Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(egk @ 2010 12 04, 09:09)
O kaži kaip Tiffani sekės? Nepraneša mums naujienų

Aš irgi laukiu rita555 testuko 4u.gif

Tikrai rita555 jau kiek atsimenu pirmadieni turejo HCG daryt...ot slapuke nieko nepranesa mums schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 04, 12:43)
Tikrai rita555 jau kiek atsimenu pirmadieni turejo HCG daryt...ot slapuke nieko nepranesa mums  schmoll.gif

Ne, jai gruodzio 2 reikejo HCG daryti, bet ji isvaziavusi, sake kad NT pasidarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 04, 12:09)
O kaži kaip Tiffani sekės? Nepraneša mums naujienų

Aš irgi laukiu rita555 testuko 4u.gif

Aciu uz rupesti. na man kaip cia pasakius .. Ispunktavo geru 11, siandien apsivaisino 6. Ryt vel skambinsiu. Apziurejo vakar gleivinę tai sake vis delto netinkama vystymuisi, negera. sako geriausia, kad kuo daugiau ir geru apsivaisintu tada uzsaldysim, nes kelti neapsimoka, o jei liks 1-2 ar 3 embrioniukai ir ju kokybe bus nekokia tai ikels viska pirmadieni. Tai esu nuliudusi verysad.gif Negalvojau kad kažkokia gleivinė gali pakišti koja. Idomu kas nuleme kad pasiodare netinkama. ar niekam nera taip buve? Treisis negali paaiškinti kodel taip atsitiko..
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 12 03, 13:34)
Būna ir daugiau priežasčių... kol sutaupysi IVFui, pasidarys 50+  g.gif

Visiskai pritariu. Svajone yra, o kiaule taupykle tuscia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnoli@ @ 2010 12 04, 19:23)
Visiskai pritariu. Svajone yra, o kiaule taupykle tuscia doh.gif

Del to tai taip, sutinku kad lt yra labai sunku su tuo dalyku,o is banko mnesinori skolintis,nes nezinai ar pasiseks...
Yra pavizdys mano pazystamu draugai,jiems apie 35 dvi paskolas pasieme ir nei karto nepasiseke o dabar kiek metu reikes atidavinet ziauru.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 05, 00:02)
Del to tai taip, sutinku kad lt yra labai sunku su tuo dalyku,o is banko mnesinori skolintis,nes nezinai ar pasiseks...
  Yra pavizdys mano pazystamu draugai,jiems apie 35 dvi paskolas pasieme ir nei karto nepasiseke o dabar kiek metu reikes atidavinet ziauru.

tokiu zmoniu man labai gaila verysad.gif taip pinigeliu nera, reikia imti paskolas ir vis vien nepasiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2010 12 05, 00:28)
tokiu zmoniu man labai gaila verysad.gif  taip pinigeliu nera, reikia imti paskolas ir vis vien nepasiseka verysad.gif

na, paskolos gal ir galetume neimti, bet kas paskui?.............. Darbo nera...pinigu nera...rezultato nera... laiko, ir to nebera...Taip liudesys uzeina, o ka daryti nezinai. Skaitau jusu istorijas kasdien, pazliumbiu daznai, dziaugiuosi kiekvienu pasisekusiu IVF, nors nieko tuo metu ir neparasau... Kam nepasiseka, paliudziu kartu ir mintyse- jie dar jaunesni, dar turi sansu... o cia?...kaip Pelargonija sako- klimaksas akis bado... verysad.gif. Kad ji kur perkunas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnoli@: 05 gruodžio 2010 - 00:37
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 04, 17:53)
Aciu uz rupesti. na man kaip cia pasakius .. Ispunktavo geru 11, siandien apsivaisino 6. Ryt vel skambinsiu. Apziurejo vakar gleivinę tai sake vis delto netinkama vystymuisi, negera. sako geriausia, kad kuo daugiau ir geru apsivaisintu tada uzsaldysim, nes kelti neapsimoka, o jei liks 1-2 ar 3 embrioniukai ir ju kokybe bus nekokia tai ikels viska pirmadieni. Tai esu nuliudusi  verysad.gif  Negalvojau kad kažkokia gleivinė gali pakišti koja. Idomu kas nuleme kad pasiodare netinkama. ar niekam nera taip buve? Treisis negali paaiškinti kodel taip atsitiko..

4u.gif
Gal tada linkiu, kad būtų kuo daugiau gerų, kad gyd įsodinti juos galėtų taip kad jie pasiliktų visiem 9 mėnesiukam. 4u.gif
O šiandien dar neskambinai?

QUOTE(Magnoli@ @ 2010 12 05, 01:35)
na, paskolos gal ir galetume neimti, bet kas paskui?.............. Darbo nera...pinigu nera...rezultato nera... laiko, ir to nebera...Taip liudesys uzeina, o ka daryti nezinai. Skaitau jusu istorijas kasdien, pazliumbiu daznai, dziaugiuosi kiekvienu pasisekusiu IVF, nors nieko tuo metu ir neparasau... Kam nepasiseka, paliudziu kartu ir mintyse- jie dar jaunesni, dar turi sansu... o cia?...kaip Pelargonija sako- klimaksas akis bado...  verysad.gif. Kad ji kur perkunas...

Taip, pinigėliai irgi labai opi tema, gal net lenkianti amžių verysad.gif
Kažkaip iš tavo žinutės pagalvojau, kad nebenori nieko daryti dėl amžiaus.
Labai tau linkiu, kad ta kaiulė taupyklė kaip nors pasipildytų tam paskutiniam laimingajam kartui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 05, 08:23)
4u.gif
Gal tada linkiu, kad būtų kuo daugiau gerų, kad gyd įsodinti juos galėtų taip kad jie pasiliktų visiem 9 mėnesiukam.  4u.gif
O šiandien dar neskambinai?
Taip, pinigėliai irgi labai opi tema, gal net lenkianti amžių verysad.gif
Kažkaip iš tavo žinutės pagalvojau, kad nebenori nieko daryti dėl amžiaus.
Labai tau linkiu, kad ta kaiulė taupyklė kaip nors pasipildytų tam paskutiniam laimingajam kartui 4u.gif

Ir as pritariu Egk,labai tau linkiu kad ta taupykle pasipildytu tam paskutiniajam LIMINGAM IVF 4u.gif ,neliudek jums dar pavyks 4u.gif tik tikekit prasau! nenuleiskit ranku..o gal yra zmoniu geru aplinkui kurie galetu padeti tu pinigeliu surinkti?

Tikrai zinau kad pinigeliai daug kam yra labai opi tema,pati zinau kiek pinigeliu tai kainuoja,kai kurie zmones gali moketi dar didesnes sumas tam kad tik pasisektu,bet deja ne visa laika pinigai padeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 04, 18:53)
Aciu uz rupesti. na man kaip cia pasakius .. Ispunktavo geru 11, siandien apsivaisino 6. Ryt vel skambinsiu. Apziurejo vakar gleivinę tai sake vis delto netinkama vystymuisi, negera. sako geriausia, kad kuo daugiau ir geru apsivaisintu tada uzsaldysim, nes kelti neapsimoka, o jei liks 1-2 ar 3 embrioniukai ir ju kokybe bus nekokia tai ikels viska pirmadieni. Tai esu nuliudusi  verysad.gif  Negalvojau kad kažkokia gleivinė gali pakišti koja. Idomu kas nuleme kad pasiodare netinkama. ar niekam nera taip buve? Treisis negali paaiškinti kodel taip atsitiko..

O ar vartojai kokius vaistus gleivinei auginti, tokius kaip estrofem?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 04, 18:53)

tiffani labai keista kodel tau gyd neskyre vaistu tai yra estrofemo gleivinei augint, kai jau mate kad ji nekokia g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif

Daznai skaitineju jusu namuku naujienas, didziausi sveikinimai naujoms nestukems! nestuke.gif Kam nepasiseke stiprybes ir jegu eiti toliau! 4u.gif
Labai labai dziaugiuosi uz kiekviena is jusu, kieno svajone issipilde, o ypac dziaugiuosi uz Twiny, wub.gif labai gerai ja pamenu is IUI namuciu, ji kazkada pavasari palaike mane kai man buvo pirmoji IUI, dabar jau esam po triju nesekmingu IUI, todel po truputi einam link IVF.

Twiny sveikinu tave mergyt su dvigubu stebuklu! ne veltui tavo toks nickas thumbup.gif Pagaliau tau pasiseke!!! Aukit ir stiprekit! wub.gif
Atsakyti