Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(kukulka @ 2010 11 23, 13:36)
Virusuoju naujoje temoje  nestuke.gif  wub.gif

Dideliai sveikinu kukulka!!!! thumbup.gif
Ir griebiu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:11)
Aciu,mergaites,uz atsakymus  smile.gif  O kaip ten su tuo specialiu kambariu- Vilniuje VK ? Nes  i IUI turta vezdavom is namu. Tai maniskis dabar truputi pergyvena,o kas,jei nepavyks blush2.gif  doh.gif   O pries IVF taip pat turta atplauna?

yra kambariukas, jei negalit is namuciu atvesti, teks jame apsilankyti mirksiukas.gif manau jis pakankamai jaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 23 lapkričio 2010 - 21:21
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 18:40)
As cia! ax.gif
Ka tik grizau smile.gif
Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip  tongue.gif

Va cia tai bent nusiteikimas! Sausis bus tau laimingas pamatysi dar paminesi mano zodi smile.gif)))) tuo net neabejoju smile.gif

Nu ***** dabar ir as jau bijau kad ir man gruodi nebepasirasys isodinti snaiguciu,o gal visdelto sutiks g.gif ,ai ko cia kamuoju save ryt bus aisku kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 23, 21:18)
yra kambariukas, jei negalit is namuciu atvesti, teks jame apsilankyti  mirksiukas.gif manau jis pakankamai jaukus

Aciu smile.gif Tikiuosi,kad viskas pavyks.
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:30)
Aciu  smile.gif Tikiuosi,kad viskas pavyks.

pavyks pavyks 4u.gif siaip isivaiduoju kokia vyrus atsakomybe tame kabariuje uzklumpa. gal koki zurnaliuka pasiimkit ax.gif (na del viso pikto)
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 23, 21:32)
pavyks pavyks  4u.gif  siaip isivaiduoju kokia vyrus atsakomybe tame kabariuje uzklumpa. gal koki zurnaliuka pasiimkit  ax.gif  (na  del viso pikto)

Reiks turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 23, 19:32)
pavyks pavyks  4u.gif  siaip isivaiduoju kokia vyrus atsakomybe tame kabariuje uzklumpa. gal koki zurnaliuka pasiimkit  ax.gif  (na  del viso pikto)

Manau zurnaliuko tikrai nereikia,nes ten visko pakanka mirksiukas.gif,nebent kokiu yntymiu tavo nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 23 lapkričio 2010 - 21:38
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 21:37)
Manau zurnaliuko tikrai nereikia,nes ten visko pakanka  mirksiukas.gif,nebent kokiu yntymiu tavo nuotraukyciu  mirksiukas.gif

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:42)
Supratau  mirksiukas.gif

MB sake, kad tam kambariuke gera izoliacija, visai norm. salygos... ne taip, kaip Klaipedos Vk - reikejo WC, ir dar kokie sugalvoja verztis per prievarta... doh.gif tada budavo sunkiai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 15:16)
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...

dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....

Labai uzjauciu tave vilmosa,tikrai zinau kaip jautiesi,bet tik nepasiduok depresijai-dar truputi paraudok:cry: ir pradek ruosti oganizma sekanciam raundui(klinikoj sake nesekmes atveju galima kartoti praejus vienam ciklui).Taip kad pagerk vitaminu ir pirmyn mirksiukas.gif Tau tikrai pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 23, 17:48)
Aišku, tada turbūt taip ir yra, keista kad man apie tai nepasakė, geri ir nežinai nuo ko geri.

vat del to man mano gydytoja labai patinka, kad viska papasakoja ir sudelioja i "lentyneles" smile.gif

QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 17:59)

laikykis mergyt, labai liudna del taves sad.gif paskui pakelsi rankas ir i nauja kova - sekmingo ciklo link wub.gif

QUOTE(Corsica @ 2010 11 23, 19:53)
Siunciu daug daug virusiuku visoms  4u.gif

griebiu tuos virusiukus ax.gif
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 22:11)
Aciu,mergaites,uz atsakymus  smile.gif  O kaip ten su tuo specialiu kambariu- Vilniuje VK ? Nes  i IUI turta vezdavom is namu. Tai maniskis dabar truputi pergyvena,o kas,jei nepavyks blush2.gif  doh.gif  O pries IVF taip pat turta atplauna?

Yra tokie kambariukai ir atplauna, bet bent jau MB buvo sunku smile.gif Laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
turiu toki klausima "ne i tema", is karto sorry uz ji blush2.gif man po visu stimuliaciju, visa oda susirauke ir visa dregme kazkur "isgaravo". gal ir dar kam nors taip atsitiko? ka jus daret, kokiu priemoniu emetes?
Atsakyti