aš juo specialiai palikau baltus, nors galvojau pratęst fragmentą tokios servetkos..(tik turėjau ją vieną ir neužteko)...bet tiek tos..ten matosi natūralaus medžio dryžiukai, man jie gražiai žiūrisi;) ačiū....
otema, as tai pabaigciau obuoliuka ties soniuku ir dezute patonuociau praskiesta melsva spalvyte, medzio rieviu tikrai neuzgos, o dezutes visuma vizualiai pasikeis i priimtinesne puse, bet gali palikt ir kaip yra...skonis...
ŠIRDINGAS AČIŪ VISOMS KAS PASTEBEJOT PALĖPĖS RADINUKĄ ...ten dar maciau daug visko, tik reikia prieit voratinklius nugraibstant
Na visgi paklausiau Jūsų pastabų ir "ant smūgio" priliopinau obuoliui šoniuką. Turėjau tokio pat stiliaus servetėlę tik su kriauše, nukirpau jai šoną ir paskolinau obuoliui sobieska siūlė dar patonuot, bet gal ir taip bus gerai, nes šitam darbe nenoriu jokių tonų jokių perėjimų.. ką manot?
*monikute* grazu ir snaigutes tinka ...gaila, kad tik viena pagaminai, butum nustebinusi artimuosius, bet nieko, pasilikai dovanu rezerva kitiems metams
otema patonuokit svelniai su ta ale melsva spalyte. Bent jau mano skoniuj tikrai gautusi superine arbatine. Turiu ir as sita serevetele, zinau kokia ji faina su auksiuku
gerai, kad nefotkinau arbatinės užpakalinės dalies ten ta pati situacija..irgi trūksta obuoliukų užbaigimo bet jei jau pradėjau teks maskuot ir taisyt..iš kriaušinės servetėlės kažką reiks komponuot ir anam gale