Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

*monikute* aciu 4u.gif , lakas ne esme...nelygiai blizges tik tada, jei tarp lakavimu neslifuosit.Aisku ir nuo lakavimo kiekio dar priklauso, as visada lakuoju ne maziau kaip 8 kartus

rug_gele
dekui 4u.gif , sauni dezute, tik kam ten viduj tuos kelis plemukus priklijavai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 29, 11:30)
*monikute* aciu 4u.gif , lakas ne esme...nelygiai blizges tik tada, jei tarp lakavimu neslifuosit.Aisku ir nuo lakavimo kiekio dar priklauso, as visada lakuoju ne maziau kaip 8 kartus

O su kokiu teptuku darbuojatės? Aš nusipirkau tokį švelniais šeriukais, bet vistiek lieka driūžės nuo teptuko doh.gif

Atsiprašau už off topic'ą 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, labai labai gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 11 29, 10:03)

gal ir nieko butu, bet ne mano stilius tie murzinimai man nelabai prie sirdies, man labiau patinka kaip viskas tvarkingai atlikta mirksiukas.gif reikia dar moketi ismurzinti saikingai mirksiukas.gif man nelabai gaunasi

Na, bet, kad tas skilimas tarsi diktuoja stilių, jis jau šiek tiek "netvarkingas", nes yra vienkomponentis skilimas. O Jei baisu primurzinti per daug, tai gal tik briaunas švitriniu "pereiti" pakaktų - išlystų apatinė dažų spalva (tą turėjau omeny) 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 11 29, 10:31)
O su kokiu teptuku darbuojatės? Aš nusipirkau tokį švelniais šeriukais, bet vistiek lieka driūžės nuo teptuko  doh.gif 

Gal lakas pernelyg tirštas, man į galą skardinės (jau kai sutirštėja lakas) irgi šuoreliai pradeda matytis. Tada truputį (lašelį kitą) atskiesti tenka vandenuku. smile.gif

sobieska, techniškai nepriekaištinga dėžutė, bet kaip su vaiku tai spalvos lyg per tamsios... Kita vertus, turi ilgesnę išliekamąją vertę (net ir vyresnei mergaitei tiks) smile.gif

(Apskritai nesu mėgėja nuotraukų dekupažinimo, kad ir kaip jos būtų įkomponuotos, manau, kad tai yra reklamos agentūrų darbas (kai nuotrauka perkeliama ant norimo paviršiaus), o ne dekupažo rankdarbių. Labai daug kas prašo nuotraukų ant krikštadėžių, bet visada atsisakau. Man tai kičas ir viskas.)
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 29, 13:32)
sobieska, techniškai nepriekaištinga dėžutė, bet kaip su vaiku tai spalvos lyg per tamsios... Kita vertus, turi ilgesnę išliekamąją vertę (net ir vyresnei mergaitei tiks) smile.gif

AHA, reikejo daryti raudona, ruzava, geltona dezute biggrin.gif ...ir kodel uzsakove uzsimane antraip ir dar tokia nuotrauka atsiunte, ka negalejo mergaites prie barbiu pasodinti...
Man atrodo balte su savo nuomone sioj vietoj truputeli prasilenkei 4u.gif ...as pasigyriau ka padariau, o tu issakei kas aplamai tau patinka, o kas ne...beje, jau ir antriniesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 lapkričio 2010 - 12:44
ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Puikiai žinai, kad nesu rožinių, barbinių, bantukinių ir pan. dalykų mėgėja... Ir tai ne kirkštadėžė, kurią reikėtų (bet ar derėtų, čia kitas klausimas) nusaldinti. Bet tiesiog parašiau savo mintis. (Ir netgi saldainio - lazdos principu, ne taip kaip kai kurie drebtelna). Gal jos nesukėlė Tavo norimos reakcijos, nes parastai čia susirenkam pagirti, paliaupsinti, paglostyti kažkieno savimeilę... Nesakiau, kad dėžutė per niūri, o nuotrauka ant jos banali, neturėtum taip jautriai reaguoti... 4u.gif

Kiek pastebėjau, tai "pasiteisinimai" (pas mus visas!) būna "užsakovė norėjo". Bet ai, nepratęsiu temos, nes paskui dar kils bereikalingų bangų, nemėgstu forumo teršti. 4u.gif Tuo aspektu, kad atnešiau nuotrauką, pasakiau kokios spalvos noriu ir man duoda galutinį variantą ir dirba reklamos agentūros, dekupaže norisi šilumos, neatkartojamumo efekto ar pan. Kas jau kas, o sobieska tam turi talentą, todėl taip ir rašau. Nemaniau, jog liksiu nesuprasta. Bet kuris kitas galėtų ir pykti, bet kai turi tiek gerbėjų, tikrai nebereikia nieko įrodinėti...
Atsakyti
Mamukas Indriukas, oho, kaip grazu, apstulbino...
Tik perliuku buciau paieskojusi be skyluciu, o gal cia kaip tik tokia mintis buvo?
Atsakyti
Na seniai čia lankiausi smile.gif tiksliau apžiūriu darbus visada, bet rašiau be galo seniai smile.gif balte tavo darbams nėra lygių, kaip smagu, kad taip patobulėjai.. smile.gif mamukas indrukas, net nepamačius, kas darė darbelį, galiu pasakyti, kad tu smile.gif Labai dailūs darbai smile.gif Kaip suprantu šiai dėžutei viršų panaudojai kalėdinį burbulą nedekoruotą ane? Labai patiko kaip bus_ka tobulėja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 29 lapkričio 2010 - 14:49
QUOTE(baltė @ 2010 11 29, 15:20)
Puikiai žinai, kad nesu rožinių, barbinių, bantukinių ir pan. dalykų mėgėja... Ir tai ne kirkštadėžė, kurią reikėtų (bet ar derėtų, čia kitas klausimas) nusaldinti. Bet tiesiog parašiau savo mintis. (Ir netgi saldainio - lazdos principu, ne taip kaip kai kurie drebtelna). Gal jos nesukėlė Tavo norimos reakcijos, nes parastai čia susirenkam pagirti, paliaupsinti, paglostyti kažkieno savimeilę... Nesakiau, kad dėžutė per niūri, o nuotrauka ant jos banali, neturėtum taip jautriai reaguoti... 4u.gif

Atsiprasau 4u.gif

Busiu kazka ne taip supratusi blush2.gif
Nu bet vistiek man atrodo, kad sitos dezutes nuotraukai, nera tinkamu jokiu sviesiu spalvu...nors sonai tikrai sviesus, kitokiu aspektu as jos neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 lapkričio 2010 - 15:00
aciu merginos 4u.gif sia dezute jau su tokiu burbuliniu dangciu pirkau,artmanijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamuk, jau mačiau pas tave temoj šitą grožį. Tikrai su niekuo nesumaišysi, visada cinkelis kažkoks yra. Labai subtilus darbelis. wub.gif

shrekiuke, dėkui blush-anim-cl.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 11 29, 14:52)
Atsiprasau 4u.gif
Busiu kazka ne taip supratusi  blush2.gif
Nu bet vistiek man atrodo, kad sitos dezutes nuotraukai, nera tinkamu jokiu sviesiu spalvu...nors sonai tikrai sviesus, kitokiu aspektu as jos neisivaizduoju ax.gif

Aš atsiprašau blush2.gif Pagalvojau, jei visos dėžutės būtų vienodai ryškios/žaismingos (moki tokias išgauti!), tai Tau pačiai būtų nuobodu dirbti. Todėl tikrai smagu, kad darbų pas Tave visokių ir spalvotų, ir santūresnių yra. Visi savaip puikūs. Tai parodo savotišką profesionalumą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 29 lapkričio 2010 - 15:38