Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Tivita @ 2010 12 05, 22:27)
susinervinau, viena doze jau sugadinau verysad.gif  isiduriau ir spaudziau kol syki trakstelejo, issitraukiau vyras spustelejo ir dar du kart trakstelejo ir vaistai i ora....tai supratau, kad nesusileidau...teko antra karta durt ir normaliai spustelt...bet kaip susinervinau doh.gif niekad nedarius tokiu dalyku, tai paskui ir nesamones gaunasi verysad.gif kazin kai pirma karta leidausi kas nors susileido po to vieno trakstelejimo?

Isivaizduoju ,kaip susinervinai,nes juk pirma stimuliacija( linkiu,kad butu ir paskutine smile.gif ), viskas nauja,del visko baisu doh.gif Pamatysi,rytoj viskas bus aiskiau ir lengviau mirksiukas.gif ,tuo labiau,kad ailima labai aiskiai viska paaiskino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 06, 01:49)
Isivaizduoju ,kaip susinervinai,nes juk pirma stimuliacija( linkiu,kad butu ir paskutine  smile.gif  ), viskas nauja,del visko baisu  doh.gif  Pamatysi,rytoj viskas bus aiskiau ir lengviau  mirksiukas.gif  ,tuo labiau,kad ailima labai aiskiai viska paaiskino  thumbup.gif

patikek kaip susinervinau doh.gif bet dabar kai ailima viska sauniai isaiskino nusiraminau blush2.gif as ir labai tikiuosi , tiksliau ne tikiuosi , o zinau, kad tai bus musu pirmas ir sekmingas IVF + ISCI tongue.gif esu nusiteikus labai optimistiskai nors seip gyvenime esu pesimiste, bet dabar sau esu isikalus i galva, kad mums tikrai pavyks smile.gif , tik , kad pirmoji diena stimuliacijos gavosi nevykusi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu prisijungti prie Jūsų kompanijos.
Šiandien ketvirta diena guliu po blastocistų įsodinimo. Truputi neramu, nes jau trečia diena pilvą maudžia kaip prieš mėnesines, o jokių kitokių požymių, kad kas nors vyksta ir nera.
Pasidalinkite, prasau, kaip Jums ėjosi ar einasi šis neramiausias periodas
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 12 06, 13:41)
Sveikos merginos,
Šiandien ketvirta diena guliu po blastocistų įsodinimo. Truputi neramu, nes jau trečia diena pilvą maudžia kaip prieš mėnesines, o jokių kitokių požymių, kad kas nors vyksta ir nera.

sveika prisijungus 4u.gif linkiu kad neilgam ,kad kuo greiciau persekeltum i nestuke.gif skyreli 4u.gif o tai kad maudzia pilva tai nieko baisaus,tavo maziliai kuiciasi pas tave mirksiukas.gif siuom dienom kaip tik turejo vikti implantacija.taigi raminkis tik pozitivus mastimas ir ramibe :4u:kur daraisi,kelintas kartas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 03, 16:26)
Labukas,Man po sio nepasisiakusio IVF memkes neatejo 6dienas  g.gif ,ir as su nerimu klausinejausi visu paneliu..tikrai visos patvirtino kad taip gali buti ir daug kam taip buvo..nesijaudink ateis smile.gif

Supratau, nu dar vis laukiu.... Aciu
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 03, 16:26)
Erikamas,cia jau reginiukas rase,kad mm irgi neatkeliauja.Merginos sake,kad daugumai taip buna,matyt organizmas po tokios hormonu dozes siek tiek issiderina.
Bet kokiu atveju testuka pagadinciau.UK forume vakar kaip tik viena gerom ziniom pasidalino-po nepasisekusio ivf mm nesulauke,turejo eiti pas gydytoja sekanciu planu aptart,testuka siaip sugadino,o tas parode teigiama.Stebuklas,ne kitaip  smile.gif

Aciu uz informacija, laukiu toliau smile.gif
Atsakyti
rita555 pagaliau atsiradai bigsmile.gif Rasyk naujienas greiciau ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos,nespejau nei namo gristi kaip atejo mmm.skausmingos ir negailestingos verysad.gif .kazkaip nuojauta taip ir kuzdejo kad bus,gaila labai... bet manau cikla praleisiu ir dar bandysiu,trecia,paskutini karta.aisku jei vyra ikalbinsiu,nes jam nuotaika tai visai nekokia.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 12 06, 13:41)
Sveikos merginos,

Suorantu kaip neramu dėl visko 4u.gif
Bet apsišarvuojam kantrybe ir laukiam teigiamo rezultato 4u.gif
Ar tai pirmas kartas? Kur dareisi?

rita555 labai gaila 4u.gif
O hCG nedarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 06 gruodžio 2010 - 15:35
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 16:33)
sveikos mergaites.naujienos pas mane prastos,nespejau nei namo gristi kaip atejo mmm.skausmingos ir negailestingos  verysad.gif  .kazkaip nuojauta taip ir kuzdejo kad bus,gaila labai... bet manau cikla praleisiu ir dar bandysiu,trecia,paskutini karta.aisku jei vyra ikalbinsiu,nes jam nuotaika tai visai nekokia.

Kaip gaila verysad.gif O nesidarei HCG, idomu ar nesikabino, nes man anakart liepe visitek pasidaryti nors ir mmm atejo. O kelinta diena po isodinimo mmm prasidejo? O as tai tikejau, kad tau pasiseks, net sapnavau ax.gif Laikykis mazute console.gif
Atsakyti
hcg nesidariau,sianakt tik grizau,mmm atejo 11d,darytis manau neverta.nes stiprios kaip niekada.
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 13:43)
hcg nesidariau,sianakt tik grizau,mmm atejo 11d,darytis manau neverta.nes stiprios kaip niekada.

Oi mergyt kaip gaila sad.gif laikykis saulele,nepasiduok tirai dar pavyks 4u.gif 4u.gif

O tu i prancuzija su lektuvu skridai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 06 gruodžio 2010 - 15:48
QUOTE(rita555 @ 2010 12 06, 16:43)

Man irgi labai gausios buvo ir skausmingos po nepavykusio IVF verysad.gif
Atsakyti