Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek ilgai turi gerti pieną prieš miegą?

Sveikos mamos clap.gif aš esu naujokė labai noriu patarimo. Kiek reikia vaikui gert pienuką nežinau. mano sūneliui suėjo 3 metukai ir jis vis dar iš bonkutės geria pieną, naktimis keliuosi dar 3-4 kartus. Gal kas galit patart kaip atpratint, nes manau jau gana. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama inga @ 2006 07 20, 16:39)
Sveikos mamos clap.gif  aš esu naujokė labai noriu patarimo. Kiek reikia vaikui gert pienuką nežinau. mano sūneliui suėjo 3 metukai ir jis vis dar iš bonkutės geria pieną, naktimis keliuosi dar 3-4 kartus. Gal kas galit patart kaip atpratint, nes manau jau gana. g.gif

blink.gif , mano jau seniai nebegeria pieno, kažkur nuo 7mėn (turiu omeny mišinio ), o dėl naturalaus, kurį geriame ir mes, tai paragauja, bet negeria ir jo.
Atsakyti
QUOTE(mama inga @ 2006 07 20, 16:39)
Sveikos mamos clap.gif  aš esu naujokė labai noriu patarimo. Kiek reikia vaikui gert pienuką nežinau. mano sūneliui suėjo 3 metukai ir jis vis dar iš bonkutės geria pieną, naktimis keliuosi dar 3-4 kartus. Gal kas galit patart kaip atpratint, nes manau jau gana. g.gif

Paprasčiausiai nebeduoti. Juk didelis vyras, su juo galima kalbėti, susitarti. Na, ašarų bus turbūt, bet tai tikrai lengviausias kelias.

O maniškiai nei vienas negavo pieno iš buteliuko prieš miegą. Vyresnėlius maitinau iki metukų maždaug, o kai baigiau maitinti truputį pavėlinau vakarienę, bet vietoje MP nieko nepasiūliau (ir kodėl turėjau siūlyti g.gif ). Ir jokių protestų nebuvo. Šiaip pieną geria ir mėgsta, bet tai tokia pati valgiaraščio dalis, kaip sultys, arbata ar vanduo. Pvz. pienu mėgsta užsigerti košę ar blynus, užsipilti sausus pusryčius ir pan.
Atsakyti
mes dar geriame pries pietu, ir nakties miega. geria is buteliuko po 100 ml. Nereikia mazylio nei supti, nei paguleti pries miegeli isgeria pieneli ir uzmiega, banziau atpratinti, tik kad mano pastangos veltui, tikiu, kad ateis laikas, kai uzmigs ir neisgeres pienelio, viskas savu laiku, kaipkad pats pasiprase pirmaji kart ant puoduko, pats atsisake ciulptuko.
Atsakyti
Na jus mamkos duodat,tiesiog pripratinot taip,dabar arba grieztai neduot,arba laukt,gal kokiu 5 metu jau ir atsisakys pats lotuliukas.gif nepikit.
Mano dukra misinio atsisake 10menesiu,ir viskas nieko nei misinio,nei pieno neduodavau,jai ir nereikejo,ji ipratinta paguldyta ir viskas,uzmiega,aisku pazaidzia,atsistoja,bet nei supt,nei ka..ir taip visad,o dabar ir atskiram kambary,paguldau ir iseinu...Tiesa nuo ciulptuko atpratinau 1,3 4u.gif O gert is soskes isvis nebeduodavau kai nustojo misinius gert,iskart su snapeliu nupirkau,neisivaizduoju trymeti gerianti is buteliuko,absurdas,mes jau dabar is normalaus puoduko geriam,be jokiu dangteliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotiki: 20 liepos 2006 - 19:09
QUOTE(mama inga @ 2006 07 20, 17:39)

Mano didysis pieną prieš miegą gerdavo tik iš buteliuko, nors jau viską gerdavo iš puodelio. Pieno niekaip negalėjo gerti iš puodelio pradedavo kriaukšėti ir negerdavo, o naktimis irgi pieną geriat? Mūsų atprato kai buvo 1,3 m. Tada susirgo, labai viduriavo, karščiavo. Tada visiškai pieno nedavėm ir kai paasveiko nutariau, kad nebeverta vėl duoti nakčiai pieno. Taip ir atpratom. Palauk tinkamos progos ir veikit. Juk visko pasitaiko ir apsinuodija, o tada pieno jokiu būdu negalima. Didelis vaikas, manau, suprastų.
Atsakyti
Na Rusnei jau metukai,bet vis dar mišinuką geria prieš užmigdama,(net nepagalvojau,kad tai blogai blink.gif ) ir ryte,nes pusryčiams jokių košių ar ko kito nepripažysta.
O karvės pieno ji išvis negeria,nepatinka jis jai schmoll.gif

Tai dabar taip gaunas,kad negerai,kad taip ilgai mišinį geria? g.gif
Atsakyti
O kodėl galvoji kad negerai mišinuką gert? Mūsų tai anksti gėrė parduotuvės pienuką, bet mūsų draugai labai ilgai davė mišinuką.
Atsakyti
Aš stengiuosi nedaryti iš pieno ritualo, nes norėčiau, kad vakare išsivalius dantukus jau "nebeteptų" jų. Orietuojuos, ar valgė daug vakarienės. Jei soti, pienuko nebeduodu. Būna, kad labai mažai užkanda, tada gauna pienuko prieš miegą. Bet duodu nebūtinai lovytėj, nors pastebėjau, kad visvien atsiranda tam tikri įpročiai - pienukas iš Avent puodelio, būtinai pas mane ar vyrą ant kelių... rolleyes.gif
Atsakyti
Tamsi,tavo dar maziuke,tai normalu,bet nepateisinu kai 3 metu vaikas geria ir dar naktym mama del to turi keltis ir dar geria per soske,nu negaliu doh.gif
Atsakyti
Mano didžioji pienuko atsisakė gan anksti,o va mažoji iki šiol traukia iš buteliuko su pasigardžiavimu,nors čiulptuko atsisakė suėjus metukams.Nuo tada visus kitus gėrimus puikiausiai geria iš puodelio,o mišinukas kol kas skaniausias iš buteliuko.Ir kas keisčiausia,ne prieš miegą,o atsikėlus ryte(ir kuo skubiau reikalauja) g.gif
Atsakyti
na,aciu dievui,as tokiu problemu,kaip gerimas is buteliuko neturejau,nes manasis neeme nei soskiuko,nei juolabiau buteliuko,taigi piena gere naturalai is mamytes,o nuo pusmecio pradejo po biskiuka ir arbatyciu gerti,pradzioj su sauksciuku,veliau tiesiai is puodelio,nes net gertuvytes ikist nejo doh.gif bet ir gerai,uztat dabar sau be jokiu problemu geriam viska ka norim,kada norim ir is kur norim lotuliukas.gif
Atsakyti