Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

Avilte, kiek Lenkijoje kainuoja Diphereline ?
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 11 23, 18:20)
Man taip pat buvo skirtas Prednisolon per pirmaji IVF ir gyd paaiskino, kad jis yra imutitetui slopinti, ir jei neklystu, as ji dar geriau kazkiek laiko ir pastojus.
Vilmosa laikykis, nenuleisk ranku ir tikek savo sekme - ji butinai aplankys! Imk 4u.gif

kad ir kaip pirmom dienom nepasisekimo atveju sunku buna bet tikrai ranku nenuleisiu,kaip sakoma per kancias i zvaigzdes....gyvenimas tuo nesibaige...dar jau biski nuzliumbiau itampa tongue.gif tai biski lengviau blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 05:02)
Sveikutes  4u.gif

Ilgai cia nebesilankiau, bet turbut yra merginu, kurios atsimena mane, tai noriu papasakoti pabaiga savo paskutiniojo treciojo IVF... Jau koks jis pas mane nenuspejamas visas, tai oj oj... Is pradziu kraujas pries testa, po to visdelto pastojau pasirodo. 6 savaite mato dvi puslytes.. 7 savaite mato viena leliuka su plakancia sirdele, kita puslyte tuscia ir be galo didele ir dar spaudzia ta leliuka, kuris vystosi... 8 savaite nuvaziuoju ir isgirstu, kad yra ir antras leliukas puikiausiai besivystantis ir nei kiek neatsiliekantis nuo pirmosios doh.gif  Po tokiu permainingu ziniu ir bijojau ka cia ir berasyt, kol galutinai neisitikinsiu ir daugiau laiko nepraeis.. Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai  wub.gif  Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

Uzsukau pasiskaityti kaip Jums cia sekasi ir tokios puikios zinios!!! DVIGUBI SVEIKINIMAI!!! thumbup.gif Cia Tave uz visas kancias Dievas apdovanojo! Vaje kaip smagu! Net susigraudinau.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 23 lapkričio 2010 - 18:11
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 15:02)
Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai  wub.gif  Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

kaip smagu skaityti thumbup.gif vis laikiau už tave kumštukus wub.gif ir jau tiek daug laiko, greitai bus 12sav. nuostabu, neapsakomai malonus jausmas kai tavyje leliukas auga, o čia visi du thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

gaudau virusiuką wub.gif

vilmosa:) verysad.gif

aviltegal kartojai HCG?
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 11 23, 19:29)

Asiukli, si karta man sio vaisto nereikejo, bet tu paziurek www.aptekapodgryfem.pl Ten dar beveik visiems vaistukams taiko 5proc nuolaida jei perki grynaisiais. Si karta as daugiausiai sutaupiau ant cetroitide 0,25, beveik 500lt + gonalis F900 ten kainuoja apie 1000lt. Viso sutaupiau apie 1000lt. mirksiukas.gif
Papildyta:

Asiukli, si karta man sio vaisto nereikejo, bet tu paziurek www.aptekapodgryfem.pl Ten dar beveik visiems vaistukams taiko 5proc nuolaida jei perki grynaisiais. Si karta as daugiausiai sutaupiau ant cetroitide 0,25, beveik 500lt + gonalis F900 ten kainuoja apie 1000lt. Viso sutaupiau apie 1000lt. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2010 11 23, 20:07)
aviltegal kartojai HCG?

Nekartojau, ailima, sulaukiau pirmadienio ryta mmm doh.gif Dabar jau audziu minti apie snaigutes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 19:42)
kad ir kaip pirmom dienom nepasisekimo atveju sunku buna bet tikrai  ranku nenuleisiu,kaip sakoma per kancias i zvaigzdes....gyvenimas tuo nesibaige...dar jau biski nuzliumbiau itampa tongue.gif tai biski lengviau  blink.gif  tongue.gif

Vilmosa:), manau per anksti liudi, gal dar tikrai ne viskas prarasta... juk dar neprasidejo tikrosios mmm ? g.gif HCG uztikrina atsakyma.
Beje, man tai daktariukas sake zutbut pasidaryti si tyrima... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 16:02)
Sveikutes  4u.gif

Ilgai cia nebesilankiau, bet turbut yra merginu, kurios atsimena mane, tai noriu papasakoti pabaiga savo paskutiniojo treciojo IVF... Jau koks jis pas mane nenuspejamas visas, tai oj oj... Is pradziu kraujas pries testa, po to visdelto pastojau pasirodo. 6 savaite mato dvi puslytes.. 7 savaite mato viena leliuka su plakancia sirdele, kita puslyte tuscia ir be galo didele ir dar spaudzia ta leliuka, kuris vystosi... 8 savaite nuvaziuoju ir isgirstu, kad yra ir antras leliukas puikiausiai besivystantis ir nei kiek neatsiliekantis nuo pirmosios doh.gif  Po tokiu permainingu ziniu ir bijojau ka cia ir berasyt, kol galutinai neisitikinsiu ir daugiau laiko nepraeis.. Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai  wub.gif  Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

Utopija, nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi ir sveikinu 4u.gif Tavo istorija dar viena is tu stebuklingu, kur visdelto reikia tiketi, kad stebuklai vyksta. Sekmingo nesiojimo visus 9 menesiukus 4u.gif

Avilte, del taves labai liudziu... verysad.gif Pries snaiguciu dejima linkiu truputi pasilepinti kur nors, nes musu psichologija labai daug daro itakos. LAikysiu uz tave kumstelius kai desi snaigutes 4u.gif
Siunciu daug daug virusiuku visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corsica: 23 lapkričio 2010 - 18:56

O kokią dozę gyd. skiria?
Atsakyti
labuka merginos.dar klausimelis is mano puses.sulaukiau savo prolaktino rezultatu.norma 5.18-26.53mq/mg.o pas mane 6ciklo diena buvo 31.5.siek tiek virs normos g.gif ka jus manote?gydytoja paaiskino kad jis siek tiek pakyla pries ovuliacija.kazko esu nerami,tai galvoju parasysiu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 16:02)
Sveikutes  4u.gif

Nuostabi istorija wub.gif Tikrai smagu skaityti tokias vilties suteikiancias istorijas wub.gif
Atsakyti
Kur gi musu Tr.Keberiokst pradingo? pas gyd buvo o pasipasakot neateina smile.gif uch slapuke :DDD
Atsakyti
egk, aciu...
jau kad spejot prirasyt nuo vakar, nespeju skaityt doh.gif
kukulka - sveikinimai! thumbup.gif
bet Utopija kad buvo uzslepus TOKIIAAAA naujiena, tai nerealiai!! as isivaizduoju, kaip tavo sirdis sokineja is laimes, auginandama DU mazuliukus... wub.gif wub.gif
vilmosa - stiprybes tau. tik stipriame kune pagaliau isikurs musu angeliukai... ax.gif
reginiukas.uk, pries isodinima as leidausi tik Ovitrelle. Daugiau nieko. ir zinoma, crinone...
kriausyte - as B grupes vitaminus uzsisakiau is Amway, jie yra naturalus ir kaip sako, greitai pasisavinami. Nezinau, ar nuo to, bet nustojo plaukai slinkti ir tikrai daugiau energijos turiu, nors tik nuo penktadienio juos pradejau gerti... siaip as dar geriu Prenatal is Jamieson kanadieciu firmos (irgi naturalus), ir ten yra folio rugsties net 1000. bet man turbut del visokiu nesklandumu darbe vis tiek tenka pasinervinti, tai nusprendziau pagerti B grupe atskirai dar - blogiau nebus, nes perdozuoti neimanoma... rolleyes.gif tai dabar "ramiake" jauciuos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 23, 19:47)
labuka merginos.dar klausimelis is mano puses.sulaukiau savo prolaktino rezultatu.norma 5.18-26.53mq/mg.o pas mane 6ciklo diena buvo 31.5.siek tiek virs normos g.gif  ka jus manote?gydytoja paaiskino kad jis siek tiek pakyla pries ovuliacija.kazko esu nerami,tai galvoju parasysiu jums smile.gif

Tikrai pasakyk gydytojai, turėtų skirti vaistų pralaktino numušimui, nes kai jis padidėjęs gali iššaukti persileidimą.
Atsakyti