Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Svirple @ 2010 12 08, 16:46)
Sveikos,

Aš ir linkiu Tiffani Kalėdinių stebuklų, Beta1 sulaukt greitai naujo starto, o ir visoms kitoms gero nusteikimo ir nepasidavimo.
Pirmadienį man jau įdėjo 3 žirniukus (ar taškiukus, ar burbuliukus, nžn wink.gif ), bet gal dar užaugs bent viena balstocista ir ją dar pridės.
Bet galvoju, kaip Jūs susitvarkot su visais tais dalykais... Man pilvas buvo taip išsipūtęs, kad manau kolegės jau seniai užrašė į dekretines, kas vis dėlto nelabai smagu sad.gif nes aš juk nieko nežinau, kaip bus sad.gif Bandau visaip save saugot, bet va vienas mažas ginčas su vyru ir jau man atrodo kad mano žirniukai pabėgs nuo mūsų sad.gif Nebežinau dabar, ar kavos tikrai geriau negert, ar nieko tokio, šiandien išgėriau net lašą alkoholio, nes buvo kolegės gimtadienis ir nenorėjau dar visko skatinti... O dar tas niekam nieko nesakymas tai irgi pribaigia - nebetelpu savy. Tad va ir surašaiu čia viską smile.gif Tikiuosi nesupyksit.

Galima prigalvoti įvairių pasiteisinimų: nevirškina ir pan., o geriausiai pasiimti atostogas, jei jau taip bijai žvilsgnių. Aš tai tiesiog patarčiau nekreipti dėmesį kitus ir džiaugtis tuo pilveliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš ir linkiu Tiffani Kalėdinių stebuklų, Beta1 sulaukt greitai naujo starto, o ir visoms kitoms gero nusteikimo ir nepasidavimo.
Pirmadienį man jau įdėjo 3 žirniukus (ar taškiukus, ar burbuliukus, nžn wink.gif ), bet gal dar užaugs bent viena balstocista ir ją dar pridės.
Bet galvoju, kaip Jūs susitvarkot su visais tais dalykais... Man pilvas buvo taip išsipūtęs, kad manau kolegės jau seniai užrašė į dekretines, kas vis dėlto nelabai smagu sad.gif nes aš juk nieko nežinau, kaip bus sad.gif Bandau visaip save saugot, bet va vienas mažas ginčas su vyru ir jau man atrodo kad mano žirniukai pabėgs nuo mūsų sad.gif Nebežinau dabar, ar kavos tikrai geriau negert, ar nieko tokio, šiandien išgėriau net lašą alkoholio, nes buvo kolegės gimtadienis ir nenorėjau dar visko skatinti... O dar tas niekam nieko nesakymas tai irgi pribaigia - nebetelpu savy. Tad va ir surašaiu čia viską smile.gif Tikiuosi nesupyksit.

Oi tu taip stipriai nesijaudink....ir su vyru pasipykti kartais gerai mirksiukas.gif Gara nuleisti smile.gif O kad tokie mazi veiksniai turetu kazkokios lemiamos itakos tai nemanau.As pati U klausiau ar galejo mano maziukui/ams pakenkti didziulis stresas, nes kai suzinojau savo teigiama atsakyma, suzinojau ir apie mano artimo zmogaus mirti.Pralaiksciau po visa LT ir laidotuves beveik savaite.Bet jinai mane uztikrino, kad jeigu jau yra kazkas ir vystosi, tai net tokie stresai neitakos nieko.Taip kad linkiu tau ramybes ir saves del nieko negrauzk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Suprantamas ir pažįstamas tavo nerimas dėl visko doh.gif Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai 4u.gif
O kur tu dareisi? 3 įdėjo ir dar įdės jei užaugs? Kelintas kartas?
Atsakyti
Atijola, papasakosiu savo patirti 4u.gif
po lapar. pamate, kad kiausintakiai abudu nefunkcionalus:susisuke ir hidrosalpingsuose-uzdegiminiame skystyje. Tuomet buvo keli vartiantai ka daryti:palikti juos su tuo uzdegimu ir toliau ''na ura'' daryti(atmetem si varianta iskart, nes bet kokiu atveju reikejo jau ir pries tai IVF del vyrisku bedu), arba salinti lauk. Salinimo variantai issikonsultavus su keliais medikais buvo trys: salinti visus kiausintakius(sis variantas atkrito todel, kad salinant kiausintakius pasisalina su jais kartu ir kraujagysles, kurios veliau stimuliuojant nebeteiktu kiausidems ''maitinimo''-blogiau gali stimuliuotis); uzdeti tik klipsus ant ju-''uzristi''(sis variantas veliau atkrito del to, jog nera zinoma, kas su tais klipsais butu nestumo metu kai organizmas pleciasi, juk jie vistiek yra svetimkuniai, o siaip gi klipsai atvirksciai nei mums yra dedami norint apsisaugoti nuo nestumo); ir trecias priimtas variantas buvo tiesiog nukirpti kiausintakius ties susijungimu su gimda idant nebutu kontakto tarp ju, galus uzaklinant.
aisku, galbut mums buvo lengviau priimti sprendima, nes kaip jau sakiau IVF bet kokiu atveju reikejo del blogos spermos. Ka tau daryti ir patarti...jei vistik mastot apie savus vaikus ir ketinat naudotis IVF, tuomet matyt vertetu salinti...Deja, tik patys abu turit apsispresti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,norejau pasiklausti ar priimtas istatymas del pagalbinio apvaisinimo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuteee: 08 gruodžio 2010 - 18:25
QUOTE(Justuteee @ 2010 12 08, 18:25)
sveikos merginos,norejau pasiklausti  ar priimtas istatymas del pagalbinio apvaisinimo ?

Kad jį svarstys tik gruodžio 21 dieną, šiandien kiek žinau buvo abiejų pusių pasisakymai, gal praneš mergaitės kaip sekėsi.
Atsakyti
Sveikos,

Aciu uz palaikyma smile.gif Ir tau linkiu Kaledinių stebuklu;) O kadangi pas tave netgi 3 tai net neabejoju, kad isitvirtins ir pasiliks 9 menesiukus smile.gif Man irgi isodinimas buvo pirmadieni tai lauksim skaiciuku kartu smile.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti ax.gif, kokiu laiku leidziates Cetrotide, ryte ar vakare?
kaip suprantu jie blokuojantys.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 08, 15:51)
Galima prigalvoti įvairių pasiteisinimų: nevirškina ir pan., o geriausiai pasiimti atostogas, jei jau taip bijai žvilsgnių. Aš tai tiesiog patarčiau nekreipti dėmesį kitus ir džiaugtis tuo pilveliu 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 16:04)
Oi tu taip stipriai nesijaudink....ir su vyru pasipykti kartais gerai  mirksiukas.gif  Gara nuleisti smile.gif O kad tokie mazi veiksniai turetu kazkokios lemiamos itakos tai nemanau.As pati U klausiau ar galejo mano maziukui/ams pakenkti didziulis stresas, nes kai suzinojau savo teigiama atsakyma, suzinojau ir apie mano artimo zmogaus mirti.Pralaiksciau po visa LT ir laidotuves beveik savaite.Bet jinai mane uztikrino, kad jeigu jau yra kazkas ir vystosi, tai net tokie stresai neitakos nieko.Taip kad linkiu tau ramybes ir saves del nieko negrauzk  mirksiukas.gif

QUOTE(egk @ 2010 12 08, 17:17)
Suprantamas ir pažįstamas tavo nerimas dėl visko doh.gif  Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai 4u.gif
O kur tu dareisi? 3 įdėjo ir dar įdės jei užaugs? Kelintas kartas?

Ačiū už patarimus ir paaiškinimus! Ir aš vis kažkaip tikiuosi, kad kiekviena smulkmena neįtakos galutinio rezultato... O atostogų neėmiau, nes bijau, kad būtų labai sunku išlaukti šį laiką būnant namie.
egk, as G. Bogdanskienės centre pirmą kartą darausi. Taip, įdės, jei užaugs. Mums taip patarė, mačiau kad ir kitos yra taip darę?
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 12 08, 20:49)
Mergaites norejau paklausti ax.gif, kokiu laiku leidziates Cetrotide, ryte ar vakare?
Ačiū.

Aš leisdavausi vakarais kartu su gonaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 08, 21:54)
Aš leisdavausi vakarais kartu su gonaliu  smile.gif

Aš irgi taip galvoju daryti, manau bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 12 08, 19:49)
Ačiū.

Gydytoja turi tikslų laiką nurodyti, aš leidausi ryte ir tiksliai tą valandą, galima pusvalandžio paklaida.
Atsakyti