Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių žaisliukų dekupažas

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 16, 15:41)
dėkui  4u.gif , gal ryt po darbo pavyks nulėkti

Paskambinkit užklauskit ar turi parduotuvej (aš visada pasuku prieš lekiant smile.gif, mielai atsako ), nes aš internetinėj mačiau 4u.gif
Atsakyti
Kiek grožybių prisižiūrėjau... wub.gif . Šaunuolės, kurios mokat taip pagražinti žaisliukus 4u.gif
Atsakyti
Aš tai ant žaisliukų su stiklo dažais piešiu smile.gif . Galėčiau mainyti , parduoti 4u.gif
Atsakyti
Net sunku patikėti, kad čia rankų darbas... 4u.gif nerealu, toks grožis wub.gif
Atsakyti
Kur perkate tokius plastikinius burbulus su ertme Vilniuje?
user posted image
(jei pacios turite parduoti, rasykit AZ :4u
Atsakyti
Nors sventes jau ir pasibaige,su didziuliu malonumu ,,paganiau akys" wub.gif wub.gif wub.gif
Ir man smalsu kur buvo pirkti zaisliuku su ertme??? ax.gif
Atsakyti
Rašykit až, jei dar įdomu dėl burbulų su ertme.
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų ! Žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be jokio išankstinio priminimo !
Atsakyti
Sventes baigesi, tema nebeaktuali paliko verysad.gif , bet..... iki kitu svenciu smile.gif
Gal dar kas po svenciu is fotoaparato nuotrauku nenukrove, o ten burbulu nuostabiu prifotkinta. Tai nepatingekit ikelt pasirodyt, ka nudirbot. Bus ideju kitom sventem mirksiukas.gif
Atsakyti
Ispudingi darbeliai thumbup.gif
Taip gera prisiminti sventes smile.gif
Atsakyti
sveikos. na jau po truputi arteja burbulu darymo metas biggrin.gif mane domina ar klijai, lakas ir dazai yra naudojami tokie patys kaip ir mediniams darbeliams? aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir klijai, ir dažai, ir servetėlės tos pačios smile.gif , o jau koks smagumas daryyyt ir kurt žiemos pasakas thumbup.gif pernai nerealiai patiko ax.gif
Atsakyti