[quote=Utopija,2010 11 23, 16:02]
Sveikutes
Skamba kaip tikras Kaledu stebuklas zinoma , kad prisimenam Nuosirdziai sveikinu
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 15:02)
Sveikutes
Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.
Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.
Utopija, tiesiog nuostabu ciumpu viruselius ir iki pavasario juos "uzsisaldau"
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 16:16)
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....
Vilmosa liudna.... bet nosi aukstyn, taves laukia dar snaigutes, tik tu imuniteta silpninanciu nesugalvok savavaliskai pasiskirti pati sau, reikia receptuko ir juos kuri laika reikia gerti pastojus.
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 19:05)
Kur gi musu Tr.Keberiokst pradingo? pas gyd buvo o pasipasakot neateina uch slapuke :DDD
As cia!
Ka tik grizau
Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 21:40)
As cia!
Ka tik grizau
Viktoriuk,kelk mane i sausi.Slopinancius pradesiu gruodzio gale,o visa kita sausio menesi laukia.Vis del to neapsieme jie gruodzio gale daryt,vien tik del Kaledu,nes pagal visus paskaiciavimus punkcija ir sodinimas manes lauktu butent svenciu laikotarpiu.Jie dirba,bet matyt mazina apsukas,sake tu pagrindiniu darbu per sventes nedaro.Na nedaro tai nedaro,man ir sausis tinka.Tik per sventes gal butu lengviau laukti,mintys kituom uzimtos truputi butu.Uz tat sausis bus mano laiminga menuo,ir ne kitaip
Ka tik grizau
Va cia tai nusiteikimas Sausis tikrai bus sekmingas
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 23, 20:43)
O kokią dozę gyd. skiria?
Dozes dar neskyre, bet jei nuspresiu deti saldytus, sake, kad reikes su dipherelinu daryti...skaiciuoju
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 18:40)
Tai gal ir gerai, be streso pasidarysi sausį
Wiliux, matau Kokios naujienos pas tave??
[quote=kukulka ]
Na tu ir slapuke sveikinam su , ramaus ir sekmingo nesiojimo
Na tu ir slapuke sveikinam su , ramaus ir sekmingo nesiojimo
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 19:02)
Mergaites,o pries IVF,kaip ir pries IUI,reikia susilaikyti nuo ND
Iki vyro 'davinio' dvi dienas
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 23, 21:02)
Mergaites,o pries IVF,kaip ir pries IUI,reikia susilaikyti nuo ND
jei ne su snaigutem - tai reikia susilaikyti... nes vyro turtas bus reikalingas