QUOTE(ginta123 @ 2010 12 10, 17:57)
Vonia mazyte, bet jauki
. Ir sviestuvas super. Noreciau tokio pas save ar bent jau kazko panasaus. Tik as vietoj veidrodzio kabinsiu spintele su veidrodinemis durimis. Klausimeli turiu: kokio ilgio sviestuvo kojeles? Mano spintele bus 15cm gylio. Ar tiktu toks sviestuvas? Gal tu kojeliu ilgi pries kabinant sviestuva galima koreguot? Aciu.
vien tik kojeliu ilgis yra 10 cm, o is viso nuo sienos visas sviestuvas iseina 15 cm, lygiai butu su Jusu spintele, o suprantu turetu buti islindes
na specialiai koreguot nemaciau kad butu galima, nebent pritrumpinti kazkaip, prailginti nemanau. Jums matyt reikes ieskoti ilgesnio
Papildyta:
QUOTE(yali @ 2010 12 10, 20:02)
Mozaikos ir plytelių spalvos labai gražios, ramios
tik tų stambiųjų plytelių netvarkingas klijavimas (kai plytelės prasilenkia viena su kita), mano nuomone, sukelia vonioje chaosą, kurio, mozaikos "dėka", ir taip čia netrūksta...
Bet kokiu atveju naujai įrengtoje vonioje turėtų būti miela ir jauku...
Zinoma bet koks atsinaujinimas suteikia jaukumo ir malonumo sau. Mane kaip tik ramina sita vonia, nezinau gal spalvos taip veikia, o"tvarkingas "klijavimas jau pabodes, tad taip ir isejo
Papildyta:
QUOTE(ginta123 @ 2010 12 10, 02:41)
Mes taip pat neturejome kriaukles ir ilga laika naudojomes vonia su ilgu kranu nebuvo jokio diskomforto. Bet dabar laukiu nesulaukiu kada atves baldus ir sumontuos kriaukle, nes i vonia isidejom trumpa krana. Beje juo labai dziaugiuosi ir kitiems rekomenduoju tokius isidet (bet tik tuo atveju jei yra kriaukle), nes vandens i vonia pribega zymiai greiciau, ir duso srove nepalyginamai stipresne. Tai gal toks butu trukumas kai negali tureti ir kriaukles ir vonios.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 12 10, 21:50)
Kažin ar tas vandens pribėgimo greitis nepriklauso dar ir nuo konkretaus čiaupo modelio?
Iš savo kuklios patirties galiu pasakyti, kad ilgi čiaupai šiuo atžvilgiu irgi būna labai skirtingi.
Ginta123, pritariu, kai turi vietos ,aisku, kad kriaukle nemaiso
ir pritariu _Smalsutei_, ir nesiskundziu, tikrai greitai pribega palyginus su senu ( taip pat ilgas buvo) kranu, tiesiog manau priklauso nuo modelio ir jo kokybes.