Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių žaisliukų dekupažas

o su sumuštinių popierium tikriausiai tas pats kaip ir su ryžiniu ar sunkiau bus priklijuot?nes jis man regis šiek tiek storesnis ax.gif
Atsakyti
Raseleb clap_1.gif
Atsakyti
Raseleb, pasakiskai sventiskai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2010 12 03, 22:30)
o su sumuštinių popierium tikriausiai tas pats kaip ir su ryžiniu ar sunkiau bus priklijuot?nes jis man regis šiek tiek storesnis ax.gif

Maždaug vienodo storio. Klijuoti taip pat kaip ir ryžinį mirksiukas.gif

rosebud1, zaniatja ačiukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū Raseleb 4u.gif
Atsakyti
Kad tik mačytu mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir as pasirodysiu su savo "kudikiais" ax.gif
(p.s. dekui Bitei uz pagalba 4u.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millamia: 06 gruodžio 2010 - 17:38
Millamia - Fantastiski bumbulai! thumbup.gif
Atsakyti
Millamia, gausiai stirnų prisikvietei... wink.gif
Simpatiški ir kiti apsnigtieji...
Gaila, foto neperduoda...bet vistiek... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 12 06, 20:20)
Millamia, gausiai stirnų prisikvietei... wink.gif
Simpatiški ir kiti apsnigtieji...
Gaila, foto neperduoda...bet vistiek... 4u.gif

gausus burys parbego, dar kitos laukia savos eiles prie burbulu thumbup.gif tik problema nemoku graziai as ju nufotkint, kad ir nuotraukose graziai atrodytu doh.gif
Atsakyti
MILLAMIA Labai gražūs burbulai thumbup.gif
merginos aš čia su labai durnu klausimu Aš šiandien pašiaušiau vieną burbulo pusę iš vidinės pusės ir nugruntavau vieną karta,bet ar dings man tie dryžiukai nuo švytrinio po pašiaušimo ,nes dabar labai jau jie matos ,kai priklijuosiu paveiksleli . blush2.gif
Atsakyti
Bet koks plastikinio burbulo subraižymas byloja apie nekokybišką prekę... wink.gif
O kai subraižoma specialiai, vadinasi, toks užmanymas... mirksiukas.gif
Dėl matymosi...Nebandžiau šveist, nežinau. Daryčiau dabar taip. Pabandyčiau lopinėlį dekoruoti ir jei negražiai matosi, tą burbulą dekoruočiau iš viršaus ir vėl būtų...toks sumanymas...
Šiaip tas matymasis dar priklauso nuo to, kaip ketinama dekoruoti...Jei skaidriai, tai jau tikrai netiks, jei dažant...na, manau, vis tik matysis.
Dar...Dar galima tą subraižymą specialiai išryškinti, pvz., kokiu auksiniu ar sidabriniu akrilu, greit nutepus ir taip pat greit nuvalius likučius. Tada dažyti iš vidaus burbulą kokia intensyvia spalva. Prieš dažant dar galima kokių ornamentų užklijuoti, užantspauduoti, užtrafaretuoti...Va taip ir gimsta idėjos... lotuliukas.gif

Oi, tik dabar pamačiau...Gruntuota...Skaidriu gruntu?
Nežiūrint nieko, iš to burbulo vistiek galima išspaust idėją wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 06 gruodžio 2010 - 23:01