Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Caca* @ 2010 12 28, 01:37)
Opal sienele, anksciau ju turedavo si firma.

Is plyteliu suformuotas pakankamas nuolydis,MB sake, kad nebega vanduo pro sali.As duso nemegstu, tai sitame dar niekada nesimaudziau, man labiau vonioje pagulet patinka. rolleyes.gif
Taippat apacioje ant duru uzsideda tokie plastmasiniai-guminiai daikciukai, juos galima slankiot zemyn-aukstyn, tai jei ir butu nelabai koks nuolydis, jo deka vanduo susilaikytu kazkiek.

As sios sieneles minusu nematau. ax.gif Super lengvas valymas, jokiu uzkoboriuku purvui kauptis, taupo erdve.Grozis tai subjektyvus dalykas, man tokia sienele grazi.
Papildyta:
Oho kaip pabrango per kelis metus  blink.gif
My Webpage

Dekui uz greita ir aisku atsakyma 4u.gif man irgi tokios durys patiktu ,o dar kaip erves mazoka butu tinkamiausias variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 27, 23:01)
Pirkau iš "Moki veži", vadinas Venus. Stiklas ne veidrodinis, kuo labai džiaugiuos, ir ne taip matos lašai, ir valyt lengviau, ir erdvę didina kažkiek. O turiu trys mėnesiai.
O kokią pirkt, aišku viskas remias į tai, kiek galite mokėt.

Aš labai , panašaus modelio , kaip ir jūsiškė nusižiūrėjau iš euroliux (K602 arba K8614), tik sako jos nevertos tos kainos euroliuxe. Gal galit savo dušo modelį parašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2010 12 28, 11:53)
Aš labai , panašaus modelio , kaip ir jūsiškė nusižiūrėjau iš euroliux (K602 arba K8614), tik sako jos nevertos tos kainos euroliuxe. Gal galit savo dušo modelį parašyti  blush2.gif

Venus 8801
http://www.skv.lt/in...php?page_id=307 mokėjua per akciją 1100.
Atsakyti
Sveiki,

patarkit jau turintys ir nusimanantys - ar praktiska i duso kabina (be pado, tiesiog plyteles bus) det mozaika? Ar nebus bedos valnt tarpelius? Ar neslidu ant jos?

IR dar, gal kas patartume, kur nusipirkt nebrangiu plyteliu didesnio formato? MAno vonia nediduke, 113x230, bet prie tos sienos kur 113 bus pakabinamas klozetas, o kitoj pusej prie to 113 bus duso kabina per visa ilgi. GAl patartumet, kaip vizualiai ,,prailgint" ta siena ir padidint patalpa. Be viso ko, kambaryje dar yra ir langas ... Nu, zodziu, su vieta prastai ...

Lauksiu pasiulymu. Dekui
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 11:18)
Sveiki,

patarkit jau turintys ir nusimanantys - ar praktiska i duso kabina (be pado, tiesiog plyteles bus) det mozaika? Ar nebus bedos valnt tarpelius? Ar neslidu ant jos?

IR dar, gal kas patartume, kur nusipirkt nebrangiu plyteliu didesnio formato? MAno vonia nediduke, 113x230, bet prie tos sienos kur 113 bus pakabinamas klozetas, o kitoj pusej prie to 113 bus duso kabina per visa ilgi. GAl patartumet, kaip vizualiai ,,prailgint" ta siena ir padidint patalpa. Be viso ko, kambaryje dar yra ir langas ... Nu, zodziu, su vieta prastai ...

Lauksiu pasiulymu. Dekui

Kažin ar gera mintis didelio formato plytelės mažai patalpai g.gif Manau , kad norint vizualiai padidint patalpą kaip tik reikėtų rinktis mažesnes plyteles, o jei norit "prailgint" sieną dėkit pailgas horizontaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 29 gruodžio 2010 - 11:03
QUOTE(rim @ 2010 12 29, 12:02)
Kažin ar gera mintis didelio formato plytelės mažai patalpai  g.gif Manau , kad norint vizualiai padidint patalpą kaip tik reikėtų rinktis mažesnes plyteles, o jei norit "prailgint" sieną dėkit pailgas horizontaliai

Dekui uz nuomone. Pailgos tai max bus 30x20 ar pan, nes labai dideliu noreciau, bet nesigaus graziai isdestyt - mano siena 113, o viena pltele 60cm tai va ir atkrenta jau savaime. sad.gif

O dar noreciau nuomones - kaip manot, gal gerai btu ta siena kur bus pakabinamas klozetas tiki iki ,,lentyneles" (na kur baigiasi wc pakabiamo apdaila) det plytelem, o paskui det pvz fototapeta arba ddazyt?

Patarkit. Dekui
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 14:28)
Dekui uz nuomone. Pailgos tai max bus 30x20 ar pan, nes labai dideliu noreciau, bet nesigaus graziai isdestyt - mano siena 113, o viena pltele 60cm tai va ir atkrenta jau savaime. sad.gif

O dar noreciau nuomones - kaip manot, gal gerai btu ta siena kur bus pakabinamas klozetas tiki iki ,,lentyneles" (na kur baigiasi wc pakabiamo apdaila) det plytelem, o paskui det pvz fototapeta arba ddazyt?

Patarkit. Dekui

Mano nuomone tai ir 30x20 didokos, į 113 net 4 plytelės netelpa - jau pjaut reikia. Virš klozeto tai fototapeto nedėčiau, tokioj mažoi patalpoj bus per marga ir dar labiau vizualiai mažins erdvę. Jei nenorit plytelių geriau jau lygiai dažyt, bet pagalvokit ar bus patogu, nes kaip supratau priešais klozetą bus dušas, o atstumas nedidelis - ar neapsitaškys?
Atsakyti
Jei maža patalpa, tai jau nemarginkite nieko, dėkit kuo lygesnę faktūrą ir vienspalves šviesias plyteles, antraip bus kaip degtukų dėžutėj.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 10:18)

Pas mus Tubadzin mozaika sudėta. Problemų dėl tarpelių valymo visai nėra, neslidu.

QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 13:28)

Mūsų WC greta dušo kabinos, siena visai neklijuota plytelėmis, tiesiog dažyta voniai skirtais dažai. Jokių problemų nepastebėjau, nes maudomės duše tik su uždarytomis durimis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 12 29, 15:09)
Pas mus Tubadzin mozaika sudėta. Problemų dėl tarpelių valymo visai nėra, neslidu.
Mūsų WC greta dušo kabinos, siena visai neklijuota plytelėmis, tiesiog dažyta voniai skirtais dažai. Jokių problemų nepastebėjau, nes maudomės duše tik su uždarytomis durimis ax.gif .

Dekui uz nuomones ir patarimus. O dabar del plyteliu spalvos ir ar visur det vienodo dydzio? t.y. siena kur bus duso kabina, ir visas kt sienas taip pat klijuot? Plnauoju det kokia smelio spalvos ale ,,marmurines" (na, pvz paradyz kwadro amarylis ar pan) kaip pagrinda, bet noretusi kkio nedidelio akcento. Galvoj, gal tiktu koks sokolado tamsumo mozaikos gabalelis kaip dekoras bent kur... Gal kas kokiu pvz turit mazu voniu su pan spalvine gama ir pan.

Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 15:30)
Dekui uz nuomones ir patarimus. O dabar del plyteliu spalvos ir ar visur det vienodo dydzio? t.y. siena kur bus duso kabina, ir visas kt sienas taip pat klijuot? Plnauoju det kokia smelio spalvos ale ,,marmurines" (na, pvz paradyz kwadro amarylis ar pan) kaip pagrinda, bet noretusi kkio nedidelio akcento. Galvoj, gal tiktu koks sokolado tamsumo mozaikos gabalelis kaip dekoras bent kur... Gal kas kokiu pvz turit mazu voniu su pan spalvine gama ir pan.

Dekoju.

Na as pasikartosiu su savo vonia, butent maza vonia , tik 3 kv.m panasiai kazkas del smelines ir rusvos spalvos, tik pas mus mozaikos daugiau nei tik akcentas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 15:30)

Dekoju.

Gal tiktu panaudoti tas pačias mozaikines plyteles, kurios bus ant dušinės grindų? Kad nebeįvedinėt naujų spalvų ir neprisimargint, tiesiog tą pačią mozaiką galima dėt ant dušinės sienų ar vienos kurios sienos ir tos pačios mozaikos truputėlį įdėt dar kur nors pvz. išklijuot virš klozeto lentynėlę.
Atsakyti