Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 08, 11:14)
as va katik gryzau is patikrinimo, tai gavau tokias naujienas kad pasmane ten baisiai daug tu kiausineliu prisiveise ir penktadieni juos jau ims, bet jeigu ir toliau sitaip organizmas skatinsis tai teks palaukti vieno menesiniu ciklo kad galetu man juos apvaisintus atgal sudeti verysad.gif  jezus tai as nevaisinga tai perdaug vaisinga doh.gif  gal kam dar taip buvo?

man irgi baisiai daug priaugo - net 36... juos ispunktavo, apvaisino, ir uzsalde... o paskui organizmas atsigavo nuo vaistu - gal taip ir geriau. Nes tos dozes stimuliuojanciu irgi ne labai palanku musu zirniukams... kazkuri buvo rasiusi, kad kazkurioje salyje iskart po stimuliacijos net nesodina, o palaukia, kada organizmas atsigaus po hormonu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 08, 21:15)
... kazkuri buvo rasiusi, kad kazkurioje salyje iskart po stimuliacijos net nesodina, o palaukia, kada organizmas atsigaus po hormonu...  thumbup.gif

thumbup.gif Man sitas patinka smile.gif Tikiuosi mano snaigutes ta pati galvos kai jas ten susodins bigsmile.gif Kaip tik bus 1 ciklas praejes ir hormonai nustoje kadrili sokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 21:30)
thumbup.gif  Man sitas patinka smile.gif Tikiuosi mano snaigutes ta pati galvos kai jas ten susodins  bigsmile.gif  Kaip tik bus 1 ciklas praejes ir hormonai nustoje kadrili sokt  biggrin.gif

vat vat, tie hormonai tai ne juokas... va uzvakar susileidau tik Ovitrelle, o jau pilvas visas uzia... doh.gif
Atsakyti
Sios dienos LRS reziume:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=39481173
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 08, 23:33)

skaiciau...kazin kaip baigsis viskas? jei gerai supratau, jei ir kompensuotu tai tik uz pavykusias proceduras nestuke.gif o jei nepavyksta kokiud du kart tai is savo kisenes? neikirtau biskiuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 08, 22:33)

Dangutės Mikutienės projektas tiesiog žiaurus sad.gif Kompensuotų tik už pavykusias paslaugas, o sėkmės tikimybė sumažėtų drastiškai... O ir dabar tiek daug mokama sad.gif Ir šiaip, kaži ar gydytojai gali užauginti tiksliai tris kiaušinėlius iš viso?
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 09, 08:37)
Dangutės Mikutienės projektas tiesiog žiaurus sad.gif Kompensuotų tik už pavykusias paslaugas, o sėkmės tikimybė sumažėtų drastiškai... O ir dabar tiek daug mokama sad.gif Ir šiaip, kaži ar gydytojai gali užauginti tiksliai tris kiaušinėlius iš viso?

Būtent, kad embrionų skaičiaus numatyti negalima. Jei leis apvaisinti tik 3 kiaušialąstes didelė tikimybė, jog gali apsivaisinti tik 2, 1 ar išviso nei vienos. verysad.gif Baisiau negali būti kai praeini visą procesą ir galutiniame variante nėra ką įsodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 09 gruodžio 2010 - 08:55
Labas rytas, mergaitės, help.gif
Susirgau, bijau, kad nebūčiau ir labai.
Sloga katastrofiška, gerklė irgi, bet dar dasidėjo kosulys skausmingas ir gilus, temperatūra nuo paracetamolio nebelabai nukrenta. Šiandien jau likau lovoj, vakar dar vaikščiojau. Kuo patartumėt gydytis? Mėgdavau išgerti tų arbatų - Theraflu ir pan, bet gal nelabai jos gerai? Iki stimuliacojos pradžios liko savaitė.

O dėl to įstatymo, tai aš bijau, kad nepadarytų dar blogiau negu dabar yra
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 09, 10:05)
Sloga katastrofiška, gerklė irgi, bet dar dasidėjo kosulys skausmingas ir gilus, temperatūra nuo paracetamolio nebelabai nukrenta. Šiandien jau likau lovoj, vakar dar vaikščiojau. Kuo patartumėt gydytis? Mėgdavau išgerti tų arbatų - Theraflu ir pan, bet gal nelabai jos gerai? Iki stimuliacojos pradžios liko savaitė.

Dar pasveiksi jei savaite liko iki stimuliaciju.Tol, kol nepradeti vartoti hormonai, as tavo vietoj pilnu tempu gerciau vaistus persalimui naikinti.Bet cia as taip daryciau.Nes tikriausiai butu blogiau pradeti stimuliacija stipriai susirgus nei vaistais issigydyti iki jos.....
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 09, 10:05)

Mane po isodinimo puole ligos. Daug geriau arbatos su medum. O taip pat imbieras, citrina, medus - arbata liuks. Laikykis sirdele. Suprantu, ir taip neramu del visko, o dar ligos puola.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 09, 07:05)

As neseniai p[raejau ta baisu skausminga kosuli su sloga ir temperatura..Mano gydimas buvo Inhaliacijomis gerklei(man labai padejo) jeigu turi arbatmedzio aliejaus,keli lasai i verdanti vandeni,ranksluostis ant galvos ir kvepuojam smile.gif O dar gerk Daug avieciu,citrina,medus,imbieras arbata,ir dar dadek tas gydomasias i tarpus,paracetamolis..tu stipriuju as tau nepatarciau..juk tik savaitele beliko o tau dabar kuo maziau medikamentu reikia..bandyk lengvai gyditis,o svarbiauisia siltai sedek namuciuose...ir dar pakaitink kojas su daug druskos smile.gif

Jooo o va su tuo istatymu tai nesamonne blink.gif ,kazkaip pasitikejimo neteikia...Ziauru kad tikrai nepadarytu dar blogiau negu buvo..stimuliacija praeita o isodinimui nieko bebeliks schmoll.gif Baisiau ir but negali....
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 09, 11:51)
Jooo o va su tuo istatymu tai nesamonne  blink.gif ,kazkaip pasitikejimo neteikia...Ziauru kad tikrai nepadarytu dar blogiau negu buvo...

o as kazkaip nusiteikusi optimistiskiau ax.gif
manau, vien del to fakto, kad sukuriamu embrionu skaiciaus numatyti negalima, tures buti leidziamas embrionu saldymas. nes jei padarys priesingai - tada jau visiskas absurdas ir jokios logikos schmoll.gif
va del donorystes, tai esu beveik 100% tikra, kad neiteisins unsure.gif
nu bet kol kas turbut ner ko cia sakem ant vandenio rasyt - pagyvensim pamatysim, kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti