Labas vakaras mergaites gal galit pasidalyntis,ar visos darete skiepa nuo raudonukes pries IVF,nes man paaiskejo,kad as nesu sirgus:oh ar cia as viena tokia
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 23, 21:52)
MB sake, kad tam kambariuke gera izoliacija, visai norm. salygos... ne taip, kaip Klaipedos Vk - reikejo WC, ir dar kokie sugalvoja verztis per prievarta... tada budavo sunkiai...
Nesupratau Klaipedoj ta reikala vyrams tualete reikia atlikti
QUOTE(Lana33 @ 2010 11 23, 21:19)
Labas vakaras mergaites gal galit pasidalyntis,ar visos darete skiepa nuo raudonukes pries IVF,nes man paaiskejo,kad as nesu sirgus:oh ar cia as viena tokia
As nsirgus,bet man niekas ir nelepe jo darytis...gal kitos istaigos reikalauja o tau gyd liepe?
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 23:25)
As nsirgus,bet man niekas ir nelepe jo darytis...gal kitos istaigos reikalauja o tau gyd liepe?
VK,bent jau Klaipedoj,raudoniukes tyrima reikejo darytis.
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:28)
VK,bent jau Klaipedoj,raudoniukes tyrima reikejo darytis.
Tai kad reikejo tai reikajo ir man,bet niekas nesake skiepintis..juk vaikystej skipijoar ne?
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 23:32)
Tai kad reikejo tai reikajo ir man,bet niekas nesake skiepintis..juk vaikystej skipijoar ne?
Kazin,ar skiepija,nes jei butu skiepije,tai as turbut nebuciau ja susirgus,kai man buvo apie 12metu
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 24, 01:25)
Mane gine neprivercia skiepitis,bet sake,kad pageidautina,nes jeigu susirgsiu nescia,tai apsigimimas garantuotas,tada A ir turiu viena liudna pavizdi gyvenime bet tesiog idomu kitu mergaiciu nuomone isgirsti nes taip nenoriu 3 men praleisti,bet ir baisoka truputi,nes dirbu su zmonem
QUOTE(Lana33 @ 2010 11 24, 00:40)
Mane gine neprivercia skiepitis,bet sake,kad pageidautina,nes jeigu susirgsiu nescia,tai apsigimimas garantuotas,tada A ir turiu viena liudna pavizdi gyvenime bet tesiog idomu kitu mergaiciu nuomone isgirsti nes taip nenoriu 3 men praleisti,bet ir baisoka truputi,nes dirbu su zmonem
As vaikystej persirgau..., bet pries IVF tyrimus dariausi. Vis galvoju, jei tiek metu nesusergi, kiek gali buti tikimybe, kad susirgsi per nestuma... Bet is kitos puses: mokant tooookius pinigus, gal geriau pasiskiepyt ir luktelt tuos 3 menesiukus?
QUOTE(Lana33 @ 2010 11 23, 21:40)
Nu tada nezinau mergyt,reikia palaukti kitu mergaiciu nuomones
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 24, 02:05)
As vaikystej persirgau..., bet pries IVF tyrimus dariausi. Vis galvoju, jei tiek metu nesusergi, kiek gali buti tikimybe, kad susirgsi per nestuma... Bet is kitos puses: mokant tooookius pinigus, gal geriau pasiskiepyt ir luktelt tuos 3 menesiukus?
ATILOJA,tai kad baisiausias dalykas , skaitau internete ,kad galima net nepastebeti tos raudonukes,buna,kad nesimato jokiu pozymiu,gali net nezinoti,kad sergi
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 24, 02:06)
Nu tada nezinau mergyt,reikia palaukti kitu mergaiciu nuomones
Palauksiu dar nuomoniu,gal mergytes ka dar zino apie ta raudonuke
QUOTE(M.A.I. @ 2010 11 23, 23:09)
Labai uzjauciu tave vilmosa,tikrai zinau kaip jautiesi,bet tik nepasiduok depresijai-dar truputi paraudok:cry: ir pradek ruosti oganizma sekanciam raundui(klinikoj sake nesekmes atveju galima kartoti praejus vienam ciklui).Taip kad pagerk vitaminu ir pirmyn Tau tikrai pasiseks
as net nezadu pasiduot depresijai,ir si cikla nenoreciau nieko daryt nes turiu biski atstatyt save atsipalaiduot eisiu pasportuot i koki baseina kad atsistatytu smegenys siandien jau geriau kaip rasiau nuzliumbiau itampa matyt to reikejo nes nuo hormonu ir to laukimo matyt per daug susikaupe,o mmm jau normalios...pageersiu vitaminu ir naujus pradesim su naujom viltom
Papildyta:
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 23, 21:35)
Utopija, tiesiog nuostabu ciumpu viruselius ir iki pavasario juos "uzsisaldau"
Vilmosa liudna.... bet nosi aukstyn, taves laukia dar snaigutes, tik tu imuniteta silpninanciu nesugalvok savavaliskai pasiskirti pati sau, reikia receptuko ir juos kuri laika reikia gerti pastojus.
Vilmosa liudna.... bet nosi aukstyn, taves laukia dar snaigutes, tik tu imuniteta silpninanciu nesugalvok savavaliskai pasiskirti pati sau, reikia receptuko ir juos kuri laika reikia gerti pastojus.
as net nesiruosiu savavaliskai pradet nes kaip rasiau reiks pasikolsuntuotis su gydytojais o jei ne tai i lt grysiu pasikolsuntuot ir tada ziuresiu ka jie man siulys bet tik sakau kad gal butu ne pro sali pabandyt toki varianta.JUk nemanau kad ka prarasiu
VISOM STIPRYBES IR KANTRYBES
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 24, 00:14)
turiu toki klausima "ne i tema", is karto sorry uz ji man po visu stimuliaciju, visa oda susirauke ir visa dregme kazkur "isgaravo". gal ir dar kam nors taip atsitiko? ka jus daret, kokiu priemoniu emetes?
Man taip atsitiko.Bet as dziaugiuosi dar tuo kol kas, nes laaaabai isgrazejo veido oda.....Visas likes kunas tai jau siausiasi nuo dregmes trukumo As naudoju taukmedziu alieju.Gryna.Labai padeda.
Vilmosa, dziaugiuosi kad atrandi jegu eiti toliau Saunuole tu Bet kiek pamenu, tau tik viena embrioniuka sodino nes daugiau negalima ? Ar as cia sapnuoju kazka.....Tokiu atveju, as tavo vietoj jau nezinau kur vaziuociau, kad man isodintu daugiau nei viena....Juk ir sansai tada didesni