Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

user posted image

Paprastutė arbatinė smile.gif

p.s daugiau nuotraukų SavaMenėj..
Atsakyti
otema grazi arbatine, tik tie sonai palikti balti schmoll.gif
Atsakyti
aš juo specialiai palikau baltus, nors galvojau pratęst fragmentą tokios servetkos..(tik turėjau ją vieną ir neužteko)...bet tiek tos..ten matosi natūralaus medžio dryžiukai, man jie gražiai žiūrisi;)
ačiū.... mirksiukas.gif
Atsakyti
otema, as tai pabaigciau obuoliuka ties soniuku ir dezute patonuociau praskiesta melsva spalvyte, medzio rieviu tikrai neuzgos, o dezutes visuma vizualiai pasikeis i priimtinesne puse, bet gali palikt ir kaip yra...skonis... biggrin.gif

ŠIRDINGAS AČIŪ VISOMS KAS PASTEBEJOT PALĖPĖS RADINUKĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...ten dar maciau daug visko, tik reikia prieit voratinklius nugraibstant
Atsakyti
Na visgi paklausiau Jūsų pastabų ir "ant smūgio" priliopinau obuoliui šoniuką. Turėjau tokio pat stiliaus servetėlę tik su kriauše, nukirpau jai šoną ir paskolinau obuoliui biggrin.gif
sobieska siūlė dar patonuot, bet gal ir taip bus gerai, nes šitam darbe nenoriu jokių tonų jokių perėjimų.. ką manot?user posted image
Atsakyti
ok thumbup.gif puse darbo padarei, dabar tonuok...juk matai, kad neveltui paklausei mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmasis mano gyvenime burbulas blush2.gif hihihi.gif
Šiaip darbuotis patiko thumbup.gif tik gaila, kad nebuvo galimybės per šias šventes daugiau jų padaryti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
*monikute* grazu ir snaigutes tinka biggrin.gif ...gaila, kad tik viena pagaminai, butum nustebinusi artimuosius, bet nieko, pasilikai dovanu rezerva kitiems metams mirksiukas.gif
Atsakyti
otema patonuokit svelniai su ta ale melsva spalyte. Bent jau mano skoniuj tikrai gautusi superine arbatine. Turiu ir as sita serevetele, zinau kokia ji faina su auksiuku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
na, tai rodau pataisymus blush2.gif user posted image

gerai, kad nefotkinau arbatinės užpakalinės dalies biggrin.gif ten ta pati situacija..irgi trūksta obuoliukų užbaigimo blush2.gif bet jei jau pradėjau teks maskuot ir taisyt..iš kriaušinės servetėlės kažką reiks komponuot ir anam gale biggrin.gif
Atsakyti
otema padariau ant greicio su programyte kaip as ja koreguociau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 01 14, 21:55)
otema padariau ant greicio su programyte kaip as ja koreguociau blush2.gif

blink.gif oho, as irgi noreciau turet tokia programa...maziau dirbt reiktu biggrin.gif

Kvartetas, butent taip ir as isivaizdavau thumbup.gif
Atsakyti