QUOTE(JM @ 2012 05 01, 16:08)
Viskas aišku,jei jūs tik buvote viename pliaže tai ir apibendrinti nelabai ką galite
Mes ruošiames ne pagulinėti,bet pakeliauti per salas,bet norime dienos begyje ir tarp keliavimo įtraukti ir pasimaudymus.Todėl labiau domina atsiliepimai tų forumiečiai,kurie keliauja ir gali plačiau papasakoti
Jū keliaujate bendrai pirmą kartą?
Vandenyno trauka,bet kokiu atveju didesnė nei juroje ir dar labai priklauso nuo vietovės.Jei išbandėte tik kelis gretimus pliažus,tai negalite ir man atsakyti
nes kiek naršiau ir skaičiau bei kiek pasakojo forumiečiai tai gražiuose Fuerteventuros papludimiuose(kuriuos norint pamatyti reikia keliauti) vėjas nemažas,kai kur vandenyno trauka didelė,aišku tai nėra visur.
Gal vilmaaa man galetu pakomentuoti
Papildyta:
iš naujo peržiūrėjus fotoreportažą radau ir apie ką ką tik rašiau
JM, taip, ši sala yra vėjuota, bet tikrai ne žvėriškai
Mes kiek tų populiarių papludimių aplankėm, tai tikrai nebuvo taip, kad negalėtum gulėti prieš saulutę
Taip, kai saulė dingdavo ir pūsteldavo vėjukas, nebūdavo didelio šilumos pojūčio, bet kol su saulyte mums jis per daug netrukdė.
Ir kiekvienam papludimy galima rasti kokią tai užuovėją nuo vėjo. Mums vėjuočiausias pasirodė Kofetės papludimys. Ten ir bangos buvo nerealios
Bet buvo jau vakaras, mes nebelindom į vandenį, todėl apie vandenyno trauką nieko negaliu pasakyti. Sotavento paludimy
yra tokių kaip ir smėlio kopų, tolėliau paėlėjus uolų, kuriose visai sėkmingai galima pasislėpti nuo nepageidaujamo vėjo. Coralejo
yra didžiulės smėlio kopos, kuriose vėjo, bent jau mums nesijautė visiškai, o papludimy yra tokių kaip nedidelių smėlio kalniukų, kurie reikalui esant gelbsti nuo vėjo. Buvome šioj saloj du kartus ir vėjas mums tikrai nesutrukdė atostogų
Gal čia tik mums taip pasisekė, o gal mes į vėją reaguojam mažiau jautriai
Nors šiaip tai aš esu šilumos ir šilto vandenuko mėgėja