Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių žaisliukų dekupažas

QUOTE(bite @ 2010 12 06, 22:59)
Bet koks plastikinio burbulo subraižymas byloja apie nekokybišką prekę... wink.gif
O kai subraižoma specialiai, vadinasi, toks užmanymas... mirksiukas.gif
Dėl matymosi...Nebandžiau šveist, nežinau. Daryčiau dabar taip. Pabandyčiau lopinėlį dekoruoti ir jei negražiai matosi, tą burbulą dekoruočiau iš viršaus ir vėl būtų...toks sumanymas...
Šiaip tas matymasis dar priklauso nuo to, kaip ketinama dekoruoti...Jei skaidriai, tai jau tikrai netiks, jei dažant...na, manau, vis tik matysis.
Dar...Dar galima tą subraižymą specialiai išryškinti, pvz., kokiu auksiniu ar sidabriniu akrilu, greit nutepus ir taip pat greit nuvalius likučius. Tada dažyti iš vidaus burbulą kokia intensyvia spalva. Prieš dažant dar galima kokių ornamentų užklijuoti, užantspauduoti, užtrafaretuoti...Va taip ir gimsta idėjos... lotuliukas.gif

Oi, tik dabar pamačiau...Gruntuota...Skaidriu gruntu?
Nežiūrint nieko, iš to burbulo vistiek galima išspaust idėją wink.gif

ačiū už idėja ,reiks bandyt kažką.
šeip ant grunto rašo kad skaidrus ,bet pasižiūrėjus į buteliuką,tai jis šiek tiek balkšvas.
o jeigu jį pašveitus su dar švelnesniu švytriniu,gal išsilygintu tie subraižymai g.gif
Atsakyti
Skaidrus, vadinasi, skaidrus, o balkšvas jis tiek, kiek daugelis priemonių, kurios paskui išdžiūvę išskaidrėja. Klausiau, ar ne baltas (su baltais dažais jau būna iškart).
O jei šveistume dar, kad ir smulkiu, toliau braižytume.
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2010 12 06, 23:35)
MILLAMIA Labai gražūs burbulai  thumbup.gif
merginos aš čia su labai durnu klausimu Aš šiandien pašiaušiau vieną burbulo pusę iš vidinės pusės ir nugruntavau vieną karta,bet ar dings man tie dryžiukai nuo švytrinio po pašiaušimo ,nes dabar  labai jau jie matos ,kai priklijuosiu paveiksleli . blush2.gif

pati esu viena burbula pagadinus, tai ne beda. tiesiog viska ka norejau padaryt padariau ant virsaus dekoruodama. nudaziau, priklijavau ornamentus, papuosiau, nulakavau matiniu laku ir burbulas superinis gavosi, net neitartum kad buvo kitaip sumanyta thumbup.gif o viskas, kas ne kitu akim liko saugiai uzrakinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Žinau, kad tikslingiau būtų ieškoti auksarankių temoje, bet ten labai daug skelbimų... ieškau vilnietės gerai išmanančios dekupažą, kuri man pagamintų pagal užsakytą paveiksliuką kalėdinį burbulą, reiktų skubiai, per savaitę 4u.gif
rašykite až prašom 4u.gif
Atsakyti
Millama, nuostabus burbulai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 12 06, 18:37)
na ir as pasirodysiu su savo "kudikiais" ax.gif
(p.s. dekui Bitei uz pagalba 4u.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar norejau pasiklaust: stirnaites klijuotos ant burbulo is vidaus, gaubtajame pavirsiuje, o fonas darytas ant ploksteles, taip? Tokiu atveju kokiais klijais klijavot stirnaites, ar nesimato kliju konturo?
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2010 12 12, 23:43)
dar norejau pasiklaust: stirnaites klijuotos ant burbulo is vidaus, gaubtajame pavirsiuje, o fonas darytas ant ploksteles, taip? Tokiu atveju kokiais klijais klijavot stirnaites, ar nesimato kliju konturo?

Taip, klijuota iš vidaus, paveikslėlio viršus kirptas (stirnaičių kontūrai viršuje), o apačia plėšta ir įplėšyta, o po užklijavimo tapyta skiestu baltu akrilu (skiedžiama, kad sniegas natūraliau atrodytų, nebūtų per "tirštai" baltas).
Fonas darytas ant perskyrėjo, paveikslėlį klijuojant iš vienos perskyrėjo pusės, pasinaudojant servetėlės savybe matytis iš abiejų pusių (dėl to galima klijuoti servetėlę ir išvirkščią, ir, kaip šiuo atveju, iš vienos pusės. Tiesa, prisiminiau, millamia patobulino idėją ir klijavo tą patį paveikslėlį iš abiejų perskyrėjo pusių šiek tiek perslinktai. Atrodo įspūdingai...miškas įgavo tūrio... wink.gif Viršuje medžiai, pusnys pritapytos.
Ne nuo klijų priklauso jų "nesimatomumas". Ir ne nuo paviršiaus. Kokiais klijais beklijuotume, reikia kruopštumo neištepti už paveikslėlio ribų, kai dirbama ant plastiko, porceliano, stiklo. Žinoma, jei užribiniai plotai bus dažomi, galima ir ne taip labai stengtis, nesimatys, tačiau kruopštumas gyvenime praverčia visur... wink.gif Kitais atvejais arba toks stilius, arba pasiteisinimui -"toks užmanymas"... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės darbštuolės:)

Tiek daug gražių žaisliukų pridarėt thumbup.gif
Aš pati esu dekupažo pradžiamokslė, bet taip pat neatsilaikiau kalėdų nuotaikoms... Pridariau šio bei to ir bandysiu Jums parodyti:)

Kritikuokiteu švelniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 14 gruodžio 2010 - 02:36
[quote=Blond Power,2010 12 14, 03:34]
Sveikutės darbštuolės:)

Tiek daug gražių žaisliukų pridarėt thumbup.gif
Aš pati esu dekupažo pradžiamokslė, bet taip pat neatsilaikiau kalėdų nuotaikoms... Pridariau šio bei to ir bandysiu Jums parodyti:)

Kritikuokiteu švelniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atrodo labai skaniai. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 12 13, 00:34)
Fonas darytas ant perskyrėjo, paveikslėlį klijuojant iš vienos perskyrėjo pusės, pasinaudojant servetėlės savybe matytis iš abiejų pusių (dėl to galima klijuoti servetėlę ir išvirkščią, ir, kaip šiuo atveju, iš vienos pusės. Tiesa, prisiminiau, millamia patobulino idėją ir klijavo tą patį paveikslėlį iš abiejų perskyrėjo pusių šiek tiek perslinktai. Atrodo įspūdingai...miškas įgavo tūrio... wink.gif Viršuje medžiai, pusnys pritapytos.

sakykite, o čia jau žaislai būna su perskyrėju? mano turimi visi be jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 16, 14:26)
sakykite, o čia jau žaislai būna su perskyrėju? mano turimi visi be jo  g.gif

Taip būna. Artmanijoj mačiau tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 16, 14:37)
Taip būna. Artmanijoj mačiau tikrai 4u.gif

dėkui 4u.gif , gal ryt po darbo pavyks nulėkti
Atsakyti