Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(emiliuxas @ 2010 11 24, 10:41)
islandijoje "Art medica " klinikoje. gal yra ir daugiau ten besidaranciu? bigsmile.gif

Yra yra, mes jau čia 3 tokios mirksiukas.gif Tik kad aš ten savo karjerą jau baigiau, daugiau ten nebesidarysiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 11 24, 11:02)
ar snaigutem vadinat uzsaldytus embrionukus?

Tep mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=*Viktoriukas*,2010 11 24, 11:33]
Yra yra, mes jau čia 3 tokios mirksiukas.gif Tik kad aš ten savo karjerą jau baigiau, daugiau ten nebesidarysiu schmoll.gif
Papildyta:

Ar planuoji kazkur kitur darytis?
Apie Art Medica esu prisiklausius daugiau geru, kaip nelabai geru atsiliepimu ax.gif , bet manau cia yra labai individualu. Turiu viena pazistama, kuri praejo labai ilga gydymo kelia, bet galu gale Art Medicos deka pastojo ir jau liuliuoja dukryte smile.gif . Kitai pazistamai, jai jau 46 metai, jau greit gimdys po 2 IVF. Ir zinau viena,43 metu, 2 IVF nebuvo sekmingas. Bet zinoma, cia tik trupineliai , tai vienintele vaisingmo klinika Islandijoj ir ten lankosi laaaabai daug moteru.
Atsakyti
Utopija sveikinu, tai mes su tavimi vienu laiku daremes viska 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2010 11 24, 11:52)
Ar planuoji kazkur kitur darytis?
Apie Art Medica esu prisiklausius daugiau geru, kaip nelabai geru atsiliepimu  ax.gif , bet manau cia yra labai individualu. Turiu viena pazistama, kuri praejo labai ilga gydymo kelia, bet galu gale Art Medicos deka pastojo ir jau liuliuoja dukryte  smile.gif . Kitai pazistamai, jai jau  46 metai, jau greit gimdys po 2 IVF. Ir zinau viena,43 metu, 2 IVF nebuvo sekmingas. Bet zinoma, cia tik trupineliai , tai vienintele  vaisingmo klinika Islandijoj ir ten lankosi laaaabai daug moteru.

Kolkas neplanuoju, 8 įsodinimai kažkaip per akis ir jų pasakymas neturiu atsakymo manęs nebetenkina unsure.gif Aš apie Art Medica girdėjus daug visko ir visokiausių nuomonių, bet, kaip sakoma, geriausias gydytojas tas, pas kurį pastoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 24, 15:06)

Akvilyte bus mano mazoji auklyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 24, 15:57)
kaip sakoma, geriausias gydytojas tas, pas kurį pastoji mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kukulka wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kol susigaudžiau kas čia pasikeitęs nicką doh.gif blink.gif

Nu labai labai už Tave džiaugiuos 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 24, 08:59)
Man taip atsitiko.Bet as dziaugiuosi dar tuo kol kas, nes laaaabai isgrazejo veido oda.....Visas likes kunas tai jau siausiasi nuo dregmes trukumo  lotuliukas.gif  As naudoju taukmedziu alieju.Gryna.Labai padeda.

Vilmosa, dziaugiuosi kad atrandi jegu eiti toliau  mirksiukas.gif  Saunuole tu  4u.gif  Bet kiek pamenu, tau tik viena embrioniuka sodino nes daugiau negalima ? Ar as cia sapnuoju kazka.....Tokiu atveju, as tavo vietoj jau nezinau kur vaziuociau, kad man isodintu daugiau nei viena....Juk ir sansai tada didesni  ax.gif

o kas saulele daugiau belieka gi negaliu verkt del to ko nebuvo...ne as viena ir ne paskutine kuriai nepasiseka is pirmo ar antro karto...as dziaugiuosi kad turiu sansu dar bandyt ir dar bandyt ir tiek kartu bandyt kol pagaliau sulauksim savo dziaugsmelio......gi turi ateit ir pas mus jisai juk be galo laukiamas...o si karta man jau dvi snaigeles isodins....uz tai kad cia ne privati klinika del to griesciau viskas bet jei reiks tai ir i danija nuleksiu nes ten yra privati jei nekslystu....nes bent vienai pazystamai ten dare su donoro turtukais....svarbu turiu galimybe...gal kartais i skaudziai buna bet toks gyvenimas kitiem zmonem dar blogiau buna...vat vakar maciau kaip be ranku moteris gyvena ir su koju pagalba viska daro ir net leliukui pampersus pakeicia.....reik is tokiu zmoniu mokytis stiprybes ir nepalust gyvenime juk sveikos esam tik biskiuka su defektais tongue.gif biggrin.gif kuriuos reik pasalint mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 24 lapkričio 2010 - 14:48
QUOTE(emiliuxas @ 2010 11 24, 13:33)
sveikos likimo drauges 4u.gif  ateinu ir as pas jus i tema.ir mes su vyru apsisprendem leliu tureti , ir nesigavo mums naturaliai apie 2,5metu.pasitikrinom , beda manyje. dabar vartoju suprefact vaistukus ir  29d. bus pirmas patikrinimas. nelabai dar ka ismanau sitose procedurose tik beiesodama info pas jus uzklydau ir labai dziaugiuosi. sekmes jums visoms o ir man taippat biggrin.gif

Sveika prisijungus, linkiu, kad pirmas kartas ir būtų laimingas 4u.gif

QUOTE(jolantulia @ 2010 11 24, 14:20)
Sveikutes  4u.gif
As darausi ART MEDICA ax.gif , dabar laukia 2 IVF ,kuri pradesiu gruodzio vidury  :

Tai gruodžio vidury lauki mmm ir startuosi? Būsim kompanionės thumbup.gif
O tu dabar neneudoji KT?

vilmosa, drinks_cheers.gif
Tiffani, kur tu prapuolus? Kaip sekėsi Rygoje? Ar pradėjai stimuliaciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 24 lapkričio 2010 - 14:53
QUOTE(Lana33 @ 2010 11 23, 23:19)
Labas vakaras mergaites ax.gif gal galit pasidalyntis,ar visos darete skiepa nuo raudonukes pries IVF,nes man paaiskejo,kad as nesu sirgus:oh  unsure.gif ar cia as viena tokia blush2.gif

Sveika,
mane tik perspejo, kad labai saugociaus nestusmo metu, nes irgi nesu sirgusi raudoniuke. Skiepytis as nenoriu, tai ir nesiskiepijau... zodziu is manes to skiepo nereikalavo, paliko paciai spresti.
Atsakyti
jolantulia,*Viktoriukas*,

nu kaip smagu mes itariu panasiu metu darysimes na jei man 29diena bus pirma apziura po suprefact vartojimo, tai taip manau kad gruodzio vidury jau kaip ir bandymas turetu buti daromas ar ne?

kaip smagu kad ne viena as , o tai truputi pasimetus jauciuosi. as irgi pazystu viena moteri kuri ka tik pagimde mergyte art medica deka, plius viena moteri zinau kuri augina dvynukus ju deka.

QUOTE(egk @ 2010 11 24, 15:50)
Sveika prisijungus, linkiu, kad pirmas kartas ir būtų laimingas 4u.gif

aciu,as irgi tikiosi kad bus sekminga. siaip isviso kaip jau sakiau jauciuosi truputi pasimetus, kai suvyru sugalvojom turti vaikuti , meciau kt ir sakiau nu dabar tai jau pastosiu, jauciausi vaisinga kaip motina zeme doh.gif , bet va po tyrimu paaiskejo kad as negaliu pastoti (kiausintakiai visiskai uzake ir surandeje verysad.gif ) ir daktaras iskart klausia "tave i eile uzrasyti?" nu taip sakau as. taiva ,,viskas man cia kazkaip nauja ir netiketa......bat leliuko tai paranojiskai noriu. klausykit o kiek jusu artimieji ir draugai zino apie jusu kancias? Ar patogiai jauciates kai apie tai snekat? o gal nepasakojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 24 lapkričio 2010 - 16:38
QUOTE(kukulka @ 2010 11 24, 15:20)
Akvilyte bus mano mazoji auklyte  wub.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 24, 11:01)
Emiliux,sveika prisijungus.Tikiuosi sis kartas bus pirmas ir paskutinis,kad tik viskas sekmingai!

Labai laukiu Reginiuko naujienu,kada gi leis snaigutes sodinti?

Emiliux,Priimam tave i musu rata 4u.gif aisku gaila bet...Tikekimes tau 1ir labai sekmingas smile.gif))

O va as jau gryzau ir su naujienom,dabar reikia tik mm gruodzio pradzioj sulaukti ir leido startuoti smile.gif sausis man bus sekmingas wink.gif

Viktoriuk,kelk i sarasiuka sausiui smile.gif

Atsakyti