Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

[quote=Utopija,2010 11 23, 16:02]
Sveikutes 4u.gif

Skamba kaip tikras Kaledu stebuklas 4u.gif zinoma , kad prisimenam smile.gif Nuosirdziai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 15:02)
Sveikutes  4u.gif
Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

Utopija, tiesiog nuostabu wub.gif ciumpu viruselius ir iki pavasario juos "uzsisaldau" biggrin.gif

QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 16:16)
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....

Vilmosa 4u.gif liudna.... bet nosi aukstyn, taves laukia dar snaigutes, tik tu imuniteta silpninanciu nesugalvok savavaliskai pasiskirti pati sau, reikia receptuko ir juos kuri laika reikia gerti pastojus.

Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 19:05)
Kur gi musu Tr.Keberiokst pradingo? pas gyd buvo o pasipasakot neateina smile.gif uch slapuke :DDD

As cia! ax.gif
Ka tik grizau smile.gif

Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 21:40)
As cia! ax.gif
Ka tik grizau smile.gif
Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip  tongue.gif

Va cia tai nusiteikimas thumbup.gif Sausis tikrai bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 23, 20:43)
O kokią dozę gyd. skiria?

Dozes dar neskyre, bet jei nuspresiu deti saldytus, sake, kad reikes su dipherelinu daryti...skaiciuoju
Atsakyti
Utopija, sveikinu wub.gif thumbup.gif ir skubu griebti dvigubus virusiukus ,nes labai noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 23 lapkričio 2010 - 20:58
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 18:40)
Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip  tongue.gif

Tai gal ir gerai, be streso pasidarysi sausį mirksiukas.gif

Wiliux, matau bigsmile.gif Kokios naujienos pas tave?? ax.gif
Atsakyti
[quote=kukulka ]
Na tu ir slapuke 4u.gif sveikinam su nestuke.gif , ramaus ir sekmingo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,o pries IVF,kaip ir pries IUI,reikia susilaikyti nuo ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 19:02)

Iki vyro 'davinio' dvi dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:02)

jei ne su snaigutem - tai reikia susilaikyti... nes vyro turtas bus reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites,uz atsakymus smile.gif O kaip ten su tuo specialiu kambariu- Vilniuje VK ? Nes i IUI turta vezdavom is namu. Tai maniskis dabar truputi pergyvena,o kas,jei nepavyks blush2.gif doh.gif O pries IVF taip pat turta atplauna?
Atsakyti