Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(SauleSauluze @ 2010 12 09, 15:49)
Beta, o kaip tau pavyko pirmaji vaikeli "gauti"? naturaliai?

Jo, naturaliai, dar visai jaunute buvau ir "netyciukas" gavosi....Man kiausintakius iseme, kai jam buvo 3 metukai.Gal del to ir nesukau dar sau galvos, viskas dzin buvo.
Atsakyti
Durnas klausimas:pradejus leistis slopinancius saugotis reikia ar jau nebe?Aplamai kaip su visais sitais reikaliukais per visa procesa?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 09, 14:19)
Durnas klausimas:pradejus leistis slopinancius saugotis reikia ar jau nebe?Aplamai kaip su visais sitais reikaliukais per visa procesa?

Butinai reikia saugotis,o kaip bus jeigu netycia pastosi?? Negalima juokauti mums gyd is karto pasake saugotis,o ir info lapelyje vaistu raso kad gali pakenkti vaisiui.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 09, 15:24)
Butinai reikia saugotis,o kaip bus jeigu netycia pastosi?? Negalima juokauti mums gyd is karto pasake saugotis,o ir info lapelyje vaistu raso kad gali pakenkti vaisiui.

Na as ta tai suprantu,kad nuo mm pradzios butinai reikia,bet as klausiu nuo slopinanciu.Juos gi leidies 21cd kaip po ovuliacijos praeje 7 dienos,plius slopinantys sustabdo bet koki augima,gleivines,folikulu ir t.t.Tai ar imanoma pastot tada?Klimaksas gi biggrin.gif Nu cia siaip,idomu pasidare.

O siaip esu skaicius apie pastojimus kai pradedi leisti buserelina,tik pastota savaite pries pacia leidimosi pradzia.Tai nelabai ka keicia,keliom negimdinis buvo,betpsa tas pas kurias kiausintakiai prasti,o kitos sekmingai isnesiojo.Matyt organizmas jau zinodamas apie nestuma,neleidzia viskam sustot.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 09, 14:37)
Na as ta tai suprantu,kad nuo mm pradzios butinai reikia,bet as klausiu nuo slopinanciu.Juos gi leidies 21cd kaip po ovuliacijos praeje 7 dienos,plius slopinantys sustabdo bet koki augima,gleivines,folikulu ir t.t.Tai ar imanoma pastot tada?Klimaksas gi biggrin.gif Nu cia siaip,idomu pasidare.

O siaip esu skaicius apie pastojimus kai pradedi leisti buserelina,tik pastota savaite pries pacia leidimosi pradzia.Tai nelabai ka keicia,keliom negimdinis buvo,betpsa tas pas kurias kiausintakiai prasti,o kitos sekmingai isnesiojo.Matyt organizmas jau zinodamas apie nestuma,neleidzia viskam sustot.

Nezinau,as klinikoj klausiau del to,sake visa laika saugotis smile.gif O kas liecia klimksa tai yra daug pavyzdziu kai moterys pastoja pacios to nezinodamos ir paskui sako kaip?? juk man klimaksas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 09, 17:19)

Aš nesisaugojau nei pirmą kart, nei dabar g.gif O gyd sakė gyvent įprastai. Bet gal čia tik man taip, nes aš 1 mėn gėriau KT, o slopinantys - tik 1 akuoliukas doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 09, 16:44)
Nezinau,as klinikoj klausiau del to,sake visa laika saugotis smile.gif  O kas liecia klimksa tai yra daug pavyzdziu kai moterys pastoja pacios to nezinodamos ir paskui sako kaip?? juk man klimaksas  lotuliukas.gif

Nesu girdėjusi tokio pavyzdžio. blink.gif Tik antraip žinau, jog moteris galvojo, kad atėjo klimaksas, o pasirodo pastojo.
O šiaip logiška jei leidiesi nuo 21 c.d. tai tikrai jokio folikulo nebėra, nematyčiau prasmės saugotis.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 09, 17:52)

kaip tavo sveikatele? gal jau geriau jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 09, 14:52)
Nesu girdėjusi tokio pavyzdžio.  blink.gif  Tik antraip žinau, jog moteris galvojo, kad atėjo klimaksas, o pasirodo pastojo.
  O šiaip logiška jei leidiesi nuo 21 c.d. tai tikrai jokio folikulo nebėra, nematyčiau prasmės saugotis.

O va as esu smile.gif mano drauges mama pastojo kai jau jau buvo 52..o jau ir menesines buvo beveik dingusios klimaksas prasidejes..o pastojo smile.gif nu kazkaip tai nutiko gi..vejas nepripute smile.gif...
Na nezinau kiek daktaru tiek nuomoniu,man irigi keistai nuskambejo,(nes lt kai gydemes tai sake kaip norit,bet galit ir nesisaugot) bet pasake geriau saugokis tai ir saugausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 09, 17:55)
kaip tavo sveikatele? gal jau geriau jautiesi?

Ačiū, Atiloja, už rūpestėlį 4u.gif
Bandau gydytis, dieną jau buvau ir temperatūrą numušus, bet va vakare vėl kyla. Šiandien jau reiks tikrai likti lovoj su draugužiu kompu doh.gif O ryt žiūrėsiu. Gaila penktadienis, o ne pav pirmadienis. Nors pas gyd kreipčiausi tik kraštutiniu atveju vistiek. Ką gi jam pasakyčiau?

Tavęs net neklausiu, kaip laikaisi 4u.gif Suprantu, kaip sunku, ne tik dėl atidėjimo, bet ir apsisprendime 4u.gif Gaila tik kad nieko negaliu patarti, nebuvau dar susidūrus su tuo
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 09, 15:57)
O va as esu smile.gif mano drauges mama pastojo kai jau jau buvo 52..o jau ir menesines buvo beveik dingusios klimaksas prasidejes..o pastojo smile.gif nu kazkaip tai nutiko gi..vejas nepripute smile.gif...
Na nezinau kiek daktaru tiek nuomoniu,man irigi keistai nuskambejo,(nes lt kai gydemes tai sake kaip norit,bet galit ir nesisaugot) bet pasake geriau saugokis tai ir saugausi  bigsmile.gif

Na kai natur klimaksas ir dar pradzia tai suprantu,hormonai aukstyn zemyn,gal kokia spontanine ovuliacija ir ivyko,bet kai vaistu dozem viskas slopinama tai niekas ten nebauga,juolab ir taip antroj ciklo pusej.Folikulu auginimas ir tai kontroliuojamas yra,nors ka zinai gal ten koks vienas ir ovuliuoja,bet taip neatsitiktu irgi kazkokie vaistai skiriami.
Nzn,mano galva svarbiausia saugotis ir nepastot pries leidziantis slopinancius (ypac jei kiausintakiai prasti,kad nebutu negimdinis koks ar pan.)po to jau kazkaip nelabai tikiu,kad net ir norint iseitu pastot.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 09, 18:04)
Ačiū, Atiloja, už rūpestėlį 4u.gif
*Bandau gydytis, dieną jau buvau ir temperatūrą numušus, bet va vakare vėl kyla. Šiandien jau reiks tikrai likti lovoj su draugužiu kompu doh.gif O ryt žiūrėsiu. Gaila penktadienis, o ne pav pirmadienis. Nors pas gyd kreipčiausi tik kraštutiniu atveju vistiek. Ką gi jam pasakyčiau?

**Tavęs net neklausiu, kaip laikaisi 4u.gif  Suprantu, kaip sunku, ne tik dėl atidėjimo, bet ir apsisprendime 4u.gif  Gaila tik kad nieko negaliu patarti, nebuvau dar susidūrus su tuo

*Sveik greiciau 4u.gif pasiskaityk vilnieciu temuteje, ten mergaites diskutavo kaip gydytis naturaliais budais mirksiukas.gif
**aha, sunku... sad.gif, bet nieko cia nepadarysi..., va prisirankiosiu mergaiciu patirtis ir apsispresiu, ka man daryt...
Atsakyti