Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 05, 20:38)
Sveikos mergaites,  4u.gif

Daznai skaitineju jusu namuku naujienas, didziausi sveikinimai naujoms nestukems!  nestuke.gif Kam nepasiseke stiprybes ir jegu eiti toliau!  4u.gif
Labai labai dziaugiuosi uz kiekviena is jusu, kieno svajone issipilde, o ypac dziaugiuosi uz Twiny, wub.gif labai gerai ja pamenu is IUI namuciu, ji kazkada pavasari palaike mane kai man buvo pirmoji IUI, dabar jau esam po triju nesekmingu IUI, todel po truputi einam link IVF.

Twiny sveikinu tave mergyt su dvigubu stebuklu! ne veltui tavo toks nickas thumbup.gif Pagaliau tau pasiseke!!! Aukit ir stiprekit!  wub.gif

aciu lb mieloji wub.gif oro_buckis.gif tikrai kad pagaliau! wub.gif
neveltui cia toki nicka susigalvojau pries prisijungdama! biggrin.gif

taip noreciau kad iki IVF nedaeitumet, kad IUI padetu, bet jei jau taip nebutu labai linkiu kad 1IVF butu ir paskutinis! 4u.gif su tokiu rezultatu kaip mano 2.gif 2.gif
sekmiukes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 12 05, 20:17)
aciu lb mieloji wub.gif  oro_buckis.gif tikrai kad pagaliau!  wub.gif
neveltui cia toki nicka susigalvojau pries prisijungdama!  biggrin.gif

taip noreciau kad iki IVF nedaeitumet, kad IUI padetu, bet jei jau taip nebutu labai linkiu kad 1IVF butu ir paskutinis!  4u.gif su tokiu rezultatu kaip mano  2.gif  2.gif
sekmiukes!  wub.gif

Aciu uz palinkejimus! wub.gif wub.gif Po Naujuju planuojame dar viena 4 IUI ir jei kartais nepasiseks teks pataupyti ir ruostis IVF, bet kokiu atveju visos jusu laimingos istorijos suteikia be galo daug vilties!!! thumbup.gif

Dar karta sveikinu ir linkiu Tau lengvo nestumo bei graziu ir sveiku vaikeliu!!! 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 04, 12:59)
Sveikute  4u.gif
O tu HCG kartojai ar tik ta viena karta dareisi?

Sveika, aš HCG kartojau 16dpį, bet, manau, neverta... Tuoj tas šeštad ir vyksim pas gyd ax.gif
Twiny, kokios tavo naujienos? Kaip jūs laikotės visi? mirksiukas.gif
Na, rita555, laukiam naujienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 05 gruodžio 2010 - 19:51
Mergaites,noriu paklausti,o kada jus pradejote vartoti Clexane ir Crinone- ta pacia diena po punkcijos,ar po isodinimo? Man juos israse iskart po punkcijos,pasake ,kaip vartoti,tai pradejau ta pati vakara. O dabar skaiciuoju,kad tu vaistu nelabai uztenka iki tos dienos,kai sake daryti kraujo tyrima. Tai gal juos reikejo pradet vartot po isodinimo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 05, 22:05)
Mergaites,noriu paklausti,o kada jus pradejote vartoti Clexane ir Crinone- ta pacia diena po punkcijos,ar po isodinimo?  Man juos israse iskart po punkcijos,pasake ,kaip vartoti,tai pradejau ta pati vakara. O dabar skaiciuoju,kad tu vaistu nelabai uztenka iki tos dienos,kai sake daryti kraujo tyrima. Tai gal juos reikejo pradet vartot po isodinimo?  doh.gif

Aš naudojau Crinone, ir visus kartus iš kart po punkcijos grįžus namo prieš miegą pradėdavau dėtis. Tau, matyt, teks nusipirkti papildomai.

Atsakyti
sniege555 aciu uz atsakyma. Kaip tu laikaisi?
Dar mergaites idomu pasidare kiek reikes man dabar uz vizitus moketi pas Treijsa g.gif Parasykit kuriai pasiseke ir lankosi pradzioj pas ji smile.gif
rita555 kur tu dingai, rasyk greiciau naujienas, o tai jau sapnuoju tave NT perkancia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 05, 20:17)
Aš naudojau Crinone, ir visus kartus iš kart po punkcijos grįžus namo prieš miegą pradėdavau dėtis. Tau, matyt, teks nusipirkti papildomai.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

as siandien pradedu stimuliacija, tiksliau dabar eisiu susileist gonalio 112.5 ax.gif pirmas kartas, tai labai jaudinuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tivita: 05 gruodžio 2010 - 22:10
QUOTE(Tivita @ 2010 12 05, 22:09)
sveikutes 4u.gif

as siandien pradedu stimuliacija, tiksliau dabar eisiu susileist gonalio 112.5 ax.gif  pirmas kartas, tai labai jaudinuosi blush2.gif

Na,kaip pavyko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 06, 00:13)
Na,kaip pavyko?  mirksiukas.gif

susinervinau, viena doze jau sugadinau verysad.gif isiduriau ir spaudziau kol syki trakstelejo, issitraukiau vyras spustelejo ir dar du kart trakstelejo ir vaistai i ora....tai supratau, kad nesusileidau...teko antra karta durt ir normaliai spustelt...bet kaip susinervinau doh.gif niekad nedarius tokiu dalyku, tai paskui ir nesamones gaunasi verysad.gif kazin kai pirma karta leidausi kas nors susileido po to vieno trakstelejimo?
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2010 12 05, 22:27)
susinervinau, viena doze jau sugadinau verysad.gif  isiduriau ir spaudziau kol syki trakstelejo, issitraukiau vyras spustelejo ir dar du kart trakstelejo ir vaistai i ora....tai supratau, kad nesusileidau...teko antra karta durt ir normaliai spustelt...bet kaip susinervinau doh.gif niekad nedarius tokiu dalyku, tai paskui ir nesamones gaunasi verysad.gif kazin kai pirma karta leidausi kas nors susileido po to vieno trakstelejimo?

vienas trakštelėjimas, tai 37,5 IU, tai dabar taip išeina, kad susileidai šiandien 150IU, nieko mirtino neįvyko, bet pasistenk rytoj teisingai susileisti 4u.gif tavo atvėju, pagal tokią dozę 112,5IU, turi trakštelti tris kartus, kai trakštels, dar kelias sekundes palaikyk įbestą švirštuką ir tik tada trauk
jeigu atsiras oro burbuliukų švirkšte, jų niekaip nebandyk išleisti, jie nekenkia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 05 gruodžio 2010 - 23:29
QUOTE(ailima @ 2010 12 06, 01:28)
vienas trakštelėjimas, tai 37,5 IU, tai dabar taip išeina, kad susileidai šiandien 150IU, nieko mirtino neįvyko, bet pasistenk rytoj teisingai susileisti  4u.gif  tavo atvėju, pagal tokią dozę 112,5IU, turi trakštelti tris kartus, kai trakštels, dar kelias sekundes palaikyk įbestą švirštuką ir tik tada trauk
jeigu atsiras oro burbuliukų švirkšte, jų niekaip nebandyk išleisti, jie nekenkia  4u.gif

aciu uz atsakyma ir uz issamu paaiskinima 4u.gif nuraminai truputi smile.gif tikiuosi rytoj geriau seksis:geda2: kaip as nemegstu tu adatu doh.gif
Atsakyti