mykolina,kaip tu jautiesi? man taip dziugu uz tave .linkiu visoms mergaitems sekmes .
Papildyta:
vaziavom savo masina,neskubedami.ir ten daugiau lovoje laika leidau,maniau pabegsiu is namu,nuo neramiu laukimo dienu.bet...
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 13:53)
mykolina,kaip tu jautiesi? man taip dziugu uz tave .linkiu visoms mergaitems sekmes .
Papildyta:
vaziavom savo masina,neskubedami.ir ten daugiau lovoje laika leidau,maniau pabegsiu is namu,nuo neramiu laukimo dienu.bet...
Papildyta:
Tai va gal tas vaziavimas tau ir ne i nauda (( bet nieko nenusimink laikykis!!! ...mes kai lt daremes IVF-us tai as po keliu dienu tai skridau tai su masina vaziavom,tai va nei karto ir neprilipo,o si karta kabinosi kad daugiau ilsejausi,ir niekur ilgom distancijom nevaziavau...
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 16:53)
Aciu uz rupesti Nezinau net kaip as cia jauciuosi, pilva skauda vis laiks nuo laiko, paguliu praeina, o siaip tai su nerimu laukiu vizito pas Treijsa, baisu darosi ka pamatys Tau tai linkiu dideles stiprybes ir kai atsigausit toliau siekti tikslo
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 02, 12:10)
Mano antras IVF, Klaipedoj Jolsanoj dariau.
Bet turiu grand hiperstimuliacija...jauciuosi traaagiskai, skauda net visus sonkaulius, esu kaip 6 men nestume. 18 val einu pas daktare, paziuresim, ka pasakys. Uff...
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 06, 14:10)
Bet turiu grand hiperstimuliacija...jauciuosi traaagiskai, skauda net visus sonkaulius, esu kaip 6 men nestume. 18 val einu pas daktare, paziuresim, ka pasakys. Uff...
Siaubas,laikykis!
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 06, 17:10)
Laikykis
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 17:33)
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos,nespejau nei namo gristi kaip atejo mmm.skausmingos ir negailestingos .kazkaip nuojauta taip ir kuzdejo kad bus,gaila labai... bet manau cikla praleisiu ir dar bandysiu,trecia,paskutini karta.aisku jei vyra ikalbinsiu,nes jam nuotaika tai visai nekokia.
kaip gaila
QUOTE(mykolina @ 2010 12 05, 22:47)
sniege555 aciu uz atsakyma. Kaip tu laikaisi?
Dar mergaites idomu pasidare kiek reikes man dabar uz vizitus moketi pas Treijsa Parasykit kuriai pasiseke ir lankosi pradzioj pas ji
Dar mergaites idomu pasidare kiek reikes man dabar uz vizitus moketi pas Treijsa Parasykit kuriai pasiseke ir lankosi pradzioj pas ji
Sveika, aš taip pat nerimu gyvenu. Nei pykina, blogumai praėjo, ant krūtinės tik venos išryškėjo, bet skaičiau, kad taip turi būti. Na, dažniau pavargstu, ir miego po pietų labai noriu - tiesiog priepuoliai būna. O pilve - tai visokių ten jausmų būna
Aš pas gyd po sėkmingo HCG buvau jau tris kartus. Mokėjau: 10 Lv, 10Lv, ir paskutinį kartą 17 Lv, kai jau širdučių klausėsi. Visus kartus gavau foto parsivežti su savimi tai va, aš jau už pirmą konsultaciją po IVF iš kart mokėjau, o buvau skaičiusi, kad ta konsultacija ar sėkmės, ar nesėkmės atveju, yra nemokama. Bet tai netiesa
O tu nekreipk dėmesio į tuos jausmus - skausmus. Du leliai pas tave kuičiasi, namelius augina ir patys auga O tu nori nieko nejausti???
QUOTE(Tivita @ 2010 12 06, 00:09)
sveikutes
as siandien pradedu stimuliacija, tiksliau dabar eisiu susileist gonalio 112.5 pirmas kartas, tai labai jaudinuosi
as siandien pradedu stimuliacija, tiksliau dabar eisiu susileist gonalio 112.5 pirmas kartas, tai labai jaudinuosi
Aš per Youtube peržiūrėjau gal 10 filmukų, įvesdavau "Gonal injections" ir stebėjau visas smulkmenas, kaip ir ką ten daryti Padėjo. Sėkmės tau
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 17:33)
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos.
Laikykis, mergyt ... Tikiu, kad rasit jėgų dar vienam mūšiui, to labai linkiu.
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 06, 18:45)
Sveika, aš taip pat nerimu gyvenu. Nei pykina, blogumai praėjo, ant krūtinės tik venos išryškėjo, bet skaičiau, kad taip turi būti. Na, dažniau pavargstu, ir miego po pietų labai noriu - tiesiog priepuoliai būna. O pilve - tai visokių ten jausmų būna
Aš pas gyd po sėkmingo HCG buvau jau tris kartus. Mokėjau: 10 Lv, 10Lv, ir paskutinį kartą 17 Lv, kai jau širdučių klausėsi. Visus kartus gavau foto parsivežti su savimi tai va, aš jau už pirmą konsultaciją po IVF iš kart mokėjau, o buvau skaičiusi, kad ta konsultacija ar sėkmės, ar nesėkmės atveju, yra nemokama. Bet tai netiesa
As irgi esu skaiciusi kad nekainuoja pirmas vizitas po IVF ir sekmes ir nesekmes atveju Gal pasikeite. O kiek laiko reikes pas ji vazineti kazin Vis galvoju kiek man tu savaiciu sestadieni skaitysis ir ka jau pamatys
O tu laikykis, aciu uz info, stiprybes, nepervark As dar savaitele tinginiausiu
Ai dar atsiminiau, o crinone dar vartoji?
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 06, 16:10)
nenoriu gasdinti, bet geriau butu tau punkcija skyscio nusiurbimui - jausies DAUUUGGG geriau, ir ramiau. nes as turejau geguzes men irgi didziule hiperstimuliacija, per savaite 2 kart nusiurbe skyscius, po 3 ltr laseliniu. ir atsistate viskas. nes antros punkcijos nusiurbimui net pati pasiprasiau, nes buvo sunku kvepuot... pasirodo, hiperstimuliacija daznai buna toms, kam uzauga daugiau folikulu, nes tuomet pradeda daugiau gamintis hormonu. bet zinok, po punkcijos viskas paskui labai gerai, jau po men. mano kiausides buvo norm dydzio (po folikulu punkcijos viena sieke 10mm ) taigi, kaip ir mano gydytojas sake - jei jauti diskomforta, rekomenduoja punkcija (ji neskausminga, nes su pilna narkoze, ir trunka apie 20 min) bet paskui super geras jausmas!! jei reiketu platesnes info, rasyk i az - mielai papasakosiu savo isgyventa hiper... dabar kazkaip viskas jau normaliau atrodo...
papildyta:
rita555 - labai gaila.. imk stiprybes
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 06, 13:49)
sveika prisijungus linkiu kad neilgam ,kad kuo greiciau persekeltum i skyreli o tai kad maudzia pilva tai nieko baisaus,tavo maziliai kuiciasi pas tave siuom dienom kaip tik turejo vikti implantacija.taigi raminkis tik pozitivus mastimas ir ramibe :4u:kur daraisi,kelintas kartas?
Ačiū už priėmimą ir palinkėjimus. Labai norėčiau, kad tai būtų tik tarpinė stotelė į skyrelį.
Man jau trečias IVF (pirmas buvo negimdinis, antras biocheminis neštumas), bet pirmus abu kartus krūtinė buvo skausminga, o dabar tik pilvą maudžia ir paraižo tai vienoje tai kitoje pusėje. Raminu save, kad dar pradžia, bet matyt jau labai nekantri pasidariau.