Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(sniege555 @ 2010 12 05, 21:39)
Sveika, aš HCG kartojau 16dpį, bet, manau, neverta... Tuoj tas šeštad ir vyksim pas gyd  ax.gif
Twiny, kokios tavo naujienos? Kaip jūs laikotės visi?  mirksiukas.gif
Na, rita555, laukiam naujienų  4u.gif

sveikute, aciu kad domies 4u.gif pas mus naujienos neblogos, abu sirdukai plaka auga,kiekviena diena vistiek su tokiu nerimo kirminu gyvenu kad tik taip ir toliau augtu stipretu! smile.gif ir greiciau pasiektume 12savaiteliu! smile.gif
o kas liecia mano savijauta, tai viena diena geriau kita blogiau, turiu omeny papykina vis, bet iki WC lygio dar nebuvo biggrin.gif tikiuos ir nedaeisim! lb sunku su maistu ,sugalvot ko noriu valgyt, nes apie daug ka pagalvojus pykina. nakty konkreti nemiga kamuoja, bludiju! doh.gif diena miego noriu! doh.gif tai va taip ir gyvenam! smile.gif
laukiu tavo naujienu is pasimatymo sestad, labai tikiuos kad plaks ir antras sirdukas wub.gif

QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 17:33)
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos,nespejau nei namo gristi kaip atejo mmm.skausmingos ir negailestingos  verysad.gif  .kazkaip nuojauta taip ir kuzdejo kad bus,gaila labai... bet manau cikla praleisiu ir dar bandysiu,trecia,paskutini karta.aisku jei vyra ikalbinsiu,nes jam nuotaika tai visai nekokia.

gaila mergyt verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 12 06, 16:35)
sveikute, aciu kad domies 4u.gif  pas mus naujienos neblogos, abu sirdukai plaka auga,kiekviena diena vistiek su tokiu nerimo kirminu gyvenu kad tik taip ir toliau augtu stipretu!  smile.gif ir greiciau pasiektume 12savaiteliu! smile.gif
o kas liecia mano savijauta, tai viena diena geriau kita blogiau, turiu omeny papykina vis, bet iki WC lygio dar nebuvo  biggrin.gif tikiuos ir nedaeisim! lb sunku su maistu ,sugalvot ko noriu valgyt, nes apie daug ka pagalvojus pykina. nakty konkreti nemiga kamuoja, bludiju! doh.gif diena miego noriu! doh.gif tai va taip ir gyvenam! smile.gif
laukiu tavo naujienu is pasimatymo sestad, labai tikiuos kad plaks ir antras sirdukas  wub.gif
gaila mergyt  verysad.gif  console.gif

Didziausi sveikinimai tau mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit diduciai ir su kiekviena dienele tiprekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 06, 20:40)
Didziausi sveikinimai tau mergyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif  aukit diduciai ir su kiekviena dienele tiprekit  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif laukiu kada jus mergaites tokias naujienas rasysit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 12 06, 18:50)
aciu  4u.gif laukiu kada jus mergaites tokias naujienas rasysit  wub.gif

oi,kaip noreciau greiciau tokiasnaujienas ir as paskelbt... ax.gif kaip D duos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 15:33)
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos,nespejau nei namo gristi kaip atejo mmm.skausmingos ir negailestingos  verysad.gif  .kazkaip nuojauta taip ir kuzdejo kad bus,gaila labai... bet manau cikla praleisiu ir dar bandysiu,trecia,paskutini karta.aisku jei vyra ikalbinsiu,nes jam nuotaika tai visai nekokia.

Labai labai gaila verysad.gif Stiprybes 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2010 12 06, 17:45)
O pilve - tai visokių ten jausmų būna  bigsmile.gif

Gyvenimas ten vyksta thumbup.gif
QUOTE(Twiny @ 2010 12 06, 18:35)
sveikute, aciu kad domies 4u.gif  pas mus naujienos neblogos, abu sirdukai plaka auga,kiekviena diena vistiek su tokiu nerimo kirminu gyvenu kad tik taip ir toliau augtu stipretu!  smile.gif ir greiciau pasiektume 12savaiteliu! smile.gif

Tai zinoma,kad taip ir toliau augs smile.gif Ramybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tivita @ 2010 12 06, 00:19)
patikek kaip susinervinau doh.gif  bet dabar kai ailima viska sauniai isaiskino nusiraminau blush2.gif  as ir labai tikiuosi , tiksliau ne tikiuosi , o zinau, kad tai bus musu pirmas ir sekmingas IVF + ISCI tongue.gif esu nusiteikus labai optimistiskai nors seip gyvenime esu pesimiste, bet dabar sau esu isikalus i galva, kad mums tikrai pavyks smile.gif  , tik , kad pirmoji diena stimuliacijos gavosi nevykusi doh.gif

Saunuole,kad visos mintys nukreiptos tik i sekme !!! thumbup.gif Taip ir bus smile.gif
Na o as tokiomis mintimis pasigirti negaliu- siandien dar tik 6 dpi,o as jau nuo 4 dpi pilna pesimistiniu minciu( grynai kaip pries nepavykusius IUI) unsure.gif Jau lyg ir vos teplioja...
Mergaites,o 10dpi jau galiu daryti kraujo tyrima? Taip ispuola,kad tai bus penktadienis,o Crinone turiu tik iki sestadienio- tai kad zinociau,pirkti jo dar ,ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 06 gruodžio 2010 - 20:24
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 06, 22:37)
    Mergaites,o 10dpi jau galiu daryti kraujo tyrima?  Taip ispuola,kad tai bus penktadienis,o Crinone turiu tik iki sestadienio- tai kad zinociau,pirkti jo dar ,ar ne.

Taip, gali 10 DPĮ daryti kraujo tyrimą. 6 DPį per anksti mmm, tokiomis dienomis merginoms kartais būna implantacinis kraujavimas. Taip, kad pasistenk nusiraminti smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 12 06, 20:55)
Taip, gali 10 DPĮ daryti kraujo tyrimą.  6 DPį per anksti mmm, tokiomis dienomis merginoms kartais būna implantacinis kraujavimas. Taip, kad pasistenk nusiraminti smile.gif Sėkmės 4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=juroszuvedra,2010 12 06, 20:37]
Saunuole,kad visos mintys nukreiptos tik i sekme !!! thumbup.gif Taip ir bus smile.gif
Na o as tokiomis mintimis pasigirti negaliu- siandien dar tik 6 dpi,o as jau nuo 4 dpi pilna pesimistiniu minciu( grynai kaip pries nepavykusius IUI) unsure.gif Jau lyg ir vos teplioja...

Viskas bus gerai juk kitaip ir negali buti mirksiukas.gif ir nestresuok pirma laiko, visas blogas mintis vyk kuo toliau. Aisku man dabar lengva patarinet, bet turbut uz dvieju savaiciu pati stresuosiu taip kaip tu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tivita: 06 gruodžio 2010 - 21:13
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 06, 20:37)
    Mergaites,o 10dpi jau galiu daryti kraujo tyrima?  Taip ispuola,kad tai bus penktadienis,o Crinone turiu tik iki sestadienio- tai kad zinociau,pirkti jo dar ,ar ne.

man po isodinimo 10 diena ir sake padaryt HCG. taigi, eik drasiai! viskas bus gerai!! thumbup.gif lauksim dideliu skaiciuku... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 06, 19:24)
nenoriu gasdinti, bet geriau butu tau punkcija skyscio nusiurbimui - jausies DAUUUGGG geriau, ir ramiau. nes as turejau geguzes men irgi didziule hiperstimuliacija, per savaite 2 kart nusiurbe skyscius, po 3 ltr laseliniu. ir atsistate viskas. nes antros punkcijos nusiurbimui net pati pasiprasiau, nes buvo sunku kvepuot... pasirodo, hiperstimuliacija daznai buna toms, kam uzauga daugiau folikulu, nes tuomet pradeda daugiau gamintis hormonu. bet zinok, po punkcijos viskas paskui labai gerai, jau po men. mano kiausides buvo norm dydzio (po folikulu punkcijos viena sieke 10mm  doh.gif ) taigi, kaip ir mano gydytojas sake - jei jauti diskomforta, rekomenduoja punkcija (ji neskausminga, nes su pilna narkoze, ir trunka apie 20 min) bet paskui super geras jausmas!!  thumbup.gif  jei reiketu platesnes info, rasyk i az - mielai papasakosiu savo isgyventa hiper...  thumbup.gif dabar kazkaip viskas jau normaliau atrodo...  thumbup.gif
papildyta:
rita555 - labai gaila.. imk  4u.gif  stiprybes

Aciu uz info.
Vakar pas daktare buvau, tai siandien guluos i ligonine punkcijai. Tik toks jausmas, kad net siandien maziau issiputus esu, kas irgi gasdina...tikiuosi neprasides mms...
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 06, 21:37)
Labai labai gaila  verysad.gif  Stiprybes  4u.gif
Gyvenimas ten vyksta  thumbup.gif

Tai zinoma,kad taip ir toliau augs  smile.gif  Ramybes  4u.gif
Papildyta:

Saunuole,kad visos mintys nukreiptos tik i sekme !!! thumbup.gif  Taip ir bus  smile.gif
  Na o as tokiomis mintimis pasigirti negaliu- siandien dar tik 6 dpi,o as jau nuo 4 dpi pilna pesimistiniu minciu( grynai kaip pries nepavykusius IUI)  unsure.gif  Jau lyg ir vos teplioja...

Labai pazistamas jausmas, as siandien tik 5 diena su isodintomis blastocistomis, o pilvo maudimas siaubingas. Nakti ismuse prakaitas-visa slapia buvau ir pradejo ziauriai mausti-skaudeti pilva ir strenas. Kai tokie dalykai vyksta labai sunku susikaupti ties optimistinemis mintimis.
O 10 diena pilnai gali daryti tyrimuka. Man kaip tik paskyre pirmadieni, desimta diena pasidaryti. Linkiu Tau ir sau ir kitoms bendro likimo mergaitems islaukti, gauti teigiama rezultata ir keliauti i nestuke.gif ar nestuke.gif nestuke.gif skyreli
Atsakyti
Viktoriuk, brauk mane is sarasu, nutraukem stimuliacijas sad.gif Ruosiuos sausi LP+histero
Atsakyti