmingai galima pasislėpti nuo nepageidaujamo vėjo. Coralejo wub.gif yra didžiulės smėlio kopos, kuriose vėjo, bent jau mums nesijautė visiškai, o papludimy yra tokių kaip nedidelių smėlio kalniukų, kurie reikalui esant gelbsti nuo vėjo. Buvome šioj saloj du kartus ir vėjas mums tikrai nesutrukdė atostogų wub.gif Gal čia tik mums taip pasisekė, o gal mes į vėją reaguojam mažiau jautriai smile.gif Nors šiaip tai aš esu šilumos ir šilto vandenuko mėgėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 05 02, 10:13)

AČIŪ labai už tokį išsamų paaiškinimą mirksiukas.gif
O maudėtes papludymiuose ar tik šiaip deginotes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 02, 20:07)
AČIŪ labai už tokį išsamų paaiškinimą mirksiukas.gif
O maudėtes papludymiuose ar tik šiaip deginotes mirksiukas.gif

Ir maudėmės ir deginomės. Aš labiau mėgėja lįst į šiltą vandenuką, bet maudžiausi ir aš.Tikrai vanduo šiltesnis buvo nei pas mus Baltija vasarą smile.gif O mano vaikams kai šalto vandens nebūna, tai jie mėgavosi tokiomis atostogomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 05 02, 19:00)
Ir maudėmės ir deginomės. Aš labiau mėgėja lįst į šiltą vandenuką, bet maudžiausi ir aš.Tikrai vanduo šiltesnis buvo nei pas mus Baltija vasarą  smile.gif O mano vaikams kai šalto vandens nebūna, tai jie mėgavosi tokiomis atostogomis  wub.gif

Aš irgi megėja šilto vandenuko blush2.gif drinks_cheers.gif
Vieną kartą keliavote lapkričio vidury-gale,o antrą kartą kokį metų laiką rinkotes mirksiukas.gif
Atsakyti