QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 16, 20:05)
Sveiki,
Jūs man papasakokit... darotės visokias vonias.. ir daugkur matau tik mažytes spintutes..
man kilo dilema, o kur jūs dedat grindų kibirą ir šluotą? ir kas turite rūbų džiovykles (kur išsilanksto), kur dedat jas?
Turbūt, kaip sakoma, grožis reikalauja aukų.
Man kažkaip irgi norisi vonioje sutalpinti kuo daugiau - na bent jau visokias valymo priemones (svarbiausia - kad vaikai nepasiektų, gal net su užraktu ar kur labai jau palubėje
), vaiko sauskelnes (pakuotės tokios nemažų gabaritų), vieną kitą kibirėlį/vonelę kokiems skalbiniams užmerkti. Na nežinau, gal perdaug noriu, kaip "standartinio" dydžio vonios kambariui
, bet pvz. po kriaukle svajoju (deja kol kas tik tiek
) įkurdinti du (vieną po kitu) pintus krepšius/dėžes skalbiniams ir dar už uždarų durelių tuos nelemtus kibirus
- perdaug optimistiška, tiesa?
O kad jau pakrypo kalba apie skalbinių džiovinimą, dar paklausiu. Lyg ir būna kažkokios montuojamos džiovyklos, kurias galima nuleisti, o sudžiausčius skalbinius pakelti (ypač aktualu pvz. vyresnio amžiaus ar neįgaliems žmonėms)? Nelabai įsivaizduoju, kaip toks dalykas atrodo, ar sudėtingas (ir greitai gendantis?) mechanizmas, ar pasiteisina?
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)