QUOTE(+333+ @ 2010 11 24, 11:06)
pasikeiskit sifona - nusipirkit Viega, Geberit ar kito normalaus gamintojo - bent jau nesikims, o sifona pakeisti tikrai turi buti imanoma
Nu tai kad tame ir esme, jo isvis nesigauna pritaikyt, as nelabai ten susigaudau, bet sake kad nera jam vietos,nera nuolydzio ten viskas prie pat zemes,vos slanga eina prisukt, dabar galvojam kad nebent visa kabina kazkaip reikia pakelt
QUOTE(Juma81 @ 2010 11 25, 11:44)
Novela, jei jau labai norit tas dekoruotas plyteles suklijuot, tai aš greičiausiai jas klijuočiai ant tos sienos šalia klozeto (tik jokiu būdu ne ant tos, prie kurios stovi klozetas). Ir klijuočiau viena vertikalia eile. tada ant tos juostos būtų galima kabinti tualetinio popieriaus laikiklį (čia būtų kaip akcentas jam).
Tarpus tarp plytelių pildyčiau dramblio kaulo, šviesia violetine arba šviesia pilka spalva.
Aciu uz patarimus visom. Taip buvau isigandus kad man netinka isvis tas dekoras, planavau isvis virs duru suklijuot, kad nesimatytu. Bet dar kelias dienas viska piesiausi, braiziausi, deliojau galimus variantus, dar pasikonsultavau su keleta zmoniu ir galutinis variantas visai ne toks kokius siulete, gal ir per marga bus, bet nesigailiu
Paskui parodysiu kai meistrelis iseis, nes siandien kaip tik ta dekora suklijavo ir nezinau ar visas sienas spes pabaigt. O del tarpu tai jauciu rinksiuosi balta glaista, nes noriu kad isrysketu viskas.
Dar praeitoj temoj kazkuri klauset ar vamzdziu nesimatys. Tai aisku desim gipso plokstes ir uzdengsim.